- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.029
Шо вика у кратки црти ако сакаш напиши, да не го гледам 10 мин хахаБи било супер да е точно али не ми се верува. Дебелото пак филозофира најверојатно.
Шо вика у кратки црти ако сакаш напиши, да не го гледам 10 мин хахаБи било супер да е точно али не ми се верува. Дебелото пак филозофира најверојатно.
I jas ne go gledav. Kako so razbrav na Zaev sinot jadel boks.Шо вика у кратки црти ако сакаш напиши, да не го гледам 10 мин хаха
Паркирале се со џип 5 батки, развиини и со тетоважи пред Аватар (ноќен клуб шо едно време го држаа Заеви, сега не сум сигурен) и флезеле се унатре и се ги сокршиле од ќотек на синовите на Зоран и Вицто Заеви, а се тва пред очите на обезбедуваанто, демек нивно лично, на чело со Лазо Длгио кои не се ни мрднале, не па нешто да превземат, да ги раскачат и слично…Шо вика у кратки црти ако сакаш напиши, да не го гледам 10 мин хаха
Резултат на политиките на муртинскиот. За 2 години 3 убиства, пред тоа немаше убиство 15+ години можда и повеќе. Град од 40к луѓе има преку 20 казина, 20 кладилници и доволно дрога ако ја фрлиш од авион 3 дена снег да врне.се знае ли нешто, каква е безбедноста во Струмица што ова се случува секоја година?![]()
62K views · 547 reactions | Струмица: Старицата која беше пронајдена мртва во својот дом била убиена | Струмица: Старицата која беше пронајдена мртва во својот дом била убиена | By Сител ТВ | Facebook
Струмица: Старицата која беше пронајдена мртва во својот дом била убиенаfb.watch
Nema da stoi 3dena oti ke ja smrknat za 1.Наркоман некој шо ја познавал и знаел дека живее сама. Приведен е истиот ден.
Автоматски споено мислење:
Резултат на политиките на муртинскиот. За 2 години 3 убиства, пред тоа немаше убиство 15+ години можда и повеќе. Град од 40к луѓе има преку 20 казина, 20 кладилници и доволно дрога ако ја фрлиш од авион 3 дена снег да врне.
Мислам дека сега за викендо ќе има на плоштадо.Има ли пунктови у градо за донација за земјотресот у Турција и Сирија?
Не ми е јасно што се мачиш, толку многу пари испераа со тај проект за на крај да замаглат очите со асфалт и боја, велосипедски патеки без никаква смисла ама Струмица е СДСмовски бизнис и си прават како ќе им прдне.
Koj e mickata i koj e na mickata zetot, de pojasni?Добро ,шо се случува во Струмица, шо му се има случено на Мицката зетот?
Штета а шо убаво дете беше...
Sent from my SM-A025G using Tapatalk
А бе тоа едно дете Ристе...Koj e mickata i koj e na mickata zetot, de pojasni?