Судијата од Интер - Барселона, Olegario Benquerenca вели: „Јас сум од Милано“

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Боби[Мкд];3500350 напиша:
Незборам за форумот, зборам за Ферги и Гвардиола.

САФ на интервјуто ширеше расизам, и викаше намерно сме сакале Руни да го повредиме.
А демек не го маваа Руни намерно по повреденото стапало? :smir:

А и јас кажав еднаш во фан клуб Манчестер(после поразот од Фулам) дека Ферги и не е баш некој губитник,ама јбг :)

Едит: Да не излезе дека лажам. Клик

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Нормално дека не се навикнати да губат, кога навиваат само 2 сезони за Барса, поточно откога почна да гази се и сешто. Лесно се приметува кој бил од секогаш за нив, тој што знае да си признае пораз и што осетил и предтоа какво е чувството. А не плачипички што се навикнати само победа победа и победа, па кога ќе изгубат ууаа судија педер, му правеше намерно клечки на Меси да неможе да дрибла, иначе 0-6 резултат ќе беше.

F

fantomX

Гостин
Ќе ве молам да не го мешате Челзи со бљувотини кои се крунисани со дебилнава тема.

Срдечно благодарам.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Нормално дека не се навикнати да губат, кога навиваат само 2 сезони за Барса, поточно откога почна да гази се и сешто. Лесно се приметува кој бил од секогаш за нив, тој што знае да си признае пораз и што осетил и предтоа какво е чувството. А не плачипички што се навикнати само победа победа и победа, па кога ќе изгубат ууаа судија педер, му правеше намерно клечки на Меси да неможе да дрибла, иначе 0-6 резултат ќе беше.
Браво! Нека читаат уште еднаш "навивачите" на Барса...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Епа ви поклониле ФИНАЛЕ !

И на Вардар да му поклонат ФИНАЛЕ у ЛШ , ке стисне заби и има 50% шанса да победи (50% да изгуби нели) а другите 2 титули ги добивате као победници од ЛШ ти текиња .... ?

За да се бориш на нив мора да си победник на ЛШ/УЕФА/Копа Либертадорес ...а како стигнаа Барса до победата во ЛШ ?

Преку поклонето ФИНАЛЕ ....

Ја нигде не видов теми за ОВребо да се отвараат ни од навивачи на Челзи ни од навивачи на Фиорентина ....

Т.д Сума сумарум ---

Најлоши ЛУЗЕРИ Сте

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Реално и Интер и Барса беа оштетени:toe:,прво за непосточкиот офсајд коа искочи Милито сам во 10 минута и за голот на Милито кој мислам дека беше во мал офсајд.Зе пеналот убаво се глеа дека Снајдер ги раширува нозете и Алвес глуми:toe:Заслужен пораз на Барса и конечно малце да ги симнат на земја и тоа од Интер и Мурињо:toe:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Поголем број од навивачите на Барселона се деца кои пред две сезони почнаа да навиваат за Барса,затоа што беа најаки и не се навикнати да губат.Остајте ги ке им помине. :tapp:

Секако има исклучоци кои си навиваат од поодамна,за нив збор нема да кажам :toe:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Деко те мислев за попаметен, ама ако терај си ако ти е убо на душата.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Фановите на Барса неможат да признаат дека изгубија и се уште го бараат Меси бидејки уште трае потрагата по него:wink:

B

Beck's

Гостин
so ako izjavil taka,za naredniot mec neka zemaat nekoj od Catalunya i gotovo:tv:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Кој доказ бе мали?
Доказите се сликите,видеата каде јасно се гледа дека нема пенал,дека нема офсајд во прво полувреме и дека има офсајд при третиот гол(сантиметри у прашање),што неможе да се нарече НАМЕРНА судиска грешка.
А како се нарекува навивачот кој неможе да се помири со поразот на неговиот тим и плаче по форуми,ја префрла вината на судиите,а не на своите играчи и менаџер?
:back:
Kaj vide solzi aman hahaha ve gledam site kolku placete ne me boli K***t za porazot i taka ke izgubevme so taa igra sto ja igravme tuku nemase so 3-1... preku kur mi ste vie od ManUtd,Milan, Real, Arsenal,Chelsea se sitite na porazot na barcelona a vas koj ke stigne ve ebe sega ne zboruvame za sto se slucilo pred 2,3,4 ili neznam kolku vreme zboruvame za nesto sto se sluci mnogu skoro toa e gledam mnogu ste srekni site od sto izgubi barca... moe pravo e da pisuvam sto sakam i kako ke reagiram ne placam ne kukam tuku go postiram toa sto e fakt a sega sto na mnogumina ne vi se dopaga me boli stapot .... :pusk::drk:

Ај гледам некое дете од 13 години си ,така да завршен е муабетот со тебе
Aman kako pogodi bez naocari?

Дај бе не треси глупости жити све ,Ирска на Светско не отиде заради судиска грешка ,на Арсенал му беше прекината серија од 49 натпревари без пораз заради судиска грешка ... и многу други да не ги наредувам сега на секој натпревар има судиски грешки
На натпреварот Интер-Барса немаше офсајд и немаше пенал ,што не ти е јасно незнам
Izgleda tebe mnogu nesta ne ti se jasni

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom