(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Арсенал како тим вреди 1000000000000000 пати повише од М.Јун.
затоа доста

и више немам намера да се расправам

ај чао:helou:
Леле си реков дека нема да се замарам со вакви срања ама еве ги пак пишуваат. Чоек ако го мислиш ова оди си во фан клуб Арсенал. Таму ќе има некој што ќе те подржи можеби. Ако не можеш на тој начин не пишувај овде. Тимот на Арсенал може само на Halloween да собира чоколатца ништо друго. Затоа те молам без такви испади.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.027
Поени од реакции
1.516
Леле си реков дека нема да се замарам со вакви срања ама еве ги пак пишуваат. Чоек ако го мислиш ова оди си во фан клуб Арсенал. Таму ќе има некој што ќе те подржи можеби. Ако не можеш на тој начин не пишувај овде. Тимот на Арсенал може само на Halloween да собира чоколатца ништо друго. Затоа те молам без такви испади.
Ја не се замарам со нив само Црвенки опам :helou:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
И сите фанови на Јунајтед знам дека сакате да им покажете на оние од Арсенал и другине кои сме што сме ама ве молам жити се не им пишујте по темите само мачат после кај нас да се расправаме. Не ги фермајте бркајте си наша работа односно Јунајтед фактите се пред нивни очи ако не можат да си ги видат нивни проблем. Ај уште еднаш ве молам гледам поновите членови само им коментираат воздржете се од испади да не бришеме само мислења со админи и модератори. Фала ако го направите тоа.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Луѓе излеа на пеналиве ке треба да ги јадиме овие...
нема продолженија да потсетам ,и ако сеа не не изненадат со некоја бомба...ќе треба пак во ван дер сар да се крстиме:)

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Чомбе ако читаш стај се на мсн да ми кажуваш што се дешава.

Член од
6 август 2008
Мислења
35
Поени од реакции
0
абе не требаше до пенали да стигнеме али кога веќе сме стигнале со ван дер сар напомош хехехе

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
ме зезнаа за 700 али то е. :toe:
требаше да тепаме имаа огромна среќа овие у пм.
ајде сеа на пенали ван дер цар ќе ги реши.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.027
Поени од реакции
1.516
Јамеs е опасен многу! јако брани...ајде манчестер!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom