Сте пуштиле ли солза на некој филм?

Член од
11 март 2012
Мислења
109
Поени од реакции
101
Не али еднаш многу ќе се изнервирав. Филмот Пијанист кога евреионт ќе се крие сегде ќе помине и сито и решето и на крајот кога ја облече германската униформа пошто му беше ладно Русите за малце ќе го убиеа. Го гледам и филмот и викам ако сега го убијат да ти ебам и филм и све. Али среќно заврши.

Ceci0

Captain
Член од
20 јануари 2011
Мислења
334
Поени од реакции
208
Сигурно дека ми се насолзиле очи на повеќе филмови, ама не солза, него повеќе солзи пуштив на филмот со кучето Хачи.
На никој филм не сум плачел ни Титаник ни незнам шо ама на овој како мало дете плачев... Т.е заедно со цимерот си плачевме :D

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Ја на секој филм, порано не плачев на ништо, сега плачам дури и на комедија од сентиметалност, тоа ти е :).

http://www.imdb.com/title/tt0989757/?ref_=nv_sr_1

Мислам дека на филмов најмногу се имам исплачено, иако не е нешто мој фазон на филм ама едноставно не можев да престанам со плачење.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.831
Поени од реакции
10.241
За плачење немам плачено, ама Jurassic Bark епизодата од Futurama и порано, и сега, и во иднина ќе ме носи до работ.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
на Cafe de Flore имав излив на емоции. 3 пати го гледав и трипати исто матер му ебу. :)

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
My Sister Keeper- биди маж и не заплачи на филмЌево

Член од
30 мај 2014
Мислења
10
Поени од реакции
10
Armageddon - Секоаш коа го гледам на при крајот :(

Член од
28 март 2014
Мислења
81
Поени од реакции
46
На филмот Тарзан,на мои 7 години поради тоа што го убија татко му хаха..Колку тажно и мајка ми плачеше со мене :place:
Никогаш немам плачено на филм освен тогаш како дете,ама песна знаела да ме трогне :icon_mrgr:

jovankrstevski1

ТАТА_МАТА
Член од
2 декември 2012
Мислења
855
Поени од реакции
602
Kако не сум пуштил солза на филм. Се обвиткам во некое ќебе, едно брдо пуканки и рикам како пич*ца. Ди каприо од Титаник и по толку години уште го немам прежалено. Ете сеа се потсетив ...:place:

W

wicked_1

Гостин
Na Werckmeister Harmonies , scenata vo bolnicata. 4:30 nataka negde, raspuka filmot.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
15 април 2013
Мислења
1.038
Поени од реакции
796
Не се сеќавам на обичен филм, обично ме погаѓа кога знам дека е вистинска приказна и дека навистина се случило
Се важи документарец?
http://www.imdb.com/title/tt0361596/
Погледот на една црнкиња беше нагоре, рече нешто како „Господе помагај Господе“ и денес после толку години сцената ми е во глава...

Член од
16 јуни 2014
Мислења
314
Поени од реакции
797
If only, The notebook, The fault in our stars, The book thief... и уште дузина...
Плачка на филмови :place:

Kajgana Shop

На врв Bottom