(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Lele decki kolku mi e krivo sto vcera ne mozev da pisuvam zaedno so vas na forumov...Ama nema vrska zatoa bev mnogu radosen i im iskarav se na onie ciganine i srcevo mi se ispolni(jas karam im pcujam a ovie nasive golovi samo mu sibaa) edno vreme zal mi padna ama taka im treba za da znaat koj e sampion vo Anglija.Na red e Lyon:vozbud:.
P.S.Vi rekov deka Rooney ke im sibne gol?!Pozdrav gavoli 'WE ARE UNITED'
Ne mi odi mnogu matematikava ama ova znakce znam sto znaci
MAN UTD > Arsenal

Macedonia2007

RED DEVIL
Член од
20 декември 2007
Мислења
1.273
Поени од реакции
3
Ај честито победа на сите мои сонавивачи против Арсенал со убедливи 4-0

Член од
28 октомври 2007
Мислења
786
Поени од реакции
299
Фала на честитките.

Иначе провокациите од туѓите фанови повторно ги има. Мора да се бришат ако сакаме да е фер, ме вадат од такт вакви мислења дека можеле да не тепаат, ама нејќеле. Не знаат што е фудбал, очигледно.

Него заклучив дека Флечер играше многу добро, се трудеше максимално, се истроши колку можеше. За вакви дуели најкорисен е.
Дури сега сфаќам кого и колку сме победиле, вчера нешто заматен ми беше умот. Лион вчера загуби 1:0, ама изгледа се чуваат за дуелот со нас. Ако де и ние го чувавме Роналдо.
Само Гигс да не го пушти...од 40 акции 41 уништува. Подобро со 10 играчи, без Гигс ќе играме, отколку со него.

Се виде уште еднаш дека сме голем тим. Се виде и против Ливерпул и против Челзи.
Ме радува тоа што победуваме против големите тимови, очигледно само тогаш има некоја мотивација, против помалите играме незаинтересирано, тоа е лошо за Премиерлигата, ама се надевам, добро е за ЛШ.

Поздрав Ѓаволи!
moram da se slozam so tebe, dosta im bese na gigs i skols igranje. tie vekje ne se za vakov tim da nasapuvaat. se vide vo duelite so totnem i city deka cim igraat dvajcata timot e katastrofa. se plasam samo da ne gi cuva za so lion:uvo:! vcera pervektna igra, ednostavno se ide bolje bez niv i so timska igra! pozz

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.858
Поени од реакции
22.917
perfektna igra nema sto iako ne ja gledav na mojata kabelska ne ja davaa ,, inace na brat mi go ubiv da vide kako e .. ana tie od kabelskata mamata nimna da ja ebam zlatna utakmica propustiv .. neka ni e so sreka go cekam duelot protiv lion normalno se nadevam na pobeda,, .. pozdrav GAVOLI kade i da ste

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Уште да биде вака и во првенството кога ќе дојдат пак на Олд Трафорд :vozbud:
Очекувам победа со Лион. Незгоден тим е, но не е во таа форма од пред некоја година.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Јас мислам дека ќе постигнеме 3 гола на гостувањето против Лион!
Имам такво претчувство така да би требало да славиме во среда:salut:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.841
Поени од реакции
5.667
плачење на велико

- Загубивме поради лошиот терен. Ќе видите друга слика кога ќе играме на друга трева. Ова е срамота. Имаат фудбалери кои вредат 20, 25 милиони фунти, а не можат да обезбедат основни услови за игра. Не барам оправдување за лошата игра во поголемиот дел од средбата, но мора во јавноста да го презентирам овој проблем", изјави менаџерот на "топчиите" Арсен Венгер.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
плачење на велико

- Загубивме поради лошиот терен. Ќе видите друга слика кога ќе играме на друга трева. Ова е срамота. Имаат фудбалери кои вредат 20, 25 милиони фунти, а не можат да обезбедат основни услови за игра. Не барам оправдување за лошата игра во поголемиот дел од средбата, но мора во јавноста да го презентирам овој проблем", изјави менаџерот на "топчиите" Арсен Венгер.
Kој губи има право да се лути:helou:

Член од
28 октомври 2007
Мислења
786
Поени од реакции
299
abe oni ako se dobri i na kal ke igraat. jas kolku sto vidov se bese ok. bas da vidime dr pat dali ke izigraat podobro. do sea site so navivaat za afronal mi cestitaa i kazaa deka sme gi nadigrale bukvalno. mozat sto sakaat da kazat dzabe im e:toe:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Топчиите разнесени на Олд Трафорд

Според медиумите на Островот, неиграњето на неколку стандардни првотимци не смее да биде оправдување на трофејниот менаџер на Арсенал, Арсен Венгер за поразот од Манчестер Јунајтед (4:0) во ФА купот. Неговата чета делуваше изгубено на Олд Трафорд, а големата збунетост во клучните моменти беше казнета од најрасположените во дресот на "црвените ѓаволи", Вејн Руни, Дарен Флечер и Нани.
Nani

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Јас мислам дека ќе постигнеме 3 гола на гостувањето против Лион!
Имам такво претчувство така да би требало да славиме во среда:salut:
Е неее ПОБЕДАТА е сигурна и Лион ќе паднат пред нас.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Абе го тепаме Лион, ако не уште во првиот натпревар, во Англија ги газиме 100%...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.858
Поени од реакции
22.917
da be i jas procitav deka im precel terenot kako za niv taka i za nas.ama mozat da zborat so sakat gi pretepaa

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom