Стомачни мускули

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нека не одат бе. Ич не можам да ги сфатам.
Каде со такви цврсти цицки се тргнале? Се тоа треба да се забрани.
Нека објасни братов како се зацврстуваат цицки :icon_lol:

Абе друже уште изгледа не знаеш за пуш ап дека измислиле па тие девојки што носат такви ти изгледаат цемент :icon_lol:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Коцкар те опоменав нејќам веќе да полниш со оф топик тука.
Ако сакаш да дознаеш кој какви мускули има прашај по ПП.
Тука е за стомачните а не за вкусот твој на девојките дали се ружни или не.

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
епа по некоја логика
само 5 % од машките имаат стомачни ,сега ти баш ако си земала таков тоа е многу малку веројатно ,плус ти со стомачни а ако имаш стомачни кој сите викаат дека се тешки за појавување сигурноо имаш и бицепси .
Прво од стомачни до стомачни има голеема разлика.
Јас не зборувам за билдерски стомачни :) Tуку за убаво дефиниран стомак ако може така да се изразам.
Билдери/ки не преферирам.
И да имам бицепси, ги добив од веке 15-годишно занимавање со спорт. Стомачните мускули сеуште не ми се како што посакувам, работам на тоа.
А и да има и тој убаво дефинирано тело, ако тоа те интересира. Немој да се грижиш дека ке не има на мотика.
И немој да ми кажеш дека ако ти дојде некоја девојка со убаво дефиниран стомак ке ја одбиеш затоа што има стомачни.

Член од
14 јануари 2011
Мислења
262
Поени од реакции
97
Мора да се поштува жена што вежба и внимава на своето тело.Симнувам капа на сите девојки што се трудат да постигнат нешто и да изгледаат поубаво.Барем тоа е моето мисење,узери што пишуваат глупости,треба проблемот да си го решат со самите себе,т.е со нивните ограничени мозоци.Доста со поделби кој како треба да изгледа и што треба да прави,зашто сите сме создадени и изградени исто и секој има своја шанса и можност да прави што сака со своето тело.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Вака сега, вежбам секој ден по 30 мин на OrbiTrek Elite и правам по 100 стомачни на ден (50 во серија). Од исхрана немам некоја посебна, пијам само вода, никако газирани сокови или алхохол (ок, еднаш на две недели знам да се напијам по 2-3пива и толку), леб се помалце и помалце јадам, благо никако. Исто трчам некаде по 3km, три пати во неделата. За сало, имам, ама не многу, ама не ни малце. :D

Е сега, сакам да ми кажите дали вака ќе има резултати и што би предложиле да правам друго за стомачни?
Незнам дал сте ми го виделе постот, ама ево пак да прашам. :pipi:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Незнам дал сте ми го виделе постот, ама ево пак да прашам. :pipi:
Причекај малку за оформување на стомачни - на одличен пат си:)

Само, насабајле практикувај денот да ти започнува со овошје и ништо повеќе:)

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Najbolje zenska,vezba no ne se ima deformisano t.e napraveno ko masko,toa i se poznava i po glasot,imam praveno muabet4e so nea u zivo,nemav poim deka e ovaa,posle toa mi kazaa,svrsuva4ka e i mnogu seksi izglease:):):)

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Дали некој ке сака да направи како план за исхрана ете за подобри стомачни пример за5 дена (потоа ќе го повторувам планот)... е му бидам многу благодарен. + некои совети за вежбање ( рипам на јаже по 1000 скокови ан ден и 400 до 500 стомачни ). Фала однапред.

Sipy

Dr.Sheldon Cooper
Член од
9 јануари 2011
Мислења
170
Поени од реакции
31
Najbolje zenska,vezba no ne se ima deformisano t.e napraveno ko masko,toa i se poznava i po glasot,imam praveno muabet4e so nea u zivo,nemav poim deka e ovaa,posle toa mi kazaa,svrsuva4ka e i mnogu seksi izglease:):):)
За тело нема збор,дефинитивно ваквите се многу ретки...али фацата и е малце :Е :)

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Мене 50% ми се познаваат стомачните, тоа е поради 1 cm масни наслаги кои по кој пат незнам се обидувам да ги симнам и пак несакаат. Дали знае некого како да ги симнам буквално несакат да се тргнат?

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Мене 50% ми се познаваат стомачните, тоа е поради 1 cm масни наслаги кои по кој пат незнам се обидувам да ги симнам и пак несакаат. Дали знае некого како да ги симнам буквално несакат да се тргнат?
Тие масни наслаги можеш да ги тргнеш со редовно возење велосипед и џогирање. Во неделата барем 3-4 пати трчај или вози велосипед, за 2 месеци ќе имаш резултати. ( секако, доколку внимаваш и на исхраната, џабе ти е ти трчаш секој ден а после трчење јадеш брза храна, благо и така натаму) Поздрав :)

Член од
16 февруари 2007
Мислења
42
Поени од реакции
1
Тие масни наслаги можеш да ги тргнеш со редовно возење велосипед и џогирање. Во неделата барем 3-4 пати трчај или вози велосипед, за 2 месеци ќе имаш резултати. ( секако, доколку внимаваш и на исхраната, џабе ти е ти трчаш секој ден а после трчење јадеш брза храна, благо и така натаму) Поздрав :)
klen4e ke si zemish .. :D amino za da go hranish muskulot ... i special ishrana so min sejkeri i zasiteni masti ... :) ii protein onolku kolku sho ti treba za hrana za muskulite ... ii dolgi JH za da imas energija vo tekot na denot (t.e. da ne go trosis proteinot zaludno )

S&M

Детектив
Член од
2 март 2011
Мислења
31
Поени од реакции
3
Според мене да ти кажам .. и немораш којзнае колку да се замараш со посебна исхрана .Храни се здраво ,избегнувај кока кола ,мајонези ,кечап .. и други производи со конзерванси ... не бутај многу леб ,и само вежбај редовно .Не стомачни .. целото тело ќе ти биде топ !

Kajgana Shop

На врв Bottom