Струмица

kiksuperman смири се без проблеми ... (што слушам тоа ви кажувам и се крстам уште што ли нема да кажат... :tapp:)

абе борче слушам муабети од секаде ... се глупират ..:tapp:

ако си од струмица ке слушнаш се и сешто

Краде многу, е сега нека свири на калвир во затворот ...:pos2::pos2::pos2:

Кој сокршил бе, бабите и дедовците ли?
Сите шо се за СДС и за Заев се прости, необразовани средовечни луѓе и старци... и они ке ти земат да кршат стакла...:pos2:
Друже нели е право на секој да избере за кој ќе биде?
Јас сум и за СДСМ и за Заев, така да ми прече коо некој ќе ми каже необразуван, срдедновечен.....
Ако не друго, барем да го почитувате мојо избор!
А за Заев нема шо да кажувам тука на форумо, СИГУРЕН сум оти правдината ќе излезе на виделина и оти Заев ќе биде на слобода и после тва ќе славе цела Струмица! Да не се прааме 12 годишни деца, притвории го оти се плашат од него, ама направии голема грешка шо скапо ќе ги чине! Има максимална подршка од мене Заев и секојпат ќе га има!
п.с. не планирам да се карам со никој на форумо, така да колку и да провицирате тешко да ви одговорам! Поздрав

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
ве читам кај шо се карате и да ве прашам... А кој вас ве прашува? лол
и шо толку се карате...да се пцуеш на интернет е исто ко да трчаш на Специјалната Олимпијада...и да си прво место, пак си ретардиран... браво на SANCTIMONIOUS шо го знае тоа

и шо ќе биде, ќе биде...не зависи од вас или од мене па затоа relax...
а и бтв, Заев, за неколку години направи повеќе за Струмица одколку шо ќе направиме СИТЕ ЗАЕДНО цел живот...капиш?

а Borce** i Korn се еден исти :) само нека му се видат постовите хохо
Админс само спроведете вие истрагата :)

а Borce** i Korn се еден исти :) само нека му се видат постовите хохо
Админс само спроведете вие истрагата :)
Нека проверат ако мислиш така, и ја мислам дека ти и тај сте исти .. нели .. хах глупак.

Човеци ае оставејте га веќе еднач таа тема со заев. Само се карате се пцууте очи си копате. Направи ного за Струмица, и благодарен сум на тва, ама ако има некои неисправности ако има корупција сепак нема тука никаква подрШка од мене, нашта држава треба да се развива без корупција.
И уште еднач за крај, нема шо ние тука да се караме да се тепаме си има суд кој ќе одлуче дали заев правил црни работи или не, ако има докази ќе биде шо ќе биде ако нема докази заев на слобода и . точка :toe:

Доста веке. Иимте тема политика там пишајте.:tapp::tapp:

Нека проверат ако мислиш така, и ја мислам дека ти и тај сте исти .. нели .. хах глупак.

image.php

кој е тај на сликата? :pos2:
borcE** = KoRn , тава е докажано, си миш не те знаат :helou:

:offtopic:

секој нормален човек на кој му е битна иднината ,како неговата така и на неговите деца или итн. не би сакал да живее во средина со криминал,оставејте судо да си решава - сите сдсм-овци ако човеко ништо не згрешил шо не го остаате да си се бране како шо и му следува-мачно ми е веќе од тетки и баби и потрчковци шо плачат по улиците.ако размислате малку со ладна глава тва шо се случува е голема глупост и фарса...веќе вие го осудиите пред време - тва се случува у Америка ...протести ама изгледа само за смртна казна и за човекови права...за какво право,поради што се борате за Заев...коо ќе видам оти (барем за мене) коо ќе влезам у гимназијата ќе има нешто ново,ќе има атмосфера ,или коо ќе видам оти цел град е вработен заради негова заслуга ..е дури тогаш јас нема да јадам гомна ...направил го градо убав..не викам оти не,никој не му ги одзима заслугите од инает..ама ако е злоупотребувал нека праа ШАХ у идризово..јас нејќам да растам у оаза на криминал и да се фалам „ех струмица шо убав град“ а реалноста е друга.. no hard feelings .

А бе у право си. Ако си е направил бељата, секој треба да леже. Ама ка го местат, зашо цела Струмица да тегле маки сега тука?

А бе уживајте бе човеци,има кој да каже дали е крив или не, или дали е местен или не...За тва уживајте си:pos2:

добро јас не говорам повеќе за тука...
ке се видаме ние :)
:salut:

нешто ного народ на центаро ного шрајкуват..
И викат секој ден ке било така додека на го пуштат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom