Те најдоја во табелата со резултатите?Не го дадов индификациониот број, човекот што ги проверуваше документите ги прегледа и не ми рече ништо за индентификациониот број... дали ќе влијае тоа многу за уписо за сместување..--- надополнето: Aug 31, 2011 9:12 PM ---
Не го дадов индификациониот број, човекот што ги проверуваше документите ги прегледа и не ми рече ништо за индентификациониот број... дали ќе влијае тоа многу за уписо за сместување..
Епа тогаш нема врскаda da i sum primen
--- надополнето: Aug 31, 2011 9:29 PM ---
primen sum na preliminarnata lista..
Имат шанси Боби ама помали отколку на први и втори да си завршиш работа.А имат шанси кун 5-6 септември да се вселиш и да си ги одбериш цимерите или мора некој да појде од порано?
Лична карта, документи и уплатници што се купуваат таму, договор. Сликите демек со големина за пасош.Освен меница, изјавата од жирантите, фотокопии од личните карти од жирантите шо требаше друго документи?
И сликите со колкава големина треба да бидат?
Не ја гледам логиката родител да ти биде жирант. Родителот твој има потпишано изјава дека ќе ги подмирува трошоците. Значи жирантите се тука тој ако не плаќаЛична карта, документи и уплатници што се купуваат таму, договор. Сликите демек со големина за пасош.
Btw дали може родител да ти биде жирант? И дали жирантите може да се од иста фимра? Исто дали меницата и обврската може да се заверени од фирмата каде што работат жирантите или треба на нотар пример?![]()
Јеееа, и мене ми нема многу смисла ама да си прашам за секој случајНе ја гледам логиката родител да ти биде жирант. Родителот твој има потпишано изјава дека ќе ги подмирува трошоците. Значи жирантите се тука тој ако не плаќа
Од кај го извади тоа заверувањето на нотар?
На обврската се мава печат од фирмата. Меницата лани ја дадов празна пред две години ми рекоа таму да ја попоплнам.
Прват го слушам тоа дека треба на нотар, а и немам сретнато некој на кој му рекле дека така треба.Јеееа, и мене ми нема многу смисла ама да си прашам за секој случајА за заверувањето, така и рекле на една другарка во Кузман дека требало
![]()
ОК веројатно погрешно разбрала.Прват го слушам тоа дека треба на нотар, а и немам сретнато некој на кој му рекле дека така треба.