Mlad_man
Sine Qua Non
- Член од
- 20 април 2007
- Мислења
- 3.475
- Поени од реакции
- 207
На почеток да кажам без навреда е ова. Ти си за рома и сакаш рома да биде прва ама сега Манчестер Јунајтед не исполнува новогодишни желби за рома да биде на прво место. Зошто и мора да е на прво. Манчестер си го заслужи зошто во лига на шампиони можам да кажам, а и резултатите си се факт дека Манчестер игра најубаво во лигата на шампионите и не е непоразен.многу ми е криво за голот во 92` бидејќи во последното коло нема да влијае никако на табелата дуелот меѓу Рома и манчестер, што доколку манчестер останеше нерешено, рома со победа дома би имала шанса и да заврши прва на табелата.
Сепак честито победа, осмина финале и прваци во групата.![]()
Влатче фала за желбата ама јас баш сакам сега како што стои Арсенал е 2 па да ни се падне нас дека сме први да им покажеме да не летаат многу дека лани тепале 2 пати оваа година гз извадија па сега уште ми се прават. Да се паднат па да им го кажеме вицотВи посакувам да ви се падне некој шупачки тим во нокаут фазата
Ај поздрав ...
Е добро де тој е меѓу нај јаките играчи у свет и си има свој начин на прослава чоекот, а и голот бесе ептен ѕверски па така да мислам дека вредеше таква фаца. А и друг пат кога давал од слободни секогаш така реагирал.дал еден гол од слободен и ми прави фаци ка кузнае кој е ...![]()