(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
vas tip za utre manutd-lyon
jas mislam deka ke tepame 1-0

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД - Лион 20:45
SopCast: sop://202.190.75.149:3912/1010

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
би било интересно 2-1... малку нервоза да има, да биде поинтересно

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Нее не не не не нејќам нервоза :) да си тепаме без нервози:)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ја сакам да е возбудливо малце, да има нервоза... : ) ) )

Пошто увек тепаме со голема разлика, не е интересно за гледање..Хахахахаха.

Ама нема да има нервоза, си тепаме и идеме даље, сигурно!

Поздрав!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
би било интересно 2-1... малку нервоза да има, да биде поинтересно
Aман веќе со тоа интересно - мене ми беше интересно да губиме па да правиме пресврт... ама лани со евертон..... срцето ќе ми откажеше... убаво си е онака полека без нервози - со игра да ги добиеме.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Aман веќе со тоа интересно - мене ми беше интересно да губиме па да правиме прасврт... ама лани со евертон..... срцето ќе ми откажеше... убаво си е онака полека без нервози - со игра да ги добиеме.
Ах тој меч со Евертон... Никогаш нема да го заборавам, неверојатно беше. Каков малер значи...
За 2:0 кога заби Фернандеш, се изнервирав најмногу во животот... Ама се гледа кој е подобар, после 4 гола, абе милина! Грешка на Тарнер беше, негде 60-та минута, 2:1. После и 2:2 и Руни го измрда Хиберт малце за 3:2. Е, тогаш срцето ќе ми излезеше, како ми лупаше само. И за 4:2 Крис Иглс ме израдува уште повеќе. Тогаш веќе бев сигурен дека титулата е наша!

Иначе за мечот со Лион сите знаеме што очекуваме и нема шанса да не пројдеме. Ај одвај чекам да почне, ем на Олд Трафорд кога игра Манчестер, така во вечерни часови, одлична атмосфера и голчиња паѓаат, ни одговара терминот.
Се сеќавате на 7-те против Рома? На 3-те против Милан?

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ах тој меч со Евертон... Никогаш нема да го заборавам, неверојатно беше. Каков малер значи...
За 2:0 кога заби Фернандеш, се изнервирав најмногу во животот... Ама се гледа кој е подобар, после 4 гола, абе милина! Грешка на Тарнер беше, негде 60-та минута, 2:1. После и 2:2 и Руни го измрда Хиберт малце за 3:2. Е, тогаш срцето ќе ми излезеше, како ми лупаше само. И за 4:2 Крис Иглс ме израдува уште повеќе. Тогаш веќе бев сигурен дека титулата е наша!

Иначе за мечот со Лион сите знаеме што очекуваме и нема шанса да не пројдеме. Ај одвај чекам да почне, ем на Олд Трафорд кога игра Манчестер, така во вечерни часови, одлична атмосфера и голчиња паѓаат, ни одговара терминот.
Се сеќавате на 7-те против Рома? На 3-те против Милан?
На 7те против Рома се сеќавам многу убаво... А иначе за мечот против Евертон, тој беше стварно интересен меч. Возбуда до даска :vozbud:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Такви мечеви сакам, ко тој со Евертон! Ама да гледам од кога ние ќе почнеме да даваме голови, пресвртот да го видам, не да гледам нивни голови. :)

Абе одвај чекам да дојде мечот, пак ќе кажам, во последно време се повеќе и повеќе сум нестрплив за гледање на утакмиците на Манчестер! И исто така во последно време се повеќе и повеќе ми се допаѓа играта, со многу шанси, многу голови, големи победи...

Вака јако да игравме од почетокот на сезоната, веќе титулата во Премиерлигата ќе беше наша... Ама очигледно ќе мора малце повеќе да се помачиме.

Член од
3 март 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
Decki nov sum u forumov i stvarno ne mi e jasno kako do sea ne sum go znael. Inace po Man. Utd. sum bolen od '98 i da vi kazam deka utre ke bide 3:1 na Old Trafford, taka da site moze mirno da spieme :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Наша ќе е Премиер само не ни требаат повеќе киксови од типот на Болтон, Вест Хем, Манчестер Сити...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom