Среќен роденден Џену Грл!

• Креатор на темата Креатор на темата Paranoik
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Среќен роденден срц еве од мене место торта :back: и :smir:

Ви благодарам на сите. Во 16-та година од мојот живот доживеав многу пријатности и непријатности. Непријатностите ме направија поискусна и постабилна, а пријатностите ги споделувам со луѓето кои се до мене а некои од нив и честитаа на темава.
Ве обожавам луѓе!

Ова е за мојата most-special friend Фросе...Без здодевни клишеа, only pure feelings...
...Here's to the girl who always stood by me in my most difficult moments...
...Hope we can always stick to each-other....
...Среќен роденден Фросе, Да бидеш уште повесела и пошампионски настроена од сега, продужи со исто темпо!...:smir:

PS: И да ни биде уште по-ретардирано у клас од сеа...:pipi:
Леона, што и да се случи сакам да останеш мојата најдобра другарка, кога не ни е денот да се тешиме заедно и да ми го креваш расположението кога сум даун. Се надевам дека и после ЈБТ нашата дружба ќе продолжи додека не се распаднеме во некој старечки дом.
А да, и да измислуваме нови јазици:wink:(унга-бунга).

Среќен роденден и се најубаво :smir:

Среќен роденден, сите желби нека ти се исполнат. :)
368147happy.jpg

938542rose.jpg

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ЗЛАТНААААААААААААА!:vozbud:

Да бидеш насреќна на цел свет, да ти се нижат победи и успеси и глава да не можеш да кренеш од убаини.:back:

Се` најубаво ти посакувам и во блиска иднина да се видиме во Пијаца евентуално.:)

poolcake.jpg

( :pos: )

Среќен роденден куклооооо
само победи да имаш у живот:vozbud::vozbud::vozbud:

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН девојко...ти ја посакувам сета среќа на овој свет и многу успех и во спортот и во љубовта и во животот и на секое друго поле :back:

51W2e-N0NqL.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom