(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
И голманите на Еуро (што имат опрема од Најк) имаат таков дизајн, како нашиот нов голмански. Изгледа таков дизајн ќе имаат дресовите од Најк за оваа сезона...
Интересно е ова со сините бои, малку да разменат. Ми се допаѓа дресот. Ама не е како црвениот со бели шорцеви, шо ни е за домашен терен. Тој е закон дрес.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
И голманите на Еуро (што имат опрема од Најк) имаат таков дизајн, како нашиот нов голмански. Изгледа таков дизајн ќе имаат дресовите од Најк за оваа сезона...
Интересно е ова со сините бои, малку да разменат. Ми се допаѓа дресот. Ама не е како црвениот со бели шорцеви, шо ни е за домашен терен. Тој е закон дрес.
па црвените дресови со кој играаа оваа сезона требаше после Еуро 2008 да ги носат играчите на Мен Ју,ама Најк му даде дозвола само на Мен Ју да ги носат една година порано.знаат и тие на кого даваат.:)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ептен ми се свиѓаат новите дресови...
Него Андерсон брзо ќе се опорави?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Ајде ајде, цврст е малиот, мора да биде добар :) ќе се опорави па ќе дое во дуел со тој циганот аргентински, само што нема пе*ерски да постапи со фаул него ќе го понижи со некоја од неговине катаљон финти :pos: да му се смеат сите после

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Луис Нани, ти ли си бе? :pos:
Еј добредојде и од мене во фан клубов :)
Long Live United!!!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Не бил у форма гарант

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
прочитав дека ман утд. се интересирале за Ето!
Мислам дека не е шпекулација, бидејќи и минатото лето исто така бевме заинтересирани!
Би био добро да го земеме...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.837
Поени од реакции
22.876
eee arno ako go zememe eto kakov napad ke ima sampionot daj boze da se realizira ovoj transfer

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom