Студирам психологија

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
:eek: стварно се окапува цел ден? o_O
Абе не дека е цел ден, просечно е по 5-6 саати, ама финтата е дека најчесто има многу заебани распореди па има паузи по 2-3 саати, и предавањата најчесто ни почињаат од после 12, така да фактички цел ден сепак ти проаѓа у факултет.

Член од
27 февруари 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Чекајте бе , како може да ми треба биологија за на психологија кога јас во средно во четврта немам предмет биологија затоа што сум на општествено-хуманистичко б?? :confused:

Член од
27 февруари 2013
Мислења
4
Поени од реакции
1
Сакам да се запишам Битола на Рускио .. е сега за матура пријавив филозофија и социологија , англиски и македонски .. ?? Во успехот сум Добра сите 4 години .. Дали ќе можам да се запишам ??

Член од
31 март 2011
Мислења
102
Поени од реакции
18
Сакам да се запишам Битола на Рускио .. е сега за матура пријавив филозофија и социологија , англиски и македонски .. ?? Во успехот сум Добра сите 4 години .. Дали ќе можам да се запишам ??
jas kako sho znam toj e privaten fakultet taka da sekako deka e mozno :) duri imam i sigurna informacija za eden od privatnite fakulteti vo skopje (evropski faks) deka voopsto ne im trebashe da polozat matura :) (samo 2-3 iljadi evra za upis na godina :))

Член од
27 февруари 2013
Мислења
4
Поени од реакции
1
I jas taka mislam .. Bidejki se privatni ne bi trebalo da pravat problem .. Sekako im frlame pari .. Kako i da e blagodaram za info :)

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Чекајте бе , како може да ми треба биологија за на психологија кога јас во средно во четврта немам предмет биологија затоа што сум на општествено-хуманистичко б?? :confused:
Шо предмети имаш?

Член од
15 март 2011
Мислења
154
Поени од реакции
85
Па ни јас немав биологија у средно ако е за тоа..
Тоа не значи дека не може да се запишеш. Таму мислам дека од почеток учат се.

Член од
26 март 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Драги психолози и непсихолози.
Имам една мака :cautious: од типот на... првоа година на правен сум, и сакам да се запишам на психологија. Значи скроз да си почнам од нула, од прва се разбира. Едноставното правото не ми беше прв избор за уписите лани, не ни го сакам... и доста ја размислувам психологијата. Прочитав нешто на форумов. Некој да има расположен кратко јасно запознавање на факултетот... во смисла на дали би имала проблем со запишувањето, со уписите таму, зашто една година учев друго; колку примаат во дражавна квота итн? :)

Член од
1 април 2013
Мислења
8
Поени од реакции
1
Magde.
Како би можел да дојдам во контакт со тебе, нов сум на форумот посебно за оваа тема и ко шо гледам неможам да ти го отворам профилот за да ти пратам порака. Сакам да продискутирам за факултетот, некои елементарни прашања. Доколку имаш време, е-маил, порака, било што.;)

Член од
3 февруари 2013
Мислења
26
Поени од реакции
10
Драги психолози и непсихолози.
Имам една мака :cautious: од типот на... првоа година на правен сум, и сакам да се запишам на психологија. Значи скроз да си почнам од нула, од прва се разбира. Едноставното правото не ми беше прв избор за уписите лани, не ни го сакам... и доста ја размислувам психологијата. Прочитав нешто на форумов. Некој да има расположен кратко јасно запознавање на факултетот... во смисла на дали би имала проблем со запишувањето, со уписите таму, зашто една година учев друго; колку примаат во дражавна квота итн? :)
Добро е што ти текнало да си го бркаш сонот у прва. Јас повеќе каснев;) Нема врска што си учела претходно, никој не ти гледа тоа, ниту пак ќе имаш реперкусии од било каков вид. Ако имаш вк.бр.поени помалку од 92(?мислам дека беше) тешко дека ќе влезеш во државна квота, а последниот/та на листа годинава, колку што ми текнува, имаше 77 поени. Размисли, пробај, види, прави што ќе правиш, али фор д лав оф гад! не студирај нешто на сила, туку учи го тоа што го сакаш.

Член од
10 април 2013
Мислења
3
Поени од реакции
0
Здраво :) Во септември би сакала да се запишам на психологија, но се плашам дали би успеала да влезам.Сега ќе завршам средно фармација,досега сум скроз одличн, но за матура имам избрано македноски и англиски, а за интерна фармацевтска технологија и хемија.Дали имам шанса да се запишам на психологија?:pipi:

Член од
1 април 2013
Мислења
8
Поени од реакции
1
Очигледно дека е запоставена темава од страна на студентите...

Член од
18 февруари 2011
Мислења
16
Поени од реакции
2
Има ли врска проектната задача што ми е психологија и е изберена за најдобра, дали тоа влече поени?

Kajgana Shop

На врв Bottom