ТИФОМАНИЈА!

Член од
11 април 2023
Мислења
2.094
Поени од реакции
6.892
Не збори така ке речат од Битола дека си и ке те блокираат од Кајгана (не прашувај како знам).

Ќе отворам една тема за дискусија , Зашто периодот од 2000 до 2010 Комити се бројчани многу слаби и генерално слаби изданија а баш тогаш сеуште градов колку толку бил сеуште "Жив" и со поголемо скопско население ,Дали лоша репутација , лош фудбал или пак појавувањето на фемили и цпб е причина што и ден денес бројчано каскаме у споредба со останатите екс ју градови (сооднос жители на град со бројка на навивачи)?
Ајде анфас да ти одговорам ,прво во тоа време има поделба кај Комити се делат ЛФ и голем број од Комити се префрлаат на север ,
Како што памтам и тогаш имаше добри изданија на двете страни пак имаше бројка од 600/700 навивачи само што навиваа разделено.
Периодот што го имаш напишано Вардар има многу успеси многу пати беше шам на Македонија, играше секоја година во Европа секое лето имаше европски утакмици барем до 2005/2006 после почна бродот да тоне,па навивачите го земаа клубот од Брацо го дадоа на Трифун итн....
ФА почуваат да вадат добри бројки од 2005/06 од тогаш им почнува таа златна генерација што нема да ја имаат пак бар не во брзо време тоа има траеше до 2015,Бојси се будат од сон сезона пред дербињата во Борис и тераат се до поделбата со центарци,најлош период за НВ групи од Скопје е 2015 кога сите групи во Скопје се препреполовија многу репресија од полиција,апсења,казни и што се не се случуваше.

Член од
10 ноември 2022
Мислења
65
Поени од реакции
237
Ama baram odgovor po sto se najdobra fajt ekipa po toa sto se keljavi i debeli li ? Jas kaj sto rastev po delata sudevme a ne po toa kako e sisan nekoj
Одговорено е многу пати до сега, 2 пати само од мене а уште неколку пати од други луге. Одговорено со датуми настани со сите салтанати, ама ти верваш и читаш само то шо ти одговара така терајси како шо мислиш :)

Член од
25 август 2023
Мислења
394
Поени од реакции
724
Одговорено е многу пати до сега, 2 пати само од мене а уште неколку пати од други луге. Одговорено со датуми настани со сите салтанати, ама ти верваш и читаш само то шо ти одговара така терајси како шо мислиш :)
Brate sum idel porano mnogu so Komiti sekogas i sekade NIE SME VE NAPAGJALE i nikogas ne ste imale nekoja fajt ekipa kako sto se pravite, fajt ekipa valjda znaci tepaci ekipa EDNAS kazi mi kaj ste se imate istepano ? Zar taa fajt ekipa vo kavadarci e taa sto mava na zuti so boksiraci? Ne me zaebavajte ve molam prodavajte im gi tie prikazni na lozari zosto se maloletni uste ama nemojte na nas bar ne na nekoj sto ve znae mnogu dobro… delata te ptavat mangup a ne izgledot, vie barem za mene ste edna mizerija od grupa koja e ostanata vo vremeto i uste keljavi glavi napred vi se reper za huligan za ultras da ne zborime nemate ni edna nova pesna,koreografii bedovi, ne vikam deka Komiti se nesto vo pesni mnogu napredni i nie peeme pesni 25 godini isto… na nekolku sum i alergicen vise ama nema vrska toa vo druga prilika

Член од
18 септември 2020
Мислења
1.171
Поени од реакции
6.848
Brate sum idel porano mnogu so Komiti sekogas i sekade NIE SME VE NAPAGJALE i nikogas ne ste imale nekoja fajt ekipa kako sto se pravite, fajt ekipa valjda znaci tepaci ekipa EDNAS kazi mi kaj ste se imate istepano ? Zar taa fajt ekipa vo kavadarci e taa sto mava na zuti so boksiraci? Ne me zaebavajte ve molam prodavajte im gi tie prikazni na lozari zosto se maloletni uste ama nemojte na nas bar ne na nekoj sto ve znae mnogu dobro… delata te ptavat mangup a ne izgledot, vie barem za mene ste edna mizerija od grupa koja e ostanata vo vremeto i uste keljavi glavi napred vi se reper za huligan za ultras da ne zborime nemate ni edna nova pesna,koreografii bedovi, ne vikam deka Komiti se nesto vo pesni mnogu napredni i nie peeme pesni 25 godini isto… na nekolku sum i alergicen vise ama nema vrska toa vo druga prilika
Ти бе другарче во 05ч ничим изазван шо си пишал за Чкембари, да не имаше некои кошмари случајно? Ако имаш некоја мака со тоа, на друго место би ти препорачал да си бараш чарето, а не овде да лечиш фрустраци.
Ете, за да ти е полесно, признаваме дека СЕКОГАШ НЕ ТЕПАТЕ, СТО ИЛЈАДИ ПАТИ СТЕ ПОЈАКИ И МИЛИОН СВЕТЛОСНИ ГОДИНИ СТЕ ПРЕД НАС. Задоволен? Сакаш 50 профили битолски ова да го пишиме да ти е полесно?? Кажи, се шо треба ќе напрајме само да не ја гнасиш темата.

Attachments

Член од
25 август 2023
Мислења
394
Поени од реакции
724
Ти бе другарче во 05ч ничим изазван шо си пишал за Чкембари, да не имаше некои кошмари случајно? Ако имаш некоја мака со тоа, на друго место би ти препорачал да си бараш чарето, а не овде да лечиш фрустраци.
Ете, за да ти е полесно, признаваме дека СЕКОГАШ НЕ ТЕПАТЕ, СТО ИЛЈАДИ ПАТИ СТЕ ПОЈАКИ И МИЛИОН СВЕТЛОСНИ ГОДИНИ СТЕ ПРЕД НАС. Задоволен? Сакаш 50 профили битолски ова да го пишиме да ти е полесно?? Кажи, се шо треба ќе напрајме само да не ја гнасиш темата.
Jas ja gnasam? Pa se zacitav na forumov sto da procitam vo stranicive ckembari bile ubici ckembari zastanale komiti begale mavale so kamenja cel zivot i taka natamu mislis nie koga ideme vo bitola oni ne precekuvaat so menadzerot na nivnata fajt ekipa i dogovaraat tepanje hahahaha abe bitolcanci do koga be alo so istite muabeti 2024ta dojdovme ,pa preku kurot ako mavale ulica li sme sto li sme sleden pat ke ve prasame moze so drva ili so kamenja ili pa ako sakate na ufc na soni ke se tepame, vie kako najgolemi fajteri kaj ste nekogas da napadnete nie sme kamenkovci vie fajteri 10 koli doagaat fajteri i tepaat neli? Ama dokolku ne se wanna be fajteri neli? A inace okolu truenje na forumov moze nekoj da kaze koj go truel 100 strani pozadi kodeksi nemalo vise sega oni ke ne ubivale, ok gotovo cim ke ne ubivate nie se povlekuvame, vie ste keljavi nemozeme so vas.

Член од
25 август 2023
Мислења
394
Поени од реакции
724
Член од
2 септември 2016
Мислења
870
Поени од реакции
1.961
A zosto tamu? Kazav se zacitav na forumov i sekoj vtor muabet e deka vie ste ubijci pa samo replicirav izvinete ako se vregjate stvarno ali kompleksi se losa rabota povise bi ve preporacal vas kaj psiholog otkolku sto sum jas za tamu, samo da vi gi cita delaya od 1992ra sto uste gi pisuvate ke dobiete terapija po avtomatizam
za da ti puknat

Член од
10 ноември 2022
Мислења
65
Поени од реакции
237
A zosto tamu? Kazav se zacitav na forumov i sekoj vtor muabet e deka vie ste ubijci pa samo replicirav izvinete ako se vregjate stvarno ali kompleksi se losa rabota povise bi ve preporacal vas kaj psiholog otkolku sto sum jas za tamu, samo da vi gi cita delaya od 1992ra sto uste gi pisuvate ke dobiete terapija po avtomatizam
Абе шо се накостреши толку братучед олабај запали еден џоинт ке ти поможи. комплекси велиш а ! Секој втор збор ви е тетоважите, келавите. Кај имате прочитано да се фалиме со тетоважи и келави глави ???????? Или ни љубоморите или тешки кошмари имате од тетоважите и келавите друго чаре не гледам и уште нешто да прашам во нападите шо ни ги праевте и ти беше или така ти имат кажано
Автоматски споено мислење:

Море вистина забеган хахахаххаха се пишело за графити за мадиња овај драснатио рипна од соно и за пиштоли се фати од нигде никаде хахахахаххаах за некој пациенти нема лек :vozbud:

Последно уредено:
Член од
25 август 2023
Мислења
394
Поени од реакции
724
Абе шо се накостреши толку братучед олабај запали еден џоинт ке ти поможи. комплекси велиш а ! Секој втор збор ви е тетоважите, келавите. Кај имате прочитано да се фалиме со тетоважи и келави глави ???????? Или ни љубоморите или тешки кошмари имате од тетоважите и келавите друго чаре не гледам и уште нешто да прашам во нападите шо ни ги праевте и ти беше или така ти имат кажано

Море вистина забеган хахахаххаха се пишело за графити за мадиња овај драснатио рипна од соно и за пиштоли се фати од нигде никаде хахахахаххаах за некој пациенти нема лек :vozbud:
De be druze vo 5 na rabota e nekoj sto vi e zar uste sredno ne ste zavrsile neznaete deka postoi i treta smena? Nebitno toa mnogu se vozbudivte da mu ebam majkaya nemoze covek zbor da pise za vasata fajt ekipa :) jas se izvinuvam eve inace ima li razlika dali sum bil ili mi raskazuvale? I sto ako sum bil a sto ako mi raskazuvale ? Haha

Pa elate i utre be kucki frlajte se naviknavme ne e nisto novo samo da ima gospod ednas da ne podispustat od race tie so kacigite
A vie zacudeni koj ne napadna ? Mizerni ste be Albanci
https://youtu.be/V7U1oZTQ4s4?si=t96jM0rlv_ilPRXL nemoj ckembar ti da places da te gledam tazen :) hahahah

Последно уредено:
  • Хаха
Reactions: JOE
Член од
28 јули 2022
Мислења
44
Поени од реакции
391
Дај бе олабавете, гледајте фудбал, дешавки на секои 20 минути на европсково, 5 интернационални дешавки немаме, шлапете кој бил појак...
Ебаве и тестостерон и брус ли филмови.
Пијте пиво!!

Член од
11 октомври 2022
Мислења
229
Поени од реакции
627
Англичани и албанци опасно го јаделе од србиве, на видеата се гледат радовци и земунци на прва линија.

Attachments

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.941
Поени од реакции
73.584
Тротинет со помошни си дефинитивно.

Ајде буква по буква прочитај пак и кажи кај виде злоба и завист во објавата.

Па не е чудно шо несмеете да одите на др страна од реката, ќе се изгубите тоа е проблемот.
Од дома со околувратник и поводник ве пуштат за кога ќе се оддалечите од дома да ве тргнат и да знаете како да се вратите.
'Ртки сте насобрани и само лаете а незнајте кај терате.
Пресмешни ми се ваквите глупости што ги пишувате и едни и други, ама ова морав да го цитирам во темава за навивачки групи.

Знаете дека подолг период постирав во темата за навивачки групи (прртходницата на оваа) за ширење на шиптаризмот/циганизмот и остала орангутанија низ цела Македонија, особено во оние места што со години и години не прозиваат дека не сме си го бранеле Скопје.

Ајде што членови на Комити во една недела имаат повеќе инциденти со албански навивачки групи од сите други групи заедно во нивната историја (без Војводи), ајде што кај нас највеќе се осеќа политичката моќ која ја имаат браќата, ама да ни соли памет член на група што единствен инцидент со шпонска навивачка група им е кога им земаа маица на Соколат Дебар на бензиска...

Да не излезе на крај да пеете заедно со навивачи од Арачиново, како соседите од Прилеп. Веќе си ручавте на иста маса и вие и они со побратимите од Тетово и Арачиново и не гледам дека некој ваш даде било каква осуда.

Пошто константно сме на удар од фаци што врска немаат што се случува во навивачко Скопје, да прашам како е можно Битола со само 2400 албанци (ни 4%), да има еден куп шпони вработени во администрација? Началници во полиција и дел од мафијашите во градот да бидат некои што се едвај 4%?
Како може да се отвори библиотека без никаква реакција и цело време да доаѓаат албански ученици од цела Македонија да шират пропаганда?
Еве каков колорит во имаат во библиотеката сред Битола.
Screenshot_20240617_003821_Facebook.jpg

Треба ли да ја ставам сликата кога на денот на азбуката ви летаа двоглави орли пред споменикот на бранителите???

Треба ли да ставам слика кога Омер ви доаѓаше на свеченоста на денот на азбуката?

И најголемото прашање, НЕ МОЖЕ ДА НЕ СТЕ УПАТЕНИ ДЕКА ЕДЕН ОД ТИЕ ШТО ВИ ЈА ОТВОРИ БИБЛИОТЕКАВА Е ИСТАКНАТ ЧЛЕН НА ШВЕРЦЕРИ КОЈ РЕДОВНО СЕ СЛИКА ВО БИБЛИОТЕКАВА. Зошто никогаш не е нападнат?

Зошто никогаш не сте нападнале некого од нивниве групи? Па не мора да ги чекате да дојдат во Битола, секогаш може да организирате напад во некој друг град каде што гостуваат.

Пред некој ден се вртеше слика дека и на прослава на полуматура си вејат знамиња со двоглави орли. Не гледам дека давате некаква реакција, а барате од нас да реагираме во град каде што они живеат во целосно нивни доминантни средини со далеку поголем процент од 4%.

Лесно е да солите памет во скоро чист град, со никакво искуство на ова поле, ама мечката ќе би заигра на портите многу брзо.

Мечката заигра и во Велес.
Во градот нема ни 1% албанци, вкупно 91 според пописот.
И на крај, средношколци шпони од интернатот истепале две наши деца. Реакција НУЛА.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Сакале или не да признаат ама Комити и Вардар се одамна единствени во одбрана на македонштината, посебно за целата шиптаризацијa на државата па затоа и се најомразени низ сите Албанци во Македонија, тогаш се гледа преку односот на останатите екипи и кога Вардар гостува. Само замислете да ручале Вардар со шпонска екипа или да рипаа како оние мајмуните од играчи на Победа на шпонска музика каква ќе беше реакцијата, за овие посебно се надевам дека низ втора лига ќе бидат тепани како магариња по македонските средини. Во не толку далечно минато една година и Курбан Бајрам им беше честитано од официјален профил ама ајде.

Пресмешни ми се ваквите глупости што ги пишувате и едни и други, ама ова морав да го цитирам во темава за навивачки групи.

Знаете дека подолг период постирав во темата за навивачки групи (прртходницата на оваа) за ширење на шиптаризмот/циганизмот и остала орангутанија низ цела Македонија, особено во оние места што со години и години не прозиваат дека не сме си го бранеле Скопје.

Ајде што членови на Комити во една недела имаат повеќе инциденти со албански навивачки групи од сите други групи заедно во нивната историја (без Војводи), ајде што кај нас највеќе се осеќа политичката моќ која ја имаат браќата, ама да ни соли памет член на група што единствен инцидент со шпонска навивачка група им е кога им земаа маица на Соколат Дебар на бензиска...

Да не излезе на крај да пеете заедно со навивачи од Арачиново, како соседите од Прилеп. Веќе си ручавте на иста маса и вие и они со побратимите од Тетово и Арачиново и не гледам дека некој ваш даде било каква осуда.

Пошто константно сме на удар од фаци што врска немаат што се случува во навивачко Скопје, да прашам како е можно Битола со само 2400 албанци (ни 4%), да има еден куп шпони вработени во администрација? Началници во полиција и дел од мафијашите во градот да бидат некои што се едвај 4%?
Како може да се отвори библиотека без никаква реакција и цело време да доаѓаат албански ученици од цела Македонија да шират пропаганда?
Еве каков колорит во имаат во библиотеката сред Битола.
Прегледај го приврзокот 420497

Треба ли да ја ставам сликата кога на денот на азбуката ви летаа двоглави орли пред споменикот на бранителите???

Треба ли да ставам слика кога Омер ви доаѓаше на свеченоста на денот на азбуката?

И најголемото прашање, НЕ МОЖЕ ДА НЕ СТЕ УПАТЕНИ ДЕКА ЕДЕН ОД ТИЕ ШТО ВИ ЈА ОТВОРИ БИБЛИОТЕКАВА Е ИСТАКНАТ ЧЛЕН НА ШВЕРЦЕРИ КОЈ РЕДОВНО СЕ СЛИКА ВО БИБЛИОТЕКАВА. Зошто никогаш не е нападнат?

Зошто никогаш не сте нападнале некого од нивниве групи? Па не мора да ги чекате да дојдат во Битола, секогаш може да организирате напад во некој друг град каде што гостуваат.

Пред некој ден се вртеше слика дека и на прослава на полуматура си вејат знамиња со двоглави орли. Не гледам дека давате некаква реакција, а барате од нас да реагираме во град каде што они живеат во целосно нивни доминантни средини со далеку поголем процент од 4%.

Лесно е да солите памет во скоро чист град, со никакво искуство на ова поле, ама мечката ќе би заигра на портите многу брзо.

Мечката заигра и во Велес.
Во градот нема ни 1% албанци, вкупно 91 според пописот.
И на крај, средношколци шпони од интернатот истепале две наши деца. Реакција НУЛА.
Во Велес е страшно што се дешава, општинска лига освои шпонска екипа, градскиот стадион низ текот на цела сезона кога играше нивната екипа беше посетен со нивна публика со еден куп знамиња, по тик ток се вртеа еден куп такви видеа од младински парк(каде што биле нападнати и братчињата)
Децата се тепани исто по принципот на нападите кои се случувале и за жал ги има сеуште низ Скопје, само затоа што се Македонци, и ова не е прв и единствен случај.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom