Српски БЛИЦ, какви лажови

Член од
6 март 2008
Мислења
65
Поени од реакции
1
Ок. Чувај си го за себе.

Sto e baras da me baniraat??? Begas pred faktite... Forumov e za diskusija i za razlicni mislenja. Sigurno poarno bi ti bilo edni na drugi da si vikame:
prviot: Makedonija na Makedoncite
vtoriot: Imeto ne go davame
tretiot: Ej znaete sto mi tekna? Makedonija na Makedoncite
cetvrtiot: taka e bravo
pettiot: A za imeto kazavte li deka ne go davame?
sestiot: taka e imeto ne go davame i Makedonija na Makedoncite

ITD.ITD.

Vaka sakas da si pisuvame??? Mislam deka potrebni se razlicni mislenja...

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Ајдеее...Чим и Кирчо се нацуцули...:pos2:

А да иде темава под клуч или во канта?

Фактите се:
-Косово не е веќе српско
-Српски Блиц се гнасни лажови на грчка страна

Секој македонец нема што во овие моменти да се занимава со ништо друго освен со својата држава.
На кој му се поважни Србија и Косово нека си иде таму и никад нека не се враќа.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Кирчо напиша:
Искам да ви питам нешто. Македонија е едиствената страна на балканите, којато е в лоши отношенија с всичките си с'седи. Не намирате ли поне малка вина в самите себе си?
Да, вината е кај нас.

Виновни сме што сме Македонци,а не Бугари.
Виновни сме што сме Македонци,а не Грци.
Виновни сме што сме Македонци,а не Срби.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Кирчо напиша:
Искам да ви питам нешто. Македонија е едиствената страна на балканите, којато е в лоши отношенија с всичките си с'седи. Не намирате ли поне малка вина в самите себе си?
i jas se prasuvam zosto e toa..........
pa onaa kurvata angela merkel zborese u kneset otkako nejziniot narod izvrsil genocid vrz 6 milioni evrei a nie tuka se karame ko nezdravi.
aj moze sea so kosovo dobrososedstvo da ima ,ama i tamu kje zaglavi so demarkacijata.
go ubija bratot delija zatoa sto ima drugacije mislenje.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Да, вината е кај нас.

Виновни сме што сме Македонци,а не Бугари.
Виновни сме што сме Македонци,а не Грци.
Виновни сме што сме Македонци,а не Срби.
Штоим објаснуваш по 100000000000.....пати

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Штоим објаснуваш по 100000000000.....пати

Итс мај дјути бро, мај кол. Анивеј..парт оф дем ис мај пипл,мај блад.

Лук ат дат МЗТ бој.. изнт хи кјут?

Член од
6 март 2008
Мислења
65
Поени од реакции
1
Nekoj misli deka ako drug ima razlicno mislenje toj ne e Makedonec... Svasta... Me pravat Srbin samo zatoa sto im kazuvam deka sme Sloveni ... Aj i jas da ve imitiram: Vie ne ste Makedonci be, vie ste Grci zatoa sto go sakate Aleksander the Great..!!!!! A ??? Kako izgleda sega ???

Член од
17 март 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
Жалко, че нјама как да гледате "Пеј с мен" по Нова Телевизија, к'дето пее Каролна, момичето каза, че никога не си е представјала, че в Б'лгарија ште се чувства толкова добре. Само ви казвам , че концерт номер 2 следваштија Понеделник е с тема "Омилна Македонска песен", и всички 12 звезди ште пејат македонски песни. ште се постараја да кача торент с концертите, да видите какво е отношението на б'лгарите к'м Каролина.
Ето: http://forum.kajgana.com//showthread.php?t=21835

А за ср'бчето Делија. Имаше една пeсен едно време "Србиjа до Токиjа" Гледам ремиксот 2008 е "Србиjа до Крагуjевац":pos2:
Следнијат линк да не се чете от С'рби, опасност от смрт:vozbud: :
http://www.government.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=0137&n=000572&g=

back_rest

ex mod coder
Член од
19 јули 2006
Мислења
1.590
Поени од реакции
107
Nekoj misli deka ako drug ima razlicno mislenje toj ne e Makedonec... Svasta... Me pravat Srbin samo zatoa sto im kazuvam deka sme Sloveni ... Aj i jas da ve imitiram: Vie ne ste Makedonci be, vie ste Grci zatoa sto go sakate Aleksander the Great..!!!!! A ??? Kako izgleda sega ???
Оф, опет лек-оф-интелигент пациент. Море ќе направам некој кикс и ке опцујам некој како тебе или паметњакович сличен.
Ајде, идеме на ефтин јазик: Значи, никој не спори тоа што имаме словенска страна. Поентата е што во преселбата нивна, локалното население не е истребено чедо божје. А овде живееле македонци, оние оригиналните знаеш. Што значи дека сме потомци нивни. Од една или од две страни, уатевер.
Од моја лична стационарна сељачка точка без да гледам на целава историја, имам податоци за моето фамилијарно дрво со 13 колена назад и сите тие особи имаат македонски имиња и се нарекувале македонци. Не разбирам како некој може да размисли да се откаже од националност и воопшто не разбирам како може погана да го однесе сето свое постоење и причина што тој живее на овој свет.
Ти размислуваш вака? Сељачки барем, ако не можеш широко.

Не е хубаво сами да си т'рсите врагове.:nesum: Жалко, че нјама как да гледате "Пеј с мен" по Нова Телевизија, к'дето пее Каролна, момичето каза, че никога не си е представјала, че в Б'лгарија ште се чувства толкова добре. Само ви казвам , че концерт номер 2 следваштија Понеделник е с тема "Одмилна Македонска песен", и всички 12 звезди ште пејат македонски песни. ште се постараја да кача торент с концертите, да видите какво е отношението на б'лгарите к'м Каролина. Ако един ден не гледате П'рванов, Каракачанов и т.н. ште е добре. Хора сме, замислете се...
Прашај ме мене колку добро се чувствував кога бев на одмор во БГ пред едно 7-8 години и кога во Китен ин мор ден уан окејжн повеќе луѓе ни одбија смештај само заради тоа што сме - МАКЕДОНЦИ. Остај ја ти Каролинчето, во розов свет со тортички црвени теписчиња се е убаво.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Три пати на ден по еден Оспен и на контрола да дојдеш за две недели зошто сериозно ти е нарушено здравјето може ќе треба да оперираме.

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Кирчо напиша:
Зевсе, аз само печелја, ајде един поздрав от бај Никс'н
http://vbox7.com/play:32ab8b0b
Утре в 12:00 ке пием една бира за Реублика Косово:helou:
Те кат гледам пред С'рбија ште ја вземат в ЕУ.:salut:
кирчо татарчета,Зошто си го пикуваш носот каде што не му е местото.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.338
Поени од реакции
6.019
Stanoja напиша:
татарчета,татарчета зошто уште памет не ви иде бе.

абе крв ќе почнете да мочате.

Абе тие немаат крв...Мочка им течи наместо крв:pos2::pos2:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Sto e baras da me baniraat??? Begas pred faktite... Forumov e za diskusija i za razlicni mislenja. Sigurno poarno bi ti bilo edni na drugi da si vikame:
prviot: Makedonija na Makedoncite
vtoriot: Imeto ne go davame
tretiot: Ej znaete sto mi tekna? Makedonija na Makedoncite
cetvrtiot: taka e bravo
pettiot: A za imeto kazavte li deka ne go davame?
sestiot: taka e imeto ne go davame i Makedonija na Makedoncite

ITD.ITD.

Vaka sakas da si pisuvame??? Mislam deka potrebni se razlicni mislenja...
Точно, за дискусија и различни мислења, но кога се националните интереси и татковината во прашање, не се толерира блуење и нивно сквернавење.

Пријатно.

Кирчо, ќе се збогуваме и со тебе.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
mi trebaat sliki od protestot, na koj se vo kadar - se gledaat istite znaminja koi srbite vo blic gi koristele.

ima stranski portali koi sakaat da ja objavat vesta, i za protestot, i za ova so blic :)

mozete da se javite tuka, ili na pp

fala

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Им пишав многу убаво на сите кој во Блиц пишувале против нас.Нека сватат дека ние имаме потекло од антички македонци и од народот кој зивеел на овој простор до пред доагањето на словените.Кога се доселиле словените се измесале со населението сто било тука.Што значи дека не сме ние скорос истиот народ и нека престанат да зборат како ке и текне.

П.С Бугарскиот амбасадор во РМ кажа дека и Наполеон бил Бугар:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom