(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Сигурно го изнервираа зошто постојано го исвиркуваа Роналдо а човекот ништо не направи. Јас мислам дека за тоа се изнервира. Ќе пишува утре.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
mislis ronaldo:smir:
Да РОООООООООООООООООООООООНННННННННННННННННННААААААААААААААААААЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛДДДДДДДДДДДДДДДДДОООООООООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Нека им е добро им покажа Ферги кејф ми беше....планирав да напишам едно ама вредно но двапати се тресеше мрежата на сурпуциве....жити се ме изнервирааа ке го скршев тв приемникот....си мислев пак ке играт нерешено но овде беше вистинскиот Ѓавол оној кој вреди нај више од сите....Човекот кој не планира никогаш да го напушти Олд Трафорд...Човекот кој потпиша доживотен договор со Јунајтед....Човекот наречен Вејн Руни....А после него следеше Ѕверот кој милион пати проба да ја тресе мрежата а не успеа...кога имаше шанса и во првата минута.... но на крај успеа...Роналдо....Искрено...се гордеам што навивам за тимов....пишам не многу на форумов има пола година... али сега ми дојде и не можам тоа да го изоставам....Гордост ми е тоа... па кој што сака нека рече....Само напред Ѓаволи бодрете ја Црвената боја... боја на љубовта.... боја на црвените Ѓаволи.... ПОздрав до сите каде и да сте....

А

Адриано

Гостин
ферги се наапа поради една единствена причина!
уште 2-3 утакмици и типот ке си оди дома келав!
Fergie:honey i'm home
miss fergie:what the fuck happened to your hair?
Fergie:Idiot Ronaldo scoring 20 goals thats what happened!

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
ферги се наапа поради една единствена причина!
уште 2-3 утакмици и типот ке си оди дома келав!
Fergie:honey i'm home
miss fergie:what the fuck happened to your hair?
Fergie:Idiot Ronaldo scoring 20 goals thats what happened!
Брат, облогот сега е 35 гола :smir:

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Богами како што му оди сега ќе го гледаме САФ скинхед ваљда =)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Хахаха, ќе гледаме, сигурно!
Него мило ми е што ги победивме, навивачите на Рединг не знам што им беше овојпат, ко луди ги исвиркуваа нашите, ама кога Руни даде гол...видовте како го прослави? Лутината ја исфрли кај навивачите..и нервозата :)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.965
Поени од реакции
23.141
abe so vi rekov deka runu i ronaldo davat gol..trebase ronaldo barem uste 2 ama ne mu fati ni eden sut

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе сега ние сакаме Роналдо на секој натпревар да дава по 3-4 гола. Сепак не е напаѓач и добро е што и олку има постигнато до сега!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Абе и на секој натпревар да постигнува по 1 гол тоа се 38 гола во премиер лигата, што мислам дека не се малку за играч од средината не теренот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom