Студентски домови

Член од
23 ноември 2008
Мислења
27
Поени од реакции
3
Две години по ред носам уплатница. За Пелагонија зборам , за другите може е различно.
Kaква е таа уплатница па сеа? Ја сум бруцош,носев денеска документи..Да не знае некој кога ќе има конечни резултати за бруцоши? Аааа и друго ми текна: некој потенцијален цимер да не има на форумов? :D

I

Intex

Гостин
Ќе ми праат проблем ако за цимерот однесам документи некој ден покасно, пошто малиот е у пичко матер моментално?

Член од
15 јуни 2011
Мислења
386
Поени од реакции
98
Kaква е таа уплатница па сеа? Ја сум бруцош,носев денеска документи..Да не знае некој кога ќе има конечни резултати за бруцоши? Аааа и друго ми текна: некој потенцијален цимер да не има на форумов? :D
на 8 најверојатно :)

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Јеееа, и мене ми нема многу смисла ама да си прашам за секој случај :rolleyes: А за заверувањето, така и рекле на една другарка во Кузман дека требало :cautious:
Moже и родител да ти биде жирант,мене лани ми беше мајка ми,и може да бидат од иста фирма :)

Член од
15 август 2011
Мислења
52
Поени од реакции
14
Мислам дека таму ќе треба да уплаќаш, уплатниците веројатно ќе се истакнати во студентскиот, барем јас така мислам, знам дека за Кузман така е. Конечни резултати за бруцошите треба да има на 8ми. И јас си барам цимерка инаку ама јас сум Кузман, соу...

Moже и родител да ти биде жирант,мене лани ми беше мајка ми,и може да бидат од иста фирма :)
А кој родител ти ја пополнуваше изјавата од старател? Оти ете на пример ако ја ставам мајка ми за жирант, бидејќи татко ми ја пополни изјавата, тогаш не би требало да има проблем нели?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
T

Tetro

Гостин
Еве како изгледа. Инаку до лани имаше по некои трафики или продавнички блиску до студентските. Дали ќе има годинава не знам. Инаку би требало да има во Тутунска банка
во Тутунска секогаш има. Порано имаше во секоја трафика, ама повеќе нема.

Едно Чупе

serial coffee drinker
Член од
6 февруари 2007
Мислења
17
Поени од реакции
1
Знам дека е нелегално ама...Некој да не продава соба во Пелагонија? :pipi:

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
За документи при вселување во домот.

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
А кој родител ти ја пополнуваше изјавата од старател? Оти ете на пример ако ја ставам мајка ми за жирант, бидејќи татко ми ја пополни изјавата, тогаш не би требало да има проблем нели?
E не се секавам како беше за изјавата,направи така 100 % нема да има проблеми ;)

I

Intex

Гостин
Еј, има бе интернет у Гоцета?
Wireless е? Колку е брз?

Има опција да имаш сопствена конекција?

Kajgana Shop

На врв Bottom