(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ги нема Реал Задрид да пишат на темава, ниту на нивната, изгледа се тешат по мсн:).
Сироти тие, мора секоја година во шопинг да идат, како тоа со истите играчи од минатата сезона? Ако беше клубот Реал Мадрид човек, гарант ќе беше некоја шмизлица.
Блатер, Блатер... не ни го даваат Роналдо:(:(:(... Блатер : Сега чичо ќе среди :tapp:
Реал Мадрид си пишуваат на својата тема и си дискутираат.Ако Реал Мадрид пишат на оваа тема ке бидат избришани затоа повелете на нашата тема и дискутирајте.

А уште држите играчи со сила во тимот?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Реал Мадрид си пишуваат на својата тема и си дискутираат.Ако Реал Мадрид пишат на оваа тема ке бидат избришани затоа повелете на нашата тема и дискутирајте.

А уште држите играчи со сила во тимот?

Па дојдете и вие дискутирајте овде,само ако почните со пцовки ќе сте избиршани,ние како дискутиравме кај вас,така можете и вие кај нас.

и не држиме со сила играчи,него му е супер во Мен Ју и после ќе викате не сте го сакале Роналдо...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ние навивачит не го сакаме но тој сака.

А добро знаете дека бевме избришани за нормална дискусија затоа во темата на Р.М. се води дискусија 2-3 страни и да продолжиме таму ако имате нешто да додадите на нашите постови!?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Ние навивачит не го сакаме но тој сака.

А добро знаете дека бевме избришани за нормална дискусија затоа во темата на Р.М. се води дискусија 2-3 страни и да продолжиме таму ако имате нешто да додадите на нашите постови!?
епа јас таму јадев бан зашто ве бранев вас во дискусија со фан на Арсенал и не ми е во план пак да се карам со модераторите...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
епа јас таму јадев бан зашто ве бранев вас во дискусија со фан на Арсенал и не ми е во план пак да се карам со модераторите...
Не знам за тоа, ама сигурно не било по барање на навивачите на Р.М. затоа што баш ни беше интересна дискусијата, зашто бевме во предност нели:).Никогаш не бегам од квалитетна дискусија

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Секој во свој фан клуб, за мене на пример само овој постои, се друго ми е шит :helou:
btw Red's Bid for Berba Нели Ферги криеше од јавноста до кого е упатена понуда, башка имаше некои комбинации со други играчи ама види ти кој доаѓа по се изгледа :)

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
а кој рече некогаш дека роналдо ќе си оди
Тоа беа фантазиите на марка ас блатер и калдерон секако
И како што кажа САФ и предходно дека Роналдо не е за продажба и дека целата ситуациај се напумпа додека тој бил на одмор ама кога се вратил од одмор кога ги подбрал сите.

И не го вреѓајте Берба не е он бугар Македонец е од Пиринот е затоа и омилени песни му се македонските е сега што одбрал погрешна репрезентација тоа е друг проблем:salut:

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
еј заборавив ова е нешто ново ММЕ кој прв почна
тука па и тука
Баш ме интересира што ќе пресудат сепак мислам дека ќе плати некој со неговите милиони

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Ќе си плати парична казна и тоа е тоа.. завршена работа..

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
Еј го знаете ли тоа дека татко му на бербатов играл цело време во Брегалница Делчево фудбал тој си е чист македонец и во бугарија му викат македонецот.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
ИИИИИИИИИИ официјално, РОНАЛДО ОСТАНУВА ВО МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД. Повеќе.

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
Ej абе сто му сте се исплашиле на Кристиано та ако си оди нека си оди ... се карате за ништо .. интересна изјава дал Рои...If a player wants to leave, all he has to do is train with the wrong attitude and I guarantee you’d p*** off any manager,” Keane said in The Sun.така да ако роналдо сака навистина да си оди ке го стори тоа и знае како а сеа кој со рекол е глупо да се дискутира ако се за веруванје сите сајтови футбало до сеа немаше да постои,ПА и да си оди роналдо нема манчестер да пропадни или мозеби сонцето нема да изгрее

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Сонцето нема да изгрее.. :pos:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Ej Зикс ќе најдеш линк за натпреварот утре???

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
хаха...
Не се сомневам,само прашувам за сигурно:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom