(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 февруари 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
taka e braka ronaldo e najak na svet jas sum nov fan na united i mislam deka ke me primate
sampioni sme ova godina pozz

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
taka e braka ronaldo e najak na svet jas sum nov fan na united i mislam deka ke me primate
sampioni sme ova godina pozz
Добредојде ѓлавол4е ,да се наеваме ќе ни донесиш среќа за со Арсенал !!

П.С: малце срќе ни е потребна додека влезиме во форма...а после ГАЗИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ.......... :)
One Life
One Love
One UNITED

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе ќе ги шунуваме од мајне верувајте. Не ќе знаат од каде да излезат од Олд Трафорд:helou:

gavolce

--gavolllllll--
Член од
23 јануари 2008
Мислења
64
Поени од реакции
0
dobre dojde gavol4e imas pravo a sabota petarda na old traford i ne zaboravaj ja gledame domati.................hahahahahahahahaha......
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I USTE NESTO!!!!!!!!!
KOJ SAKA KOLKU SAKA MILJONI DA DADE RONALDO OSTANUVA VO MANCHESTER......I DALI ZNAE NEKOJ ZASTO?????????????????????
PA MILJONI SE MILJONI A RONALDO E RONALDO I VO MOMENTOV NEMA CENA,ZATOA STO NE E ZA PRODAVAJNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I AKO E RONALDO NAJDOBAR SVETSKI IGRAC A E VO OVOJ MOMENT ONDAK I BEZ KONKURENCIJA GO IMAME NAJDOBRIOT STRATEG NA SITE VREMINA PA I NA DENESNICAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GGGGGLLLLLOOOOORRRRRYYYYY GGGGGLLLLLOOOOORRRRRYYYYY
M A N C H E S T E R.......................U N I T E D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Хаха нема шанси Роналдо за Бен Арфа ни за Бензема а сигурно ќе ги донесе Фергусон ако им запнал ќе направи се за да ги донесе.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Јас мислам оти тој колку што дава за двајцата е доволно...нека Бензема вреди 22м и Бен Арфа 18м
Доволно им е :smir:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.824
Поени од реакции
22.868
aman be luge kako samo sakam pobeda protiv arsenal bratmi me jade cela nedela ne se izdrzuva..on naviva za arsenal...eeeee ke go ubijam

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
aman be luge kako samo sakam pobeda protiv arsenal bratmi me jade cela nedela ne se izdrzuva..on naviva za arsenal...eeeee ke go ubijam
ако е помал од тебе натепи го, ако е поголем... натепи го пак. А врз Арсенал мора да се истуриме во сабота, доста е веќе со зафрканции.:smir::smir:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Кажи му дека сите сме со тебе и нека ќути да не поминеме на гости да го превоспитаме.... ај на крај на сезона сам ќе се приклучи во победничкиот табор:smir:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.828
Поени од реакции
5.639
Менаџерот на англискиот премиерлигаш Манчестер Јунајтед, сер Алекс Фергусон го казнил Кристијано Роналдо со 8.000 фунти или околу 10.760 евра поради користење на мобилниот телефон на тренинг, објавија денеска англиските медиуми.
Роналдо го прекршил правилото за однесување, бидејќи во текот на тренингот дури четири пати праќал порака од својот мобилен телефон.
Во правилникот на клубот прецизирано е дека секое праќање порака, односно остварување повик во текот на тренингот се казнува со по 2.000 фунти или 2.690 евра. Можеби на прв поглед личи доста скапо, но споменатата сума не е ни 10-ти дел од неделната заработка на Португалецот на “Олд Трафорд”.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе ништо не е тоа за него. Само да не се замерат поозбилно, тогаш е опасно!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Добре ни дојде Свирко, Ферги не се шиша (нема да му стоело)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom