ТЕЛЕКАБЕЛ [мобилен оператор]

Член од
29 август 2008
Мислења
5.665
Поени од реакции
4.031
Здраво, какво е искуството со мобилата телефонија на телекабел во последниот период? Дали има прекини во мрежата, глуви повици, недопстапност поради непознати причини итн. т.е. онакви проблеми како шо имат лајка секоја недела со а1? Сакам да префрлам се таму, бидејќи имат оптички интернет, а телеком мафијата моментално ми пушта 3мбпс интернет оган да ги гори.
прашање 2: дали има опција за фамилијарнот пакет да биди со помала брзина, оти 150 ми е непотребна, 50 би вршеле работа, нели да плаќам помалку.
So telekabel ke imas problem od tipot ako ima 4/ 5g ke odis na 2g vednas dodeka razgovaras nemas net nema Volte ... Od prijatel koj ima i telekom i Tk, vika brzinata na telekom ako e 100/50 na Tk,isto mesto ist server e na pola...
vika posledno vreme pomalce problemi imal...

Член од
9 јануари 2021
Мислења
949
Поени од реакции
967
Здраво, какво е искуството со мобилата телефонија на телекабел во последниот период? Дали има прекини во мрежата, глуви повици, недопстапност поради непознати причини итн. т.е. онакви проблеми како шо имат лајка секоја недела со а1? Сакам да префрлам се таму, бидејќи имат оптички интернет, а телеком мафијата моментално ми пушта 3мбпс интернет оган да ги гори.
прашање 2: дали има опција за фамилијарнот пакет да биди со помала брзина, оти 150 ми е непотребна, 50 би вршеле работа, нели да плаќам помалку.
Здраво, можеш да земеш за поефтино,
оптички интернет 40/40 Mbps за 600 денари / месечно
телевизија - без разлика кој пакет го имаш за интернет, 650 денари / месечно, до 4тв приклучоци
мобилна - кој сакаш пакет го бираш, твој избор
Интернетот кој го користам во Прилеп додека престојувам е оптички и е солиден, за телевизијата ко што видов добра е. Мобилната им оди преку Телеком мрежа, така да нема некоја голема разлика да осетиш. Фамилијарниот пакет не ти треба, можеш посебно сите услуги на еден профил да одат мислам.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.262
Tk,so nov paket so 2 mob,linii i 20gb so opticki 150/150 i televizija ....

Ова е веќе интересна понуда, само дали постои уште заебанцијата со повикот кога не можеше да се воспостави ? Баш поради тоа избегав од Лелекабел.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.665
Поени од реакции
4.031
Ова е веќе интересна понуда, само дали постои уште заебанцијата со повикот кога не можеше да се воспостави ? Баш поради тоа избегав од Лелекабел.
Koj ima Tk, neka spodeli dali ima VoLte? ili od 4/5g odi na 2g(edge)...
?

Kajgana Shop

На врв Bottom