Стипендии

-IVANA-

Lady Marmalade
Член од
26 август 2008
Мислења
278
Поени од реакции
1
Moze li nekoj od prilika da mi kaze sto kako koi dokumenti treba za stipendija na fakultet, go barav konkursot od lani ali go nema na net?

Член од
22 декември 2008
Мислења
54
Поени од реакции
2

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Може ли некој да каже нешто повеќе во врска со стипендиите од Џонсон Контролс. Имам слушнато дека стипендијата изнесува околу 2 000 евра годишно. Ме интересира какви условитреба да се исполнуваат за да се поднесе барање за стипендијата. Исто така слушнав дека по завршување на студиите мора да работиш во една од фабрикитре на џонсон контролс и мислам дека преку тоа на некој начин ја враќаш стипендијата, а исто така дека и преку лето одиш некаде во европа да работиш во некоја нивна фирма нешто како на пракса (без плата нормално ;)). Тоа е се што знам јас за џонсон, ако знае некој нешто повеќе нека пише. :smir:

Член од
8 септември 2009
Мислења
147
Поени од реакции
5
dali znae nekoj kade treba da se odnesat dokumentite za prodolzuvanje na stipendija za talentirani ucenici??????bidejki slusnav deka bilo premesteno a ne znam kade.ako znae nekoj neka kaze itno mi e mnogu

Член од
22 декември 2008
Мислења
54
Поени од реакции
2
а што е сега ова...

Министерството за образование и наука, ги известува сите студенти кои се избрани на конечниот список, дека договорот за студентска стипендија е поставен на следниот линк: Образец за "Договор за студентска стипендија", 2009 година. Истиот потребно е да се испечати во три еднообразни примероци, да се пополни од страна на студентот и заедно со фотокопија од трансакциска сметка и индекс на увид да се достави до Министерството за образование и наука, ул. Мито-Хаџивасилев бб – Скопје (зграда на поранешна НИП Нова Македонија), секој работен ден од 28.09.2009 до 02.10.2009 година, од 09.00 до 15.00 часот

http://www.raspredelba.gov.mk/Pages/student/mk/StudentScholarships.aspx

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Халуцинираат нешто овие. Пишува образецот да се пополни сега, а конкурсот е од 2008/2009. Или па се работи за продолжување на стипендиите на тие што веќе користат.

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Знае ли некој кога ќе се потпишуваат договорите за продолжување на стипендија/кредит?

-IVANA-

Lady Marmalade
Член од
26 август 2008
Мислења
278
Поени од реакции
1
Znae li nekoj od prilika koga ke izleze konkursot 2009 za stipendii?

Член од
19 септември 2009
Мислења
80
Поени од реакции
23
За ученичките стипендии не знам, а за студентските слушнав дека ке било кон крај на октомври, ама сепак не сум сигурна. А ако знае некој кога е рокот за продолжување на студентските стипендии, нека пише.

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
а што е сега ова...

Министерството за образование и наука, ги известува сите студенти кои се избрани на конечниот список, дека договорот за студентска стипендија е поставен на следниот линк: Образец за "Договор за студентска стипендија", 2009 година. Истиот потребно е да се испечати во три еднообразни примероци, да се пополни од страна на студентот и заедно со фотокопија од трансакциска сметка и индекс на увид да се достави до Министерството за образование и наука, ул. Мито-Хаџивасилев бб – Скопје (зграда на поранешна НИП Нова Македонија), секој работен ден од 28.09.2009 до 02.10.2009 година, од 09.00 до 15.00 часот

http://www.raspredelba.gov.mk/Pages/student/mk/StudentScholarships.aspx
wtf ??????:uvo::uvo::uvo:
Овие скрос одлепиле бе...

Kajgana Shop

На врв Bottom