INVINCIBLE
MUFC
- Член од
- 9 декември 2007
- Мислења
- 3.462
- Поени од реакции
- 434
Пријателски натпревар е, може и во петок да се одлучи со кој ќе играме, не е ни битно тоа толку... :smir:И јас се чудам, можда и нема да играме утакмица у сабота.
Пријателски натпревар е, може и во петок да се одлучи со кој ќе играме, не е ни битно тоа толку... :smir:И јас се чудам, можда и нема да играме утакмица у сабота.
Мислам дека со Кајзер Шефс ќе играме, ама сеа се надевам дека стариот нема да праи пропусти ко завчера зошто се гледа дека пола од тие младичите се за во Хул, Бристол Сити и слично, а камоли за во Јунајтед, независно шо е пријателска, срамота е да повтараме дека и кога се игра фудбал треба да се користи малце мозок, да се мислиПа утре е натпреварот и тие меѓусебно ќе одлучуваат кој ќе игра со Јунајтед.
Натпреварот почнува во 19.10 часот!
Иглс може во Мидлсборо да игра од овие и кемпбел во Вест Хем, другите се втора лига.Мислам дека со Кајзер Шефс ќе играме, ама сеа се надевам дека стариот нема да праи пропусти ко завчера зошто се гледа дека пола од тие младичите се за во Хул, Бристол Сити и слично, а камоли за во Јунајтед, независно шо е пријателска, срамота е да повтараме дека и кога се игра фудбал треба да се користи малце мозок, да се мисли
И после Сколс и Гигс до смрт ќе играле? Ами како :helou:
Дечките дома пред тв со видео касети од '90-'99та и да гледаат, учат и ако можат да анализираат, факат е така!
Едит! И тоа каков Едит > Scholes: Two More Years
Постојат само двајца играчи на светов што знаат да играат фудбал дефинитивно - Пирло и Сколс, толку.
Без сомнение Брат ЧомбеИглс може во Мидлсборо да игра од овие и кемпбел во Вест Хем, другите се втора лига.
А меѓу Пирло и Сколс, јас гласам за Сколс за најинтелигентен играч на сите времиња
Дефинитивно Сколс е најинтелегентниот фудбалер барем последниве 10 години заедно со Рој Кин се разбира.
Мислам дека секој реален навивач би се согласил. :salut:
Дечки ви недостига ли МАНЧЕСТЕР? Ја не можам више, ми се гледаат мајсториите на Андерсон, Руни, Тевез , Роналдо!!! Пргавоста на Видич, крекањето на Рио, борбеноста на Харгрејвс.....:tv:
Ох,бре Тевезчо....Таман се смири ситуацијата.....Шо се замислуват овај Тевез бе: Оставете го Роналдо да си оди. Повеќе.