Toa e greska pusteno:smir::smir:Kveiroz nema da bide selektor na Portugalija.
Vo poveke navrati zboruvase deka Junajted e vistinskiot klub za nego, Ferguson mu pomognal povtorno da se vrati vo Junajted (po otpustanjeto od real) , a i se spomenuva kako mozen naslednik na Fergi vo Junajted.
Ferguson go smeta kako glavna cel za da go zadrzi Ronaldo no Utd.
Sega toj taka da vrati NE E FER:helou: :helou:
Така е брат...најубај зборови слушнав за тебе од Игор Чомбе...така да сигурно и во Скопје правиме нешто....да си ни здрав уште 1000 години...заедно да славиме титули и победи....Да живеете и Ти и брат Чомбе шо ви текна вакво нешто да смислите и изреализирате!
Во Ресен ќе ви дојдам сам, ама со Јунајтед во срцето, ме носите во кафана прво се праиме стапови и после ќе ги палиме куќите на тие шо плукаат на Манчестер пијана работа! :pos2: И Апокалиптототото го зиаме, без него не бива :helou:
Long Live United
Хехе а да ти дадам предлог за аватар и потпис :smir:
hint: црвени
Neka e cestito da zivee fan klubov i nie so nego.Почитувани форумџи...огромна чест и задоволство ми е да ви соопштам дека денеска во Ресен ..како што претходно најавивме..се формира Првиот официјален Фан Клуб на Манчестер Јунајтед во Република Македонија.
На основачкото собрание присуствуваа голем...огромен број на млади и “стари“ подржувачи на нашата љубов Јунајтед..кои без презадоволни од формирањето на навивачкиот клуб.
Во наредниве денови ќе постираме слики за да видите во каква атмосфера се одржа основачкото собрание.....денес во Ресен се виореа знамињата на Јунајтед...и на цел глас ечеше Glory,Glory...
Можам само да посакам дека во брз период ке се остварат најавите и брзо ќе успееме да формираме ограноци во сите други градови...во тоа најголема подршка бараме од вас членовите на овој форум.....да бидете иницијатори...а ние ќе ви служиме како комплетна техничка подршка во остварувањето на заедничките намери!!
Да живее Манчестер ЈУНАЈТЕД !!!
Поздрав до сите...!!