Smeska ili ne, imaj vo pradvid deka Grcija godinava ke pretsedava so OBSE i ke imame Grcki nabljuduvaci, koi ke gledaat na sekoj nacin da ne ocrnat....Мислиш? Ако навистина така мислиш, тогаш навистина погрешно мислиш, ако сакаш да кажеш смешка тогаш и јас се:pos2:
А ние ќе треба по секоја цена да им помогнеме.Grcija godinava ke pretsedava so OBSE i ke imame Grcki nabljuduvaci, koi ke gledaat na sekoj nacin da ne ocrnat....
ako vmro i sds imaat ist kandidat, nikoj nema da polni kutii, za nivniot kandidat da pobedi ...sto li ke izmislat togas Eu i Grcija, za d gi ocrnat izborite?А ние ќе треба по секоја цена да им помогнеме.
Топла вода......sto li ke izmislat togas Eu i Grcija, za d gi ocrnat izborite?![]()
Керим нема да биде дефинитивно кандидат на ВМРО-ДПМНЕ.na stranata na A1 neshto posle 2AM (togash procitav) imase objaveno deka DPMNE se slozila za zaednicki nastap so SDSM i Kerim kako kandidat.no posle nekoja minuta ja trgnaa stranata :mist:
Керим нема да биде дефинитивно кандидат на ВМРО-ДПМНЕ.
Е сеа - утре други ден може навистина СДСх да се пресметаат и да одлучат да одат со заеднички кандидат за претседател т.е. и тие да го поддржат кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ. Ова е една од можностите кои ја имаат како политички потег. Втората можност е да ги бојкотираат изборите - и да и зададат удар на Македонија. (добро добро - ќе најдат оправдување зошто ги бојкотираат изборите).
Од ова досега што прочитав - првиот што е предложен од кај ВМРО-ДПМНЕ (Ѓоре) не е лош, но не е ни кој знае што. Арно ама за мене е битно кој кандидат ќе биде поддржан од Груевски. Груевски кај мене има стекнато доверба, не Керим, не Ѓоре, не Љубе, не Б.Ц.
Тоа ќе влијае многу на мојата одлука.
Ако Грујо застане во поддржка на Ѓоре, ОК - ќе го гласам. НО ако Грујо застане во поддржка на Керим - НЕМА ШАНСА.
СЛЕПЦИ ПАРТИСКИ, Грујо мене ќе ме поддржи за кандидат, гласајте за мене, да ви се плукнам у тоа слепилото партиско и вашата "љубов" кон Македонија...
Арно ама за мене е битно кој кандидат ќе биде поддржан од Груевски. Груевски кај мене има стекнато доверба, не Керим, не Ѓоре, не Љубе, не Б.Ц.
Тоа ќе влијае многу на мојата одлука.
Ако Грујо застане во поддржка на Ѓоре, ОК - ќе го гласам. НО ако Грујо застане во поддржка на Керим - НЕМА ШАНСА.