(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Абе тепаме и на гости и дома е вакви работи ме нервираат за Оби Микел нека си дојде во Манчестер само чудно ми е што Јунајтед се немат бунето за таквото преминување од Манчестер во Челзи.
Se bunea i zatoa Chelsea mu isplati del od parite na United.Abe mislam deka nemame potreba od Obi Mikel.

Член од
16 јануари 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
Менаџерот на англискиот премиерлигаш Манчестер Јунајтед, сер Алекс Фергусон го казнил Кристијано Роналдо со 8.000 фунти или околу 10.760 евра поради користење на мобилниот телефон на тренинг, објавија денеска англиските медиуми.
Роналдо го прекршил правилото за однесување, бидејќи во текот на тренингот дури четири пати праќал порака од својот мобилен телефон.
Во правилникот на клубот прецизирано е дека секое праќање порака, односно остварување повик во текот на тренингот се казнува со по 2.000 фунти или 2.690 евра. Можеби на прв поглед личи доста скапо, но споменатата сума не е ни 10-ти дел од неделната заработка на Португалецот на “Олд Трафорд”.
Па после женски му се лепеле...
Е па како нема кога и на тренинг мисли на нив :vozbud::vozbud::baeh::baeh:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.827
Поени од реакции
22.868
koga igrame so lion vo vtornik ili sreda?? . i procitav na sajtot 24fudbal.com.mk deka runi neizvesen na duelot protiv arsenal na negovo mesto fergi go povikal mladiot 17godisen velbek

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
http://www.topki.net/

Има една анкета на линкот за кој клуб има најмногу навивачи во Македонија... Знаете за кој треба да гласате...:smir::smir:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
sega citam na 24footbal.com.mk deka Man U se interesirale za igracot na Lazio Gaby Mudingayi.ovie od 24footbal ne znaat so da pisat i sega tresat gluposti.kaj ce se interesirat Fergi za Mudingayi koga imat 6 igraci koj mozat da igraat na negovata pozicija.toa e trac.com

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.828
Поени од реакции
5.640
Англискиот селектор Фабио Капело изјави дека играта на Вејн Руни во репрезентацијата треба да им биде пример на другите играчи. Поради ваквите изјави на италијанскиот стратег, англиските медиуми веќе го прогласија напаѓачот на Манчестер јунајтед за нов капитен на Англија. - Ќе барам од него својот дух да го пренесе на целата екипа. Вејн има желба да се бори до исцрпување, а таквиот пристап кон натпреварите е многу важен за извојување победи - изјави Капело.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Zosto be Rooney neizvesen?!?!?! Jas mislam deka nema vrska toa i deka toj licno ke im zbrca baren eden zasto mu odi protiv Arsenal.Pozz:smir:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Прочитав дека и Саха е подготвен да го даде својот придонес во натпреварот тука

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.827
Поени од реакции
22.868
ajde utre utakmicata edvaj cekam da pocneeeee,,, emi arno cim i saha e sprema da igra odlicna vest napad ni treba

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Тоа е тоа, утре почнуваме нова страница, одиме на ПОБЕДА.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Да, одиме на победа, ама никогаш не сум бил оволку несигурен дека нема да победиме.
Нешто ми вели дека нема да победиме, да се надеваме дека грешам.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Неколку играчи на Арсенал повредени пред дуелот со Јунајтед...тука

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop