(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Po porazot od gradskite pederi Gigs i Queiroz vetija mnogu podobar nastap na naredniot natprevar.Toa treba da e so Arsenal v sabota.Ako pobedime ke se krene samodoverbata i ke bide polesno so Lyon a potoa i so New Castle.:smir: Samo se moloam da ne padne pak nekoe razocaruvanje zasto togas ke mi zovrie gavolskava krv:nerv:

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Потврда дека ќе го има во живо на D:SF кој ја има на кабелска освен ако не се најде некој да ја сецне

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Е супер чим ќе даваат,конечно да глеам,прошлите све ги пропуштив...
И ја се надевам дека ќе победиме односно ќе победиме нормално :tocak:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.837
Поени од реакции
22.876
Кажи му дека сите сме со тебе и нека ќути да не поминеме на гости да го превоспитаме.... ај на крај на сезона сам ќе се приклучи во победничкиот табор:smir:

mozete li da zamislite mi ja izede dusata:tapp::tapp: .... vo kolko casot igrame vo sabota...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
ВО 18.15 часот. Ќе има на ДСФ германската ако ја има некој на кабелска:smir:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.831
Поени од реакции
5.643
Микел плачеше кога потпиша за Челзи

Нигерискиот репрезентативец Џон Оби Микел деновиве е под истрага на норвешкиот суд кој го испитува неговиот трансфер во Челзи пред две години. Младиот фудбалер кратко време беше член на прволигашот од Норвешка, Лин, но многу брзо интерес за него покажа Манчестер Јунајтед. Иако двата клуба речиси се договорија Нигериецот да се пресели на Олд Трафорд, сосема случајно Микел заврши во дресот на Челзи каде игра веќе трета сезона.

"Апсолутно ништо не направив во овој случај, а тоа ќе го докажам и на судот. Вистина е дека бев на состанок со Џон Шиту, агентот на Микел, и таа средба изгледаше како да снимаме некоја епизода од Сопранови. Шиту викаше по мене, се закануваше и рече дека може да го носи Микел каде сака", изјави директорот на Лин, Морган Андерсен.

Тоа и се случи: еден ден Микел исчезна од клубот и потпиша договор со Челзи. Целиот случај бил прилично тажен бидејќи, според зборовите на Андресен, несреќниот Микел плачел додека потпишувал договор со Челзи. Неговата желба, и тогаш и сега, била Манчестер Јунајтед.

За тој трансфер Челзи му исплати на Манчестер Јунајтед 15 милиони евра бидејќи клубот од Олд Трафорд ги поседуваше правата за нигерискиот репрезентативец и уште пет милиони на Лин. Меѓутоа, целиот случај е сомнителен за норвешкиот суд, кој во последно време ги испитува сите неправилности во врска со овој трансфер.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Микел плачеше кога потпиша за Челзи

Нигерискиот репрезентативец Џон Оби Микел деновиве е под истрага на норвешкиот суд кој го испитува неговиот трансфер во Челзи пред две години. Младиот фудбалер кратко време беше член на прволигашот од Норвешка, Лин, но многу брзо интерес за него покажа Манчестер Јунајтед. Иако двата клуба речиси се договорија Нигериецот да се пресели на Олд Трафорд, сосема случајно Микел заврши во дресот на Челзи каде игра веќе трета сезона.

"Апсолутно ништо не направив во овој случај, а тоа ќе го докажам и на судот. Вистина е дека бев на состанок со Џон Шиту, агентот на Микел, и таа средба изгледаше како да снимаме некоја епизода од Сопранови. Шиту викаше по мене, се закануваше и рече дека може да го носи Микел каде сака", изјави директорот на Лин, Морган Андерсен.

Тоа и се случи: еден ден Микел исчезна од клубот и потпиша договор со Челзи. Целиот случај бил прилично тажен бидејќи, според зборовите на Андресен, несреќниот Микел плачел додека потпишувал договор со Челзи. Неговата желба, и тогаш и сега, била Манчестер Јунајтед.

За тој трансфер Челзи му исплати на Манчестер Јунајтед 15 милиони евра бидејќи клубот од Олд Трафорд ги поседуваше правата за нигерискиот репрезентативец и уште пет милиони на Лин. Меѓутоа, целиот случај е сомнителен за норвешкиот суд, кој во последно време ги испитува сите неправилности во врска со овој трансфер.
e vaka mn se nerviram.mikel vo posledno vreme e karpa od igrac,malu prgav ama vreden vo sekoj slucaj ne znam kako mozat da potpisat igracite dogovor na vakov nacin.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Челзи и Реал само на тој начин доаѓаат до фудбалери.

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Ама бидејки Микел не сака... прави глупи стратови против Јунајтед добрива црвен картон значи сепак ни е од корист.. иако не е кај нас :D POZDRAV

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Абе тепаме и на гости и дома е вакви работи ме нервираат за Оби Микел нека си дојде во Манчестер само чудно ми е што Јунајтед се немат бунето за таквото преминување од Манчестер во Челзи.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
И мене не ми јасно зашто не се бунеле, ама јбг, тоа е.
Можда мислеле дека Микел нема да го биде. : )

Него во сабота, потребна ни е победа, за подигање на самодовербата, на тимскиот дух.
Ако не тепаме, а ништо чудно и да не тепаме, стварно сите црвени ѓаволи ќе се премногу разочарани.
Јас најмногу од сите, секако.
Нон-стоп мислам на утакмицата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom