Супер коли низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата martint
  • Време на започнување Време на започнување
Еден од ретките Македонци што возат супер коли е Влатко Чонгур претпоставувам за скопјани е веке добро познат. Во следниве неколку линкови ке видите дел од неговиот возен парк.
https://www.youtube.com/watch?v=ACLhn1my8nA&list=UUuRfOwU6R1-zLffL6OVQ7Gg
https://www.youtube.com/watch?v=spfF3JMYN3M&list=UUuRfOwU6R1-zLffL6OVQ7Gg

каде отиде ламбово?Знае ли некој?
Едно време слушав некои гласини дека наводно изгорело!Незнам колку е вистина но одамна го немам видено.

Незнам дали си приметил колку многу ги има новите Порше Кајен :love:

Што се вика, почесто гледам Порше Кајен отколку Ауди Q5 / Q7 :)

Lada Niva nema da vidis, Kajenite odamna ne se interesni. :)

2wp5i7c.jpg

каде отиде ламбово?Знае ли некој?
Едно време слушав некои гласини дека наводно изгорело!Незнам колку е вистина но одамна го немам видено.

Не изгорело никакво ламбо, паркирано е во гаража со ред други суперколи околу него, според мене најдобро сочувано ламбо во МК :))
Иначе во меѓувреме е донесена нова алфа ромео 4c и може да се види во салонот, а на нашиве улици почнаа да се возат бело ламбо мурчелаго lp640 , G63 AMG, BMW M 235i и корвета стингреј, сите на ск таблици. :)
10251963_781564271915404_7046109482910792244_n.jpg

Не изгорело никакво ламбо, паркирано е во гаража со ред други суперколи околу него, според мене најдобро сочувано ламбо во МК :))
Иначе во меѓувреме е донесена нова алфа ромео 4c и може да се види во салонот, а на нашиве улици почнаа да се возат бело ламбо мурчелаго lp640 , G63 AMG, BMW M 235i и корвета стингреј, сите на ск таблици. :)
Прегледај го приврзокот 108163
Даааа. За оваа зборував пред некој пост. Имаш пиво од мене, кажи кога и каде :D. 100 пати ја видов, никако да ја сликнам. Страшен автомобил.

10261807_4731268855470_1855337615_n1.jpg

Знае ли некој Олдсмобил-ов на Роџер што модел е?Вчера го видов и се вљубив,денес цел еден саат пробувам да најдам што модел е ама безуспешно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom