Стипендии

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.120
Поени од реакции
8.061
За Уверението треба? Мене ми кажаа од Студентски прашања дека не им барале за Уверението за положени испити.
Не знам како одат на другите факултети, јас имав на се, ставив. Види информирај се со колеги.

Член од
21 септември 2014
Мислења
4
Поени од реакции
0
А како одат стипендиите во УГД за високите школи? Знам дека се даваат само на секој семестар, ама не знам колкави се и колкав просек ти треба за нив.

Член од
17 јануари 2014
Мислења
65
Поени од реакции
23
Дечки, знае ли некој лани колку просек имал последниот што зема стипендија од таа за талентирани ученици од општествените науки? Барав јас резултатите од лани ама само имиња има и од кој факултет, а некои ми кажуваат последниот бил со 9.15 па затоа незнам од кај им е таа информација..

П

Пепси_

Гостин
Ако сме избрани на резултатите, после што треба да правиме ?

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ако сме избрани на резултатите, после што треба да правиме ?
Ќе треба да однесеш 3 копии од договорот за твојата група стипендии во МОН заедно со сметка од банка. Не ми текнува дали требаше уште некој документ ама секако потребните документи заедно со договорите за групите ќе ги има кога ќе ви дадат резултати.

П

Пепси_

Гостин
Ќе треба да однесеш 3 копии од договорот за твојата група стипендии во МОН заедно со сметка од банка. Не ми текнува дали требаше уште некој документ ама секако потребните документи заедно со договорите за групите ќе ги има кога ќе ви дадат резултати.
Јас на електронската пријава имам број од старата лична карта,бидејќи во меѓу време морав да вадам нова. Јас ја чувам и старата ама можно ли е да ми прават проблем ?

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Јас на електронската пријава имам број од старата лична карта,бидејќи во меѓу време морав да вадам нова. Јас ја чувам и старата ама можно ли е да ми прават проблем ?
Не би требало, зошто во договорот не треба да се пише број на лична карта туку матичен број. Мислам дека лична карта не бараат за понатаму, ама за секој случај ваљда најсигурно ќе биде да се јавиш во МОН.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
3ти февруари е, ништо од резултати уште

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5

Kajgana Shop

На врв Bottom