Стан или куќа?

Статус
Затворена за нови мислења.

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
ООО дефинитивно куќа.Во куќа живеам,двор имам за летно време под лозница карти да играм душа давам :)

E_L_E_N_A

Битола,мој роден крај
Член од
27 декември 2007
Мислења
479
Поени од реакции
16
Во куќа ... ама со голем двор и со базен :):) ... отсекогаш сум сакала да си чувам куче,ама додека живеев во станот не можев,пошто немав кај да го чувам,а само шо се преселив во куќа заминав во Ск на факултет,пак во стан,така да одвај чекам да завршам со факултетот,да си се вратам дома и да си земам кученце ( да си ја остварам неостварената желба од детството)... плус,нема нешто поубо од то,во лето да си седниш во дворот,да си пиеш нешто ладно и освежително и да си прајш муабет до касно навечер ( ок ова можиш да го прајш и во стан,ама под услов да имаш огроомен балкун,шо е ретка појава.)

Член од
29 декември 2007
Мислења
305
Поени од реакции
0
Мислам дека подобро е во куќа, иако 16 години живеам во стан.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Леееејјјјј на ова прашање ќе останам неодреден зошто живеам во стан и знам кои се предностите ама и во куќа знам кои се предностите и не можам да се одлучам. Сепак пвеќе ме влече станот него куќата.

Britney'85

I'm sad...love me!!!
Член од
19 декември 2007
Мислења
135
Поени од реакции
2
10 god ziveev vo stan i ne mi bese bas o.k
Sega ziveam vo kuka i mnogu mi e podobro.Glasam za kuka :je:

Член од
10 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
3
многу е важно колкава е куката или станот ама дефинитивно многу подобро е да живееш во кука нема нисто поубо од двор визба таван....

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Па додека сум помлад подобро ми е во стан , а кога че остарам , би сакал во куќа за да можам да се одморам во дворот , да не ми прават врева комшиите како во стан и ќе можам да ја направам во некое помирно место.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
баш требаше анкета за ова да се направи, да видам дали 90% ќе се за куќа...иначе куќа си е куќа моЖеш комотно во двор да си искочиш летно време и да си уживаш

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
sakam ...sakam... u kuka definitivno...ama golemka da e..:D so ubavo sredeno dvorce :D ama da bide i nekoj 4 soben proshiren stan nema da e loso :D

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.712
Поени од реакции
22.675
pogolema prednost davam na kuka ke si imas dvorce ke mozes da si sees cuski frenki po nekoe korence treva i taka denot ti e ispolnet

5ko

Член од
20 октомври 2007
Мислења
122
Поени од реакции
3
Во куќа е многу поскап животот покрај внатрешниот дел треба да се одржува и надворешниот, јас сум живеел и во двете одлуката е индивидуална на кого што повеќе му лежи јас сум за стан.

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Живеам во стан, ама сепак мислам дека куќа си е куќа, многу поголемо е, поудобно и секако да има двор голем.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
368
Поени од реакции
2
pa dodeka nemam deca stance planiram. Potoa nekoja kuka

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom