fantom y
Fuck OFF!
- Член од
- 27 јануари 2008
- Мислења
- 253
- Поени од реакции
- 12
Нека биде и тоа! Ама Руни па повреден ќе ви дае гол!Време е Роналдо да прослави мал јубилеј, 10 натпревари без гол протви Челзи
Нека биде и тоа! Ама Руни па повреден ќе ви дае гол!Време е Роналдо да прослави мал јубилеј, 10 натпревари без гол протви Челзи
Можда и не. : )Време е Роналдо да прослави мал јубилеј, 10 натпревари без гол протви Челзи
sam ke igra ronaldo protiv celzi??ne se sekirajte se, za se ima prvpat.ako ne ronaldo tuka e Tevez,Rooney,Scholes...Време е Роналдо да прослави мал јубилеј, 10 натпревари без гол протви Челзи
sam ke igra ronaldo protiv celzi??ne se sekirajte se, za se ima prvpat.ako ne ronaldo tuka e Tevez,Rooney,Scholes...
Шо ако Дрогба го реши мечот со еден гол?
Мислам, тезиве ви се неиздржани, ама со Ред Девил се согласувам во едно: џабе збориме пред време.
Може ли ја и ти да се кладиме по нешто????Ke vidime be.Ne bidite tolkavi optimisti.I soocitese so faktot deka Mancetser bez Ronaldo e DUPKA.Ako zamine toj ke bide kako Blackburn.A za muabetov ke go dovrsime sreda navecer,Koga CHELSEA ke bide SAMPION
Дрогба, пред заминување да земе да се покажува колку вреди? I don't think so.Шо ако Дрогба го реши мечот со еден гол?
Мислам, тезиве ви се неиздржани, ама со Ред Девил се согласувам во едно: џабе збориме пред време.
Реков доста беше, ама ај уше оваДрогба, пред заминување да земе да се покажува колку вреди? I don't think so.
Не ми се верува и дека ќе игра воопшто во стартните.
Не е повреден повеќе. Спремни сме со фул состав за со Челзи.Нека биде и тоа! Ама Руни па повреден ќе ви дае гол!
Знам дека не е!!!Не е повреден повеќе. Спремни сме со фул состав за со Челзи.
Ја и ти да се согласуваме во нешто?Шо ако Дрогба го реши мечот со еден гол?
:whatever:Ја и ти да се согласуваме во нешто?
Не, не е можно...
Ne mora da se soglasuvas samo se gleda kolkavo ti e nivoto na kultura.I nemoj da mislis deka ako imas 7000 mislenja si nekojЈа и ти да се согласуваме во нешто?
Не, не е можно...