Limp Bizkit
Gone with the sin
- Член од
- 9 мај 2007
- Мислења
- 837
- Поени од реакции
- 2
moram da se slozam so tebe, dosta im bese na gigs i skols igranje. tie vekje ne se za vakov tim da nasapuvaat. se vide vo duelite so totnem i city deka cim igraat dvajcata timot e katastrofa. se plasam samo da ne gi cuva za so lion:uvo:! vcera pervektna igra, ednostavno se ide bolje bez niv i so timska igra! pozzФала на честитките.
Иначе провокациите од туѓите фанови повторно ги има. Мора да се бришат ако сакаме да е фер, ме вадат од такт вакви мислења дека можеле да не тепаат, ама нејќеле. Не знаат што е фудбал, очигледно.
Него заклучив дека Флечер играше многу добро, се трудеше максимално, се истроши колку можеше. За вакви дуели најкорисен е.
Дури сега сфаќам кого и колку сме победиле, вчера нешто заматен ми беше умот. Лион вчера загуби 1:0, ама изгледа се чуваат за дуелот со нас. Ако де и ние го чувавме Роналдо.
Само Гигс да не го пушти...од 40 акции 41 уништува. Подобро со 10 играчи, без Гигс ќе играме, отколку со него.
Се виде уште еднаш дека сме голем тим. Се виде и против Ливерпул и против Челзи.
Ме радува тоа што победуваме против големите тимови, очигледно само тогаш има некоја мотивација, против помалите играме незаинтересирано, тоа е лошо за Премиерлигата, ама се надевам, добро е за ЛШ.
Поздрав Ѓаволи!
Kој губи има право да се лути:helou:плачење на велико
- Загубивме поради лошиот терен. Ќе видите друга слика кога ќе играме на друга трева. Ова е срамота. Имаат фудбалери кои вредат 20, 25 милиони фунти, а не можат да обезбедат основни услови за игра. Не барам оправдување за лошата игра во поголемиот дел од средбата, но мора во јавноста да го презентирам овој проблем", изјави менаџерот на "топчиите" Арсен Венгер.
Е неее ПОБЕДАТА е сигурна и Лион ќе паднат пред нас.Јас мислам дека ќе постигнеме 3 гола на гостувањето против Лион!
Имам такво претчувство така да би требало да славиме во среда:salut: