Струмица

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
Никој не кажа оти ке ве испадаме,вии кажаате не ви одговарало денеска ви одговарало у недела. Кога ви одговаре тогај одејте шо друго да ви кажам.. нии си се организирааме шо ни одговаре денеска,денеска ке си одаме.:toe::toe:
омг ?
организираате се тии шо не се наброони у кој ме нема и мене значи не ми одговара и на мене ? ( и други)
Се кажува саат и ден и се ќуте како риба а не сакам кажам незнам речам.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Лубе,се имаме нии договорено и по мсн..оти 100 % идат/ти немаш кажено идам/не идам..затава не те се пишале.Шо се бунаш?
И плус пише/кој дојде добредојде...ффс,ак неможе некој да дојде не е крај на свето/па ке се собераме..има време.:back:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
Ако одаме после тава на билјард ќе дојдам... :) Зафркавам се. Не е сигурно за мене, затава не ни пишам, само ве читам. Ме боле главата, мош температура имам а и денот ми е пропаст. Ќе го известам на време на Енерџи дали ке дојдам со него или ич нема да идам.

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Ако одаме после тава на билјард ќе дојдам... :) Зафркавам се. Не е сигурно за мене, затава не ни пишам, само ве читам. Ме боле главата, мош температура имам а и денот ми е пропаст. Ќе го известам на време на Енерџи дали ке дојдам со него или ич нема да идам.

Prv simptom na svinski grip e temperaturata:))))))))))))))))))))))))

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Љубе ако си кандидат ке се пријаваш. 100 пати пишааме у колко саато,дека и шо как... ТИи шо се пријавии сме договорани кој друг сака да доо знаате ... 19.00 ЕХТРИМ.

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
Љубе ако си кандидат ке се пријаваш. 100 пати пишааме у колко саато,дека и шо как... ТИи шо се пријавии сме договорани кој друг сака да доо знаате ... 19.00 ЕХТРИМ.
јас како тебе сум ...ќе се инатам за термин.
гледам не набројува можда не сум пожелен...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
јас како тебе сум ...ќе се инатам за термин.
гледам не набројува можда не сум пожелен...
АБе не се инатам,едноставно не ми одговаре на мене тогај. Јас кажах ак има за денеска кандидате нек се пријават и се пријавии? шо има тука повеке? наброони се тии шо се пријавии а как шо гледам ти нигде не си кажал оти идаш

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
:tapp:доста се караате бе еваа 2 страни оф топик:kesa:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Tака е тимче,те подржувам!
Сакам и ти да дојдаш у Екстрим после,ок?:back:

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Неможам иим работа:nerv:
:cry::icon_frow:cry:
нема да ми е слатко пивото без тебе:nesum:
edit: btw ного сакаах да дојдам на Армин јас, ама нема со кој, а да идам сам со вас 3 незгодно ќе мее, на грбо треба да сум ви цело време, така да убаво да си поминате сите шо ќе одате
p.s. 5 000 души у Колосеум би требало да има :) ќе биде јако

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Vii ste nenormalni 5 strani ispisaate za sobirankata....taj idal taj ne idal...ne ne primame tava onava.....kak malenki deca ste...
Ubavo da si pominate tii so ke odate..:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom