Manga
Golem alat
- Член од
- 21 април 2006
- Мислења
- 7.764
- Поени од реакции
- 5.053
Bez razlika dali toa e nekoj narkoman ili diler na droga. KOga ke ti stavi droga vo sokceto. Ti nema da ja osetis i podocna otkako ke ja ispies normalno ke bides pod nejzino dejstvo. Koga ke ti kaze sto se slucilo, poradi prisustvoto na druga vo tvojot organizam ti nema da svatis stos eslucilo i ke se zabavuvas.. Sledniot den od nego pak ke pobaras droga no sega toj nema da ti ja dade taka tuku ke ti pobara pari, koi ti sigurno ke gi najdes i ke mu gi dades, bidejki veke si zavisnik. Na toj nacin toj, zrtvuva edna od svoite dozi za da si dobie musterija, dokolku e diler , ili da kupuva i ti ja preprodava drogata za duplo pogolema cena a so toa si obezbeduva pari za slednata negova doza.
Дај не тропајте глупости ..................................аааааааааааааааааааааааа , нема да свател што му се десило и ќе се забавувал ...ти појма имаш што збориш .... ко божем без дрога нема да се забавува , и да он така ќе ти дојде и ќе ти каже што ти ставил ..ма дај молим те , на пример што би му ставил , ги знаеш дрогите и нивните ефекти ????? и следниот ден ќе побараш пак дека бидејќи веќе си зависник ...жртвува една доза за муштерија ....ти свесен си дека нема ЛОГИКА ништо од ова што го пиша...
--- надополнето ---
Ова ни на филм го нема ...koj fil go imas gledano jas imam mnogu vreme pominato so narkomani ne zboruvam za narkomani na trava tuku za skiaci na 40 stepeni pa do sega mi neaat staveno drtoga vo sokceto ili barem ne mi kazale deka mi stavile,mozebi se plasat od POSLEDICITE