Стари, а добри игри

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Мај бед. Значи, играта во мојот претходен пост (#299) e Vietcong.

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Сите ZELDA игри, почнувајќи од првата што беше за SNES! Перфектни приказни... ретки се таквите денес.

Овие the legend of zelda дали може да се играат на компјутер? Јас ја играв ocarina of time, но на nintendo 64.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.448
Поени од реакции
87.176
Ги има ли некој играно Twisted metal 2,3,4? После Syphon Filter 2 и 3? Кога го имав PS-то отекуев, од стол не станував, ах колку не преспани ноќи....

ви текиња???? :D

Twisted metal 4 ја играм сега на компјутер имам PSEXE :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Овие the legend of zelda дали може да се играат на компјутер? Јас ја играв ocarina of time, но на nintendo 64.
Може, преку SNES емулатор. И Ocarina of Time (многу добра игра) ја играв на РС преку N64 емулатор.

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Може, преку SNES емулатор. И Ocarina of Time (многу добра игра) ја играв на РС преку N64 емулатор.
Ќе бидеш ли љубезен да ми објасниш што е тоа SNES емулатор? Ја знам ocarina of time, многу е добра, ама има сега други продолженија како twilight princes, ама бидејќи го немам сега нинтендото 64, ја барам за компјутер да ја играм.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ќе бидеш ли љубезен да ми објасниш што е тоа SNES емулатор? Ја знам ocarina of time, многу е добра, ама има сега други продолженија како twilight princes, ама бидејќи го немам сега нинтендото 64, ја барам за компјутер да ја играм.
SNES = Super Nintendo Entertainment System

SNES Emulator - играш игри што се за SNES.

Истово важи и за N64

G-Ms|

I'm Popeye the sailor man
Член од
2 ноември 2009
Мислења
60
Поени од реакции
3
Heroes of might and magic III
60387_full.jpg
herochron_screen004.jpg