/МIRЧ3_МкД\
Временски патник
- Член од
- 7 март 2012
- Мислења
- 380
- Поени од реакции
- 102
сега е касно, нз колку јаки врски треба да имаш за да те пикнат..
Може, тоа ти е второстепен приговор и СПУКМ го разгледува и после излегува список кој каде е примен, само ако ти е поднесен за во кузман или пелагонија најверојатно ќе те сместат во друг студентски дом бидејќи таму местата од прва се пополнети. Знам лани што поднесуваа и после само ги распоредија по стив, медицинар, сениќ...Може да се поднесе приговор кон конечната листа?
На градежен сум.^ на шо факултет беше ? и јас сум примен само немам уште ништо одлучено конечно во врска со цимери, погодно би ми било да е некој од Финки/Феит или може и друг факс, само доколку не планира секој втор ден да има журки. Забави ке има, многу јасно ама само кога можностите ке дозволуваат. Битно е да има разбирија (шо вике баба )
И патем, поделени се машките и женските во Пелагонија ?
За прва година прашувам Ваљда понеделник ќе може. ФалаМоже, тоа ти е второстепен приговор и СПУКМ го разгледува и после излегува список кој каде е примен, само ако ти е поднесен за во кузман или пелагонија најверојатно ќе те сместат во друг студентски дом бидејќи таму местата од прва се пополнети. Знам лани што поднесуваа и после само ги распоредија по стив, медицинар, сениќ...
Само не знам до кога трае тоа, ама мислам дека е поминато веќе, мослам дека првите 2-3 дена се поднесуваше откога ќе излезе списокот.
Сеедно е, доколку може, процедурата е иста.За прва година прашувам Ваљда понеделник ќе може. Фала
оди во Сениќ има слободно место колку сакашАко има некој шо има место во Стив или некој др студентски дом, а се испишманил, нека ми пиши обавезно, оти стварно ми треба место. Битна е работава. ) Фала!
И во Стив може да најде ако малку се заангажира...оди во Сениќ има слободно место колку сакаш
Па врските нешто не ми биле доволно јаки, затоа пишав тукаИ во Стив може да најде ако малку се заангажира...
http://www.dsdpelagonija.mk/dokumenti/Ziranti_Smestuvanje.pdfАбе слушам некои викаат демек требало жиранти да имиш за студентскиот, веќе ги дадов потребните документи, примен сум и во конечна. Знае некој нешто повеќе за ова или.. ?