(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.827
Поени од реакции
22.868
na lion ocekuvam pak 2-3 gola ronaldo i runi tretiot mozebi tevez
so kogo igrame sledno kolo vo PL.. pozdrav gavolcinja

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Naredno kola trebase da igrame so bolton doma no poradi FA kup natprevarot so Portsmut naredno igrame protiv Derbi na gosti!

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Следни натпревари за победување: :)

United vs Olympique Lyonnais Mарт 4 20:45h Лига на шампиони
United vs Portsmouth Mарт 8 13:45h ФА куп
Derby County vs United Mарт 15 16:00h Премиер лига
United vs Bolton Март 19 21:00h Премиер лига

позз момци...и се надевам победа на сите натпревари :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Тие од премиер лигата се така полесни... Тренинг стајл. А за Лион и Портсмут колку толку ќе треба да се запотат момците. Во сите натпревари сме фаворити, ама тоа треба да се докаже на теренот...

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Одлично е што сега е само 1 бод разликата во Премиер лига и мислам дека Арсенал ќе киксне уште некој натпревар. Со Лион очекувам цврст натпревар но сепак победа.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Па мислам дека нашите очекувања се реални со оглед на формата и потенцијалот со кој располагаме. Вчера практично со пола состав победивме иако главните играчи одмараа. Тоа ја покажува нашата сила која верувајте ќе ја осетат многу тимови!

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Тие од премиер лигата се така полесни... Тренинг стајл. А за Лион и Портсмут колку толку ќе треба да се запотат момците. Во сите натпревари сме фаворити, ама тоа треба да се докаже на теренот...
Нема лесни, тешки има само добиени и изгубени. Баш против вакви тимови е најтешко бидејќи го паркираат "автобусот" во шеснаесетник прават бункер и не излегуваат од таму. Многу потешко им се дава гол и повеќе нервоза создава кај играчите и кај навивачите секако. Лекот за таквите тимови е гол што е можно порано и со предност на полувреме да се отиде, како што беше и викендов.
:salut:

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Во сабота ФА Куп ќе може да се гледа во живо на D:SF, кој го има на кабелска кој не преку нет

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Po podolgo baranje na youtube najdov konecno edna poasalna kompilacija za Anderson!!! Ne znam oti tolku malku gi ima za nego!!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=3_y6B4RnM3Q&watch_response[/media]

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Нема лесни, тешки има само добиени и изгубени. Баш против вакви тимови е најтешко бидејќи го паркираат "автобусот" во шеснаесетник прават бункер и не излегуваат од таму. Многу потешко им се дава гол и повеќе нервоза создава кај играчите и кај навивачите секако. Лекот за таквите тимови е гол што е можно порано и со предност на полувреме да се отиде, како што беше и викендов.
Секако дека нема лесни... Само мислам дека полесно може да ги тепаме Дерби и Болтон отколку Лион и Портсмут. Не е лесен ни еден натпревар, меѓутоа со оглед на нашата форма сме фаворити.
Бај д веј Нани и Харгривс во тимот на колото во Премиер Лигата според BBC

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.827
Поени од реакции
22.868
sekogas poslabite timovi protiv pojakite timovi igrat po dobro oti ida izgubat nema sto da izgubat

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Значи за утре само Гигс е неизвесен, инаку имаме фул здрав и спремен состав (без подолго повредените Силвестре, Невил, Фостер...) Искуството на Гигс на ваквите натпревари е добредојдено, да се надеваме дека ќе биде способен за настап и да ги предводи бебињата во уште една победа... поздрав

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Еј може некој да ми објасни каква повреда има Силвестре?:tapp:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Еј може некој да ми објасни каква повреда има Силвестре?:tapp:
Има повреда на коленото, истегнати лигаменти, нешто слично како Мајкл Овен на Светското Првенство ако се сеќаваш!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom