ајде честито па да викнеш на кафе да видиме што место си земалааЈахуууууууууу)))) Примена сум во Пелагонија ...лалалалалала
Ја протерав жабата шо ми беше на срце
![]()
И јас сум примен во Стив, бруцошите че бидиме во зградата шо ја реновираат и затоа се подоцна вселувањата, така барем ме информираја постарите од таму.еј дечки, јас сум бруцош примен во стив наумов ама не знам во која зграда сум примен, т.д. не знам кога е вселувањето бидејќи на сајтов пишува дека вселувањето во втората зграда е од 20-25ти септ. а не од 13-16ти како во сите други... на другиот сајт, т.е. на тој за постари студенти има одделни листи за двете згради заедно со датуми, а на овој првиов нема...
ако има некој некаква информација би му бил многу благодарен
фала многу![]()
пиши тука у среда, со драго срце би те седнал на софра. ж`та од тебе, крастајци од менеЗдраво Кајганаџии![]()
Јас 99% утре треба да се сместам во Гоце. Бруцош сум, па ми треба мала помош, од пријатели да ме упознаат со срединатаИнаку, да ви кажам од Кавадарци сум, и имам многу убава Ж`та
ако некој сака да се сретнеме таму, нека ми пушти пп, ќе му дадам број.
Поздрав, се надевам ќе се дружиме !
во тој случај добредојдени сте сите добронамерници :cug:^ само кајганџии од Гоце или ќе примите и од другите домови?! Ќе си донесеме ние пиење не се секирајте![]()
![]()