Tonchie
BATTERY +
- Член од
- 15 јуни 2005
- Мислења
- 13.505
- Поени од реакции
- 8.085
Кај ги сними сељациве?
Инаку на ова треба да се стави во опис на видеото: Driving Ferrari - the wrong way.
Кај ги сними сељациве?
``Ovoj`` dosega sigurno ja ima izgoreno lamelata-abdal so pari
Како имам мерак на едно ваквоПрееска го сликнав набрзинка од кола додека возев, на Ленинова, али заборавив да го спуштам прозорот додека сликав, има малку одсјај од фолиите што ми се на стаклата, али се брзав, да не кочам сообраќај и изумив, али битно се гледа Абартчево
![]()
@Nikolaben2 @ YT Да не имаш слики од една помаранџеста Супра што се вози низ Македонијава?(ми се чини дека е една)
Или па уште некој интереен косоок?
Ауу, се вози уште низ скопје NSX-ов? баш би сакал да ја сретнам.Многу малце слики има од супрата на нетНиз Битола ќе се вози летово... Еве нешто онака јапонско бесно (пред да се прошири Теодосиј Гологанов )Прегледај го приврзокот 145606
На водно стои паркирана. Со сласт поминувам на таа улица.Ауу, се вози уште низ скопје NSX-ов? баш би сакал да ја сретнам.
А таа улица е...?На водно стои паркирана. Со сласт поминувам на таа улица.![]()
Партенија Зографски. Кога ќе се качиш над мвр одма првата десно. На 50тина метри од лева страна е. (you're welcome).А таа улица е...?![]()
Od kade ti e ovaa slika?Еден мал дел од возилата на газдата на Шкендија Лазим Дестани.
![]()