- Член од
- 28 октомври 2007
- Мислења
- 785
- Поени од реакции
- 294
makedonija igra ovaa sabota, man utd slednata:smir:Леле манчестер играл у 15 за 2 а македонија почнува у 3...шо ли да глеам сеа ?:S:uvo:
makedonija igra ovaa sabota, man utd slednata:smir:Леле манчестер играл у 15 за 2 а македонија почнува у 3...шо ли да глеам сеа ?:S:uvo:
Леле манчестер играл у 15 за 2 а македонија почнува у 3...шо ли да глеам сеа ?:S:uvo:
Хахаха, не иде тоа така, првенствата паузираат оваа недела, наредната, на 13-ти играме со Ливерпул.Леле манчестер играл у 15 за 2 а македонија почнува у 3...шо ли да глеам сеа ?:S:uvo:
да... ја па се си мислев оваа сабота... моја грешка извенетегрешка е разберал , мислил оти играме таа сабота
Кладба си е кладба....пресреќен....да... ја па се си мислев оваа сабота... моја грешка извенете
п.с Дон Џелатимус срекен?!
Кога играат репрезентациите лигашки фудбал нема низ сите држави.грешка е разберал , мислил оти играме таа сабота
Од мене се збуни изгледа.да... ја па се си мислев оваа сабота... моја грешка извенете
п.с Дон Џелатимус срекен?!
Па не сме признаени од БританијаОд мене се збуни изгледа.
Утре за своите репрезентации ќе настапуваат 11 фудбалери!
А еве нешто што ме изнервира на страна на Манчестер:
European Groups1 - Malta v Portugal
3 - Slovakia v N. Ireland
6 - Andorra v England
7 - Austria v France
7 - Serbia v Faroe Islands
8 - Montenegro v Bulgaria
8 - Georgia v Rep of Ireland
9 - FYR Macedonia v Scotland
:nenene:
Нани,руни,фердинанд,видич,флечер,гигз,бербатов,евра...кој друг?? а за името...no commentОд мене се збуни изгледа.
Утре за своите репрезентации ќе настапуваат 11 фудбалери!
А еве нешто што ме изнервира на страна на Манчестер:
European Groups1 - Malta v Portugal
3 - Slovakia v N. Ireland
6 - Andorra v England
7 - Austria v France
7 - Serbia v Faroe Islands
8 - Montenegro v Bulgaria
8 - Georgia v Rep of Ireland
9 - Macedonia v Scotland
:nenene:
Нани,руни,фердинанд,видич,флечер,гигз,бербатов,евра...кој друг?? а за името...no comment
Е ако де нека не игра и ако ќеф ми е зошто не го ставија капитен нека зажалат без него.
Е ако де нека не игра и ако ќеф ми е зошто не го ставија капитен нека зажалат без него.