(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Каков Кака бе? Го нејќам тука ни да ни кака ни да ни сере..
А ако дојде Серхио Агуеро тогаш ќе има :pijan::party2::party1:

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Kveiroz ostanuva vo Utd.
Ke go naledi Fergi , a dodeka go nasledi neka uci uste od nego

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Kveiroz nema da bide selektor na Portugalija.
Vo poveke navrati zboruvase deka Junajted e vistinskiot klub za nego, Ferguson mu pomognal povtorno da se vrati vo Junajted (po otpustanjeto od real) , a i se spomenuva kako mozen naslednik na Fergi vo Junajted.
Ferguson go smeta kako glavna cel za da go zadrzi Ronaldo no Utd.
Sega toj taka da vrati NE E FER:helou: :helou:
Toa e greska pusteno:smir::smir:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Карлос после Ферги ќе биде менаџер, какво идење бе :)

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
На страната на Јунајтед пишува дека Роналдо го повредил зглобот и може да оди на операција.Сеуште конечна одлука се нема донесено.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Иде сигурно на операција Шминкерот и ќе го нема гарант некое време, за таман на почеток на сезона да се појави со тоа секси џигериците и да ги откорне овија шо се нискобуџетниве тимчиња од завчера у премиер :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Јас прочитав дека може да го пропушти првото коло од Премиер Лигата, што значи нема да игра во Комјунити Шилд.

А тие срањата од весници АС и Марка повторно почнаа да серат за Роналдо, ама на тоа можам само да кажам :pos::pos:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Почитувани форумџи...огромна чест и задоволство ми е да ви соопштам дека денеска во Ресен ..како што претходно најавивме..се формира Првиот официјален Фан Клуб на Манчестер Јунајтед во Република Македонија.
На основачкото собрание присуствуваа голем...огромен број на млади и “стари“ подржувачи на нашата љубов Јунајтед..кои без презадоволни од формирањето на навивачкиот клуб.
Во наредниве денови ќе постираме слики за да видите во каква атмосфера се одржа основачкото собрание.....денес во Ресен се виореа знамињата на Јунајтед...и на цел глас ечеше Glory,Glory...
Можам само да посакам дека во брз период ке се остварат најавите и брзо ќе успееме да формираме ограноци во сите други градови...во тоа најголема подршка бараме од вас членовите на овој форум.....да бидете иницијатори...а ние ќе ви служиме како комплетна техничка подршка во остварувањето на заедничките намери!!
Да живее Манчестер ЈУНАЈТЕД !!!
Поздрав до сите...!!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Да живеете и Ти и брат Чомбе шо ви текна вакво нешто да смислите и изреализирате!
Во Ресен ќе ви дојдам сам, ама со Јунајтед во срцето, ме носите во кафана прво се праиме стапови и после ќе ги палиме куќите на тие шо плукаат на Манчестер :pos: пијана работа! :pos2: И Апокалиптототото го зиаме, без него не бива :helou:
Long Live United

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Да живеете и Ти и брат Чомбе шо ви текна вакво нешто да смислите и изреализирате!
Во Ресен ќе ви дојдам сам, ама со Јунајтед во срцето, ме носите во кафана прво се праиме стапови и после ќе ги палиме куќите на тие шо плукаат на Манчестер :pos: пијана работа! :pos2: И Апокалиптототото го зиаме, без него не бива :helou:
Long Live United
Така е брат...најубај зборови слушнав за тебе од Игор Чомбе...така да сигурно и во Скопје правиме нешто....да си ни здрав уште 1000 години...заедно да славиме титули и победи....
Те чекаме...обавезно.....добредојден си во секое време....
поздрав ,
Борис (The Hooligan)

P.S:Со нетрпение чекам денојве да ви ги пуштиме сликите....да ги средиме и ќе видите колку “ватрено“ беше денес.....

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
На светското Клубско Првенство можен противник во финалето би ни бил Лига де Кито.синоќа победиле над Флуминезе.иначе клубот е од Еквадор и не би била тешка пречка и според мене тука лежи еден од трофеите кој ќе ги освои Мен Ју.

и нека живее навивачкиот клуб и да се рашири на секаде :)

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Почитувани форумџи...огромна чест и задоволство ми е да ви соопштам дека денеска во Ресен ..како што претходно најавивме..се формира Првиот официјален Фан Клуб на Манчестер Јунајтед во Република Македонија.
На основачкото собрание присуствуваа голем...огромен број на млади и “стари“ подржувачи на нашата љубов Јунајтед..кои без презадоволни од формирањето на навивачкиот клуб.
Во наредниве денови ќе постираме слики за да видите во каква атмосфера се одржа основачкото собрание.....денес во Ресен се виореа знамињата на Јунајтед...и на цел глас ечеше Glory,Glory...
Можам само да посакам дека во брз период ке се остварат најавите и брзо ќе успееме да формираме ограноци во сите други градови...во тоа најголема подршка бараме од вас членовите на овој форум.....да бидете иницијатори...а ние ќе ви служиме како комплетна техничка подршка во остварувањето на заедничките намери!!
Да живее Манчестер ЈУНАЈТЕД !!!
Поздрав до сите...!!
Neka e cestito da zivee fan klubov i nie so nego.
Mozebi ke imam prilika da dojdam vo Resen.
Da se znae koj se EVROPSKI SAMPIONI:helou::helou::helou:

Член од
28 октомври 2007
Мислења
786
Поени од реакции
299
bev pred edna nedela vo resen i go pobarav combe so deckoto so se vika i preziva isto , ali ne go najdovme... aj sleden pat:salut:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Честитки за клубот и дај Боже никој пат да не згасне. А гледам има народче од Струмица што пишуваме тука, може и ние нешто да организираме....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom