(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Енд хир ис тудеј'с хироу!

gavolce

--gavolllllll--
Член од
23 јануари 2008
Мислења
64
Поени од реакции
0
bese gavolski tesko ama vo gavolska igra i na nivni teren ne znam dali ke moze da pobedi nekoj lesno bravo za deckite izigraa hrabro iako vo odbranata napravija nekolku kiksovi sepak za nasa sreka nene kaznija..............!!!!!!!!!!!
ke go citiram ferguson sega"uste dva cekori do titula" a do denes bea 3 e toa e golem menadzer koj znae so saka i znam deka na teronot na chelsea ke ja slavime titulata.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cestito pobeda na site gavoli.............i koi se najdobri sakam da znam?????????
MANCHESTER UNITET THE BEST AND FUCK OF THE........vie si znaete...!!!!!!!!hahahahahahah

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
абе видовте ли каква е разликата кога играме 4-4-2 многу ја обожавам ова формација со 2 напаѓачи, па и резултат дава а мн мразам кога играме 4-5-1 само со руни во нападот нема добар фудбал, не примаме гол ама несакам да гледам како се браниме. Плус и овој парк како ме нервира мн е слаб незнам кога ке се врати нани е цар. Честито победа на сите Ѓаволи и уште две победи не делат до Титула

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Еј денес го имам пак она чувство од лани кога ОШи им го даде голот на Ливерпул лани на тој меч ја почувствував титулата знаев дека тој е мечот кога психолошки ја добија битката за да ја довршат сезоната а така се почувствував и денес токму кога е најпотребно добиваат важен меч во една тешка битка.
за Desire браво:bravo: секоја чест по овие нервози вистинско опуштање приреди
и титулата ќе ја подигнеме на последниот меч на Олд Трафорд т.е. на мечот со Вест Хем:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Јас уште сум во еуфорија, за вас не знам.

Сега ме потсетивте како Роналдо го понижуваше Хојт... Хаха, ме фати жал, искрено.
Ама се сетив и дека Фердинанд и Браун за малце автоголови ќе си дадеа, Фердинанд помисли дека е во напад тогаш.

А се сеќавате во првото полувреме кога Сонг, Туре и Галас правеа тајни договори? Многу беа интересни, иста раса, ама после дојде Хлеб и ги обели малце.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Ѕвер е овој Роналдо значи:)

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Богами имаат дупка у одбрана...поготово како шо имаа проблеми со повреди,ќе им треба некоја добра резерва

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Богами имаат дупка у одбрана...поготово како шо имаа проблеми со повреди,ќе им треба некоја добра резерва
pa taka e,iako ima dovolno rezervi za taa pozicija kako Pique,Silvestre,Broen,o'Shea pa od vgodina i Evans,tie ne se bas nekako snaodlivi pri igranjeto na centralno bekovskata pozicija.sepak garay e mnogu dobar igrac i ako prodolzi fergi da gi nosi mladite talenti vo Man U vo narednite sezoni ce imame exploziven tim.garay e univerzalen igrac kako o'Shea,moze da igra i vo odbranata a i vo sredinata.izgleda Fergi gleda vo nego vo noviot Ferdinand koj bi go zamenil vo narednite sezoni. pozzz

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Гарај????Ако го купат, значи добиваме супер стопер.Знае да се брани, да дава голови со глава, од слободни и од пенал.Многу добар играч е!!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе во одбраната има дупки да, многу неискусно играат некако... Се бунат, неуиграни се! Треба само да се уиграат овие. Со Видиќ и Фердинанд се е перфектно.

Еве и вчера ракометарскиот погодок со рака (иако имаше престап : )) беше недоразбирање... Меѓу Фердинанд и Ван Дер Сар.
Исто така Браун и Фердинанд за малце автоголови ќе си шибнеа, па после ќе требаше да се бесам.

Како и да е, наша е титулата. Ајде сега и во ЛШ да направиме нешто повеќе.
Со Барса очекувам лесно да минеме, не е таа Барса пред некоја година кога рушеше се пред себе, сега се задоволуваат со реми против Рекреативо.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Абе... тоа е проблемот, кој квалитетен играч кој пред тоа имал место во прв тим ќе се нафати да биде резерва ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom