Студентски домови

Член од
25 јули 2007
Мислења
9
Поени од реакции
2
Dali ima nekoj sho dava ili prodava soba vo Goce, Pelagonija ili Stiv? Ako ima neka me kontaktira...

Член од
26 јуни 2011
Мислења
7
Поени од реакции
0

Не го дадов индификациониот број, човекот што ги проверуваше документите ги прегледа и не ми рече ништо за индентификациониот број... дали ќе влијае тоа многу за уписо за сместување..
--- надополнето: Aug 31, 2011 9:12 PM ---
Не го дадов индификациониот број, човекот што ги проверуваше документите ги прегледа и не ми рече ништо за индентификациониот број... дали ќе влијае тоа многу за уписо за сместување..

Член од
5 декември 2010
Мислења
54
Поени од реакции
11
Не го дадов индификациониот број, човекот што ги проверуваше документите ги прегледа и не ми рече ништо за индентификациониот број... дали ќе влијае тоа многу за уписо за сместување..--- надополнето: Aug 31, 2011 9:12 PM ---
Те најдоја во табелата со резултатите?

Член од
26 јуни 2011
Мислења
7
Поени од реакции
0
da da i sum primen
--- надополнето: Aug 31, 2011 9:29 PM ---
primen sum na preliminarnata lista..

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Нема врска де тој бројот е за да те најдат во прелиминарната листа.
Тебе те нашле по име и презиме како и сите други.

M

Mario Gómez

Гостин
А имат шанси кун 5-6 септември да се вселиш и да си ги одбериш цимерите или мора некој да појде од порано?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
А имат шанси кун 5-6 септември да се вселиш и да си ги одбериш цимерите или мора некој да појде од порано?
Имат шанси Боби ама помали отколку на први и втори да си завршиш работа.
Или па да имаш некој да ти го чува местото :)

M

Mario Gómez

Гостин
Освен меница, изјавата од жирантите, фотокопии од личните карти од жирантите шо требаше друго документи?
И сликите со колкава големина треба да бидат?

Член од
15 август 2011
Мислења
52
Поени од реакции
14
Освен меница, изјавата од жирантите, фотокопии од личните карти од жирантите шо требаше друго документи?
И сликите со колкава големина треба да бидат?
Лична карта, документи и уплатници што се купуваат таму, договор. Сликите демек со големина за пасош.

Btw дали може родител да ти биде жирант? И дали жирантите може да се од иста фимра? Исто дали меницата и обврската може да се заверени од фирмата каде што работат жирантите или треба на нотар пример? :confused:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Лична карта, документи и уплатници што се купуваат таму, договор. Сликите демек со големина за пасош.

Btw дали може родител да ти биде жирант? И дали жирантите може да се од иста фимра? Исто дали меницата и обврската може да се заверени од фирмата каде што работат жирантите или треба на нотар пример? :confused:
Не ја гледам логиката родител да ти биде жирант. Родителот твој има потпишано изјава дека ќе ги подмирува трошоците. Значи жирантите се тука тој ако не плаќа :)
Од кај го извади тоа заверувањето на нотар?
На обврската се мава печат од фирмата. Меницата лани ја дадов празна пред две години ми рекоа таму да ја попоплнам.

Член од
15 август 2011
Мислења
52
Поени од реакции
14
Не ја гледам логиката родител да ти биде жирант. Родителот твој има потпишано изјава дека ќе ги подмирува трошоците. Значи жирантите се тука тој ако не плаќа :)
Од кај го извади тоа заверувањето на нотар?
На обврската се мава печат од фирмата. Меницата лани ја дадов празна пред две години ми рекоа таму да ја попоплнам.
Јеееа, и мене ми нема многу смисла ама да си прашам за секој случај :rolleyes: А за заверувањето, така и рекле на една другарка во Кузман дека требало :cautious:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Јеееа, и мене ми нема многу смисла ама да си прашам за секој случај :rolleyes: А за заверувањето, така и рекле на една другарка во Кузман дека требало :cautious:
Прват го слушам тоа дека треба на нотар, а и немам сретнато некој на кој му рекле дека така треба.

Член од
15 август 2011
Мислења
52
Поени од реакции
14
Прват го слушам тоа дека треба на нотар, а и немам сретнато некој на кој му рекле дека така треба.
ОК веројатно погрешно разбрала. :)

Btw да не има некоја да бара цимерка за Кузман? :) Јас засега си сум сама, осамена :oops:

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Jас одам утре у Стив, па со Господ напред.
Само цимерите да ми се погодат ко што треба.... :cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom