SV-Strange
Sorcerer Supreme
- Член од
- 27 август 2007
- Мислења
- 3.604
- Поени од реакции
- 367
5 T-home перници и 5 држаче за далечински управувач (шо уствари не видех шо и как изгледaт).шо награди има на киното чера ?
5 T-home перници и 5 држаче за далечински управувач (шо уствари не видех шо и как изгледaт).шо награди има на киното чера ?
абе после 7 ак најдаш негде слободно арно... затва поранкото да завараме поголемо сепаре мепаре...Сум за идеата у Понеделник. После 7 да се збераме.
Ама как шо гледам одзиво, ќе треба резервации да праме. Ного народ упм.![]()
Извести по ПП дали се квалитетен материјал.Прво јас да ги проверам гостинките. Стрпејте се.![]()
Од форумо как шо знам само јас и Kiksuperman.btw Кои се сега за сега сигурни оти ќе одат на Армин у Колосеум?
Шо има врска, скоро исти ке смеАј и јас да дојдам ако може =D Ама најмаленко ке сам гледам сите тука по 18-19 г.![]()
Не не.. лично да се увераме.EnergieNo.1 тери им фацебук![]()
kindero тее генерација...не се бој...Ај и јас да дојдам ако може =D Ама најмаленко ке сам гледам сите тука по 18-19 г.![]()
И тфа со викаш..тука негде смеkindero тее генерација...не се бој...![]()
Тешко човек. Досега ного пати сакааме да одаме ама ного пара е веруви. утакмицата е у 22.00 вечерта,до кај 12.00 планири да траа,па назад треба да тераме комбина ли таксина,дента треба да одаме рано со автобус не се исплаке со такси,фудбал ипол ке ни излезе.Има ли заинтересирани за Македонија - Шпанија - пријателска (фудбал) за у Август да одаме накај ск!? Планира ли некој да оде, ак има заинтересирани може да се собераме и заедно да навиваме :smir:
Ај и јас да дојдам ако може =D Ама најмаленко ке сам гледам сите тука по 18-19 г.![]()