Pa elate i utre be kucki frlajte se naviknavme ne e nisto novo samo da ima gospod ednas da ne podispustat od race tie so kacigiteNe zaboravajte deka i utre gostuvate, da ne bide so svoj kamen po glava…
Komiti nemaat napadnato i ne prajte tenzii bespotrebno da se zagree uste nekoe dete utre.
Ako imate tocno info koj sto kako kazete a ne da pretpostavuvate i krevate tenzii.
Кој и да го направил ова е срамно и испод дно , без разлика од која група е ..Прегледај го приврзокот 417354
ednio ironicen izigrava drugio sme izmisluvale… eve povelete samo za info neka stoj 2024 godina se desi ova 2024 ne vo 2004
Ова е една од најбедните случувања во тифо сцената досега .Усрамени изрезилени пред сите наговоривте дете да ни вратите со иста мера со бакла преку 200 метра и 3 кордони
Секогаш ќе го има ова, за жал нема ни да се искорени, во секој случај многу лош и беден потег...Кој и да го направил ова е срамно и испод дно , без разлика од која група е ..
Ви ја разбирам нервозата во право сте , искрено немам инфо дали ова е некој од мојава група , секој шти прави вакви работи заслужува ќотек да јаде на лице место и да добие забрана на наптрвари од МВР ..
Немора забрана од МВР, сами избркајте ѓи ч...е и екипата, позз до следно видувањеКој и да го направил ова е срамно и испод дно , без разлика од која група е ..
Ви ја разбирам нервозата во право сте , искрено немам инфо дали ова е некој од мојава група , секој шти прави вакви работи заслужува ќотек да јаде на лице место и да добие забрана на наптрвари од МВР ..
Да се разбериме акција било која во било која сериозна група ја знај јадрото или таа ја прај некој од прва екипа не можи некој деца да се испијат и да му текни на пат да прават напад со камења и бакљи тоа шо вие не знаете не сте во јадрото тоа шо нема кодекс и сте дива лига без мадиња е уште една работа шо треба да сија решавате таму кај вас а баш чекам од потпаролот алијас гебелс 87_47 да кажи став дали беа пијани матуранти или се снимавте но филмот ви се сјеба ко застана автобусот и слегоа ривалите да бркаат се живо и диво па нема да има видео од Вардар филм или можи некој сечен лепен сниман од жолто комбе но пак че речам ги грешите луѓето бе ова не е филм туку ова се Чкембари само уште не можам да разберам до кога бе вака дали имате ум ебани две години пишам тука за кодекс за некој да не оди курбан за џабе дека се знајме сите од еден до последен и лесно можеше да се најдевме и договоревме како шо треба машки арно ама пак вие по старо и пичкарски фрли камења и бегај лани исто беше на кошарка со мзт после и на ракомет и тогаш никој не знаеше кој се како се па да се враќаат телефони кај шо му паѓаат од шо бегаа исто тн напади всала меѓу обичната публика па ко се врати на ракомет ќе се направеше од играчка плачка и сега пак иста приказна не можам да разберам жими се ова го прават само пички шо немаат срце ,мадиња ниту ум да фрлаш камења и да бегаш па то деца од основно нема да го напрат закочени алоо мислам доста е со вас муабети и стрижена бричена посебно на форумот од сега друга песна и без никаков муабет секој својот филм и приказна доста беше убедување и учење како треба навивачки се да биди по правила и прописи од сега ќе има едно правило дека не постои ниту едно правило тражили сте гледајте !Кој и да го направил ова е срамно и испод дно , без разлика од која група е ..
Абе и тие едни напади што ги прават поготово Делије, со мотки... Како да сакаат човек да убијат. А и Манијаци последните напади врз ХЗ со мотки, секогаш имало и ќе има испади, ама окривувај ги поединците не цела група, како јас пример сум виновен што сум дел од некоја група како и 99 посто од другите кога поединци стојат позади тие работи.Пред еден месец во Босна, Ред Арми им ја собраја цела ограда на Ултраси, после тоа, Ултраси им ги собраја сите знамиња на Арми, во Февруари, Манијаци ги нападнаа на Хорде додека се враќаа од гостување од Бања Лука, две недели подоцна Хорде прават упад на Грбавица(населбата).
Пред 2-3 дена, Варвари прават упад со околу 50 луѓе, во Никшиќ на дерби во кошарка и директно улетуваат накај Војводе.
Фирма ги напаѓаат на паркинг на Делије (локална екипа) и земаат некоја коцка што ја палат на последниот натпревар, додека Делије ги напаѓаат на автопат кога Фирма се враќа од гостување.
Последното дебри во Белград, екипа на Делије им улетува во кафана на екипа од Гробари.
Ова се само неколку навивачки акции во последно време на Балканот, додека кај нас уште се кршат џамој од автобуси и после уште два дена се расправаме на форумов.
Сите кршења на стакла на автобуси кај нас последните години се дело на членови од комити.Ова се само неколку навивачки акции во последно време на Балканот, додека кај нас уште се кршат џамој од автобуси и после уште два дена се расправаме на форумов.