(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Од гледаното... и виденото имам само неколку зборови... Simply The Best...или подобро речено едноставно најдобри :P Поздрав до сите Ѓаволи каде и да се...

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Руни изјави дека ги посакува Челзи за противник во четвртфиналето. Дефинитивно е фудбалер со најмногу "јајца" во Јунајтед...

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Па мислам дека нема зборови освен да прашам кои беа тие Арсенал нешто слушам ги прекршиле прееска :) тоа ти е театарот на соништата за жал само Ман Сити со поминаа добро ама ќе им вратиме иначе нека ни е честито победата се знае најдобри сме и многу добра утакмица на сите играчи од Јунајтед посебно Руни, Андерсонм Нани итн итн убаво им покажавме на Арсенал со кој си имат работа поззз и најбољи сме UNITED FOREVER
Едит: викат неможеме без Роналдо хахахаха сега нека кажат нешто се знае кој се најдобри GLORY GLORY MAN UNITED

Член од
16 јануари 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
Што беше работата си Кики, зашо го немаше ??? Знае некој ???

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Изгледа го одмарал за Лион малку таму да крши сега Роналдо. Очекувам ваква игра како денес во сите наредни натпревари:vozbud:Незнам нешто денес не сум тамн:)

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Ima nekolku strani ponazad kade sto tvrdam deka ROONEY a ne Ronaldo e srceto na MANCHESTER!!!! I toa denes se pokaza!
UNITED TILL I DIE!!!!!!!!:vozbud::vozbud:

Член од
27 март 2006
Мислења
138
Поени од реакции
5
Ajde ganercinja sega da ve vidam ima da kutite kao pi**i...inace flecer prekrasna igra a posebno rooney nani i anderson i ne zborete gluposti de demek giggs ne igra i tepame...kolku pati ne ima spaseno taka da schhh...:D:D..........LELEEE KOI BUDALI SME COECE :D:D AUUU SO KE BIDE U PON NA SKOLO FACATA KE IM JA OTKORNAM!!!!:D:D CESTITOOOOOOO NA SITE GAVOLI!!!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Венгер призна дека биле надиграни од Манчестер Јунајтед......тука

gavolce

--gavolllllll--
Член од
23 јануари 2008
Мислења
64
Поени од реакции
0
sega go sakame celsea za protivnik da im kazeme cisto koj e koj koj e glaven vo anglija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
denes flecer bese ustav bravo za deteto a rooney i vo anglija ke bide kapiten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i dokaz deka mancester ne e ronaldo deka i bez nego man.utd e br.1 ekipa vo svetov a so nego neka se raduva sea venger so ne bese na teren,so ke go snajdese ke se povtorese roma!!!!!!!!!!!!!!hahahahahahahahaha
GLORY GLORY MAN UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
абе терено ви беше како за компири садење-таман! хаха се зезам...не дека не ме боли шо вака изгубиме...ама бевте подобар противник вчера.ама па коа гледам ливерпул изгубија од кој?!?! па барем ние од вистинска екипа загубиме...нека ви е честито,заслужено беше

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Фала на честитките.

Иначе провокациите од туѓите фанови повторно ги има. Мора да се бришат ако сакаме да е фер, ме вадат од такт вакви мислења дека можеле да не тепаат, ама нејќеле. Не знаат што е фудбал, очигледно.

Него заклучив дека Флечер играше многу добро, се трудеше максимално, се истроши колку можеше. За вакви дуели најкорисен е.
Дури сега сфаќам кого и колку сме победиле, вчера нешто заматен ми беше умот. Лион вчера загуби 1:0, ама изгледа се чуваат за дуелот со нас. Ако де и ние го чувавме Роналдо.
Само Гигс да не го пушти...од 40 акции 41 уништува. Подобро со 10 играчи, без Гигс ќе играме, отколку со него.

Се виде уште еднаш дека сме голем тим. Се виде и против Ливерпул и против Челзи.
Ме радува тоа што победуваме против големите тимови, очигледно само тогаш има некоја мотивација, против помалите играме незаинтересирано, тоа е лошо за Премиерлигата, ама се надевам, добро е за ЛШ.

Поздрав Ѓаволи!

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
vi posakuvam uspeh - do kraj :)
ne go gledav netprevarotta da sudam
pobeda si e pobeda
makar i za kup
terajte izgleda si chelsea ke ste u finale :)
pozZ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom