(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Па утре е натпреварот и тие меѓусебно ќе одлучуваат кој ќе игра со Јунајтед.
Натпреварот почнува во 19.10 часот!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.821
Поени од реакции
11.446
Па утре е натпреварот и тие меѓусебно ќе одлучуваат кој ќе игра со Јунајтед.
Натпреварот почнува во 19.10 часот!
Мислам дека со Кајзер Шефс ќе играме, ама сеа се надевам дека стариот нема да праи пропусти ко завчера зошто се гледа дека пола од тие младичите се за во Хул, Бристол Сити и слично, а камоли за во Јунајтед, независно шо е пријателска, срамота е да повтараме дека и кога се игра фудбал треба да се користи малце мозок, да се мисли :)
И после Сколс и Гигс до смрт ќе играле? Ами како :helou:
Дечките дома пред тв со видео касети од '90-'99та и да гледаат, учат и ако можат да анализираат, факат е така!

Едит! И тоа каков Едит > Scholes: Two More Years

Постојат само двајца играчи на светов што знаат да играат фудбал дефинитивно - Пирло и Сколс, толку. :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Мислам дека со Кајзер Шефс ќе играме, ама сеа се надевам дека стариот нема да праи пропусти ко завчера зошто се гледа дека пола од тие младичите се за во Хул, Бристол Сити и слично, а камоли за во Јунајтед, независно шо е пријателска, срамота е да повтараме дека и кога се игра фудбал треба да се користи малце мозок, да се мисли :)
И после Сколс и Гигс до смрт ќе играле? Ами како :helou:
Дечките дома пред тв со видео касети од '90-'99та и да гледаат, учат и ако можат да анализираат, факат е така!

Едит! И тоа каков Едит > Scholes: Two More Years

Постојат само двајца играчи на светов што знаат да играат фудбал дефинитивно - Пирло и Сколс, толку. :)
Иглс може во Мидлсборо да игра од овие и кемпбел во Вест Хем, другите се втора лига.

А меѓу Пирло и Сколс, јас гласам за Сколс за најинтелигентен играч на сите времиња:pipi:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.821
Поени од реакции
11.446
Иглс може во Мидлсборо да игра од овие и кемпбел во Вест Хем, другите се втора лига.

А меѓу Пирло и Сколс, јас гласам за Сколс за најинтелигентен играч на сите времиња:pipi:
Без сомнение Брат Чомбе :)
Тука сме :helou:

G

Gray Foxx

Гостин
Дефинитивно Сколс е најинтелегентниот фудбалер барем последниве 10 години заедно со Рој Кин се разбира. :)
Мислам дека секој реален навивач би се согласил. :salut:
Дечки ви недостига ли МАНЧЕСТЕР? Ја не можам више, ми се гледаат мајсториите на Андерсон, Руни, Тевез , Роналдо!!! Пргавоста на Видич, крекањето на Рио, борбеноста на Харгрејвс.....:vozbud::vozbud::vozbud::tv:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.821
Поени од реакции
11.446
Стрпи се уше 3-4 недели друшко и сите ќе уживаме во новата сезона :helou: и мене ми се пуни јајцава едвај чекам да почне! Башка и Зикс фали со тоа линковите да не снабди за утакмици шо нема да ги даваат шугите а1 кога место нашиве, ќе пуштаат некои испод ниво екипи.

Член од
21 јули 2008
Мислења
25
Поени од реакции
0
Само тешко ќе биде на почетокот, првите неколку кола им гостуваме на Портсмут, Ливерпул и на Челзи, а кје играме без Роналдо, Андерсон, Харгрејвс, Парк, а можеби и без Евра, мислам дека заработи казна за тепачката со стјуардот на Челзи...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.826
Поени од реакции
22.868
Дефинитивно Сколс е најинтелегентниот фудбалер барем последниве 10 години заедно со Рој Кин се разбира. :)
Мислам дека секој реален навивач би се согласил. :salut:
Дечки ви недостига ли МАНЧЕСТЕР? Ја не можам више, ми се гледаат мајсториите на Андерсон, Руни, Тевез , Роналдо!!! Пргавоста на Видич, крекањето на Рио, борбеноста на Харгрејвс.....:vozbud::vozbud::vozbud::tv:

druze ne da nedostasuva epten nedostasuva 2 natprevari do vcera gi gledav so gi imam snieno od porano edvaj cekam da pocne prvenstvoto so njukasl

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе луѓе сега ви недостига после ќе ни биде досадно кога ќе ги грмиме сите по 3,4-0

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Тие Тотенхем многу узбува прават..Сега ке го продаваат Бербатов за 25 милиони само да не оди во Манчестер...Ех,ке дојдат да играме едно 5:0 да ги згазиме да и . . . .:vozbud:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Шо се замислуват овај Тевез бе: Оставете го Роналдо да си оди. Повеќе.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
И овие скапаниве Тотенхем, не го даваат за инает Бербатов. Повеќе.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.826
Поени од реакции
22.868
totenhem za inaet pravi taka a ne mi e jasno so tevez se mesa vo taa rabota toa e pomegu real i mancester

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom