Среќа на туѓа несреќа (крадење партнери)

Член од
19 мај 2006
Мислења
419
Поени од реакции
5
Dali nekogas gledajki go partnerot na nekoj poznat ili nepoznat vi proslo niz glavata da mu go "ukradete" veruvajki deka vi ste toj/taa vistinskiot/kata za nego/a i ako ste go napravile toa kako ste uspeale i dali mislite deka moze da se gradi sreka na tudja nesreka.
Ve molam bez lazni skromnosti bidejki veruvam deka na sekogo barem ednas mu prosla vakva misla niz glavata.Barem na 5 minuti da go ima ako ne povekje.
p.s.Ako vece ja ima temata;ve molam brisete;
PAZETE KOGA VELAM POZNAT NEMISLAM NA NEKOJ DRUGAR ILI NEKOJ BLIZOK
ZNACI VO SMILOL DA GO ZNAM AMA NEMAM PRAVENO MUABET SO NEGO ILI ZNAMGO IZLEGUVAME NA ISTO MESTO ILI TOJ E PRIJATEL NA MOJOT PRIJATEL I ITN,ITN

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Не, ја нема темава и баш е интересна.

Можеби не ми поминало низ глава дека баш јас би бил вистинскиот за некоја, но безброј пати ми поминало низ глава дека тој не е вистинскиот за неа.

Ама па, потоа, кога подобро ќе размислам - кога таа е толку глупа да биде со него, тогаш не ни заслужува подобро.

Така да, не - не би сакал да „украдам” нечија девојка. Целата е негова. :wink:

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Некако не ти е убаво дефиниран тој поимот "туѓа несреќа"..... но како и да е.... никогаш не сум помислил на некој другар да му "украдам" девојка поради фактот дека мислам дека јас сум тој за неа а не тој.... такви "под појас" удари не му доликуваат на никој вистински другар.... ако навистина има нешто.... тоа треба да се расчишти како што треба.... па после да се продолжи понатака.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Не крадам,само позајмувам понекогаш,ама без задни намери.Никогаш не би растурила среќна двојка.:nesum:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Не знам зошто ама никогаш не ми створила чувстава да ја посакувам која и да било женска на моите другари.

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Женска на другар никако.
А женска што има дечко кој не го ни познаваш може на позајмица :)

С

Сатори

Гостин
Ми се има случено да сакаат да ме ,,позајмат,, додека имам дечко, со тој горе наведен изговор, ма не е он за тебе.
И тоа мн. ме нервира зш. ни го знае дечкото ни го познава ама знае дека не е за мене, глупости.
И мн. ме нервираат такви работи, ма си има дечкото женска, девојката дечко, нема што да се меша некој друг, кога ќе раскинат и ако раскинат, ќе имаш шанса, ама додека се заедно не им се мешај!!!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Bacillus gagous напиша:
Не знам зошто ама никогаш не ми створила чувстава да ја посакувам која и да било женска на моите другари.
Потполно исто!
Штета за мене, ама сум го почувствувала тоа од другата страна, значи другарка моја да мисли дека го заслужува повеќе мојот дечко ... уствари, ваљда тоа го мислат таквите, од каде да знам точно. Со таквите постапки, макар и само мисли апсолутно не се сложувам и ги презирам. Само се мислам, зошто еднаш не им текнало на таквите да се стават во туѓа кожа, т.е. кожата на другарот/ката ... или па можеби тоа би им годело? Ништо чудно ... и така веќе доволно лоша слика даваат за нив.
И секако, не мислам дека може да се изгради среќа врз друга несреќа ... не верувам воопшто дека некој кој пробал да уништи нешто добро, ќе види пак добро во животот ... само кој им е крив на таквите ... тоа што бараат си наоѓаат ... доволно фер, нели?:zlo:

Член од
19 јануари 2006
Мислења
186
Поени од реакции
1
Ako deckoto e na drugarka nikogas ne bi i go odzela a, ako se raboti za nepoznata devojka a tolku mnogu da mi se dopadne deckoto togas... ne znam kako bi reagirala mozebi i bi se obiduvala nesto.

Член од
2 јуни 2006
Мислења
238
Поени од реакции
6
Pozajmica ne e isto sto i stabilna vrska.zatoa ne

Член од
24 јуни 2006
Мислења
1
Поени од реакции
0
zaso da ne ako ima nekoja privlecnost pa koj go jebe neka strada drugiot ako ne znae kako so nea ili ne taka

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
blazo69 напиша:
zaso da ne ako ima nekoja privlecnost pa koj go jebe neka strada drugiot ako ne znae kako so nea ili ne taka
А ако знае другиот/ата како со неа/него? Од каде би го знаел ти тоа? А ете да кажеме си дознал нешто отприлика, а тоа е дека им е убаво ... во тој случај би се тргнал на страна?

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Nikogas ne bi rasturila nekoja vrska pa kolku i da e silna ljubovta sto ja custvuvam prema nego ,bi se trgnala i bi i otstapila mesto na taa sto ke go napravi nego srekna.

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Пример, ако девојката не сака колку и да се обидува некој е џабе така :)
А чест случај е девојката која е во врска да биде иницијатор за мувањето :)
Што се тиче муабети “тој не е за тебе“ ептен е смешно и никад нема да ми падне на памет таков муабет да вртам, ко за на пазар делува :)

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Кога ќе го видам среќен мојот другар со некоја девојка, а таа е нормално привлечна и убава јас сум уште повеќе среќен што мојот другар си ја нашол среќата... но тој што се обидува на сопствен другар да му ја фати женската, можам да кажам дека е длабоко исфрустрирана личност која е преполна со комплекси.

Доколку ми се свиѓа девојка која е веќе во подолга врска, едноставно оладувам и ќе си го чекам првиот момент кога ќе биде слободна и кога ќе можам да си ја имам само за себе, затоа што нејќам да му ја кварам среќата на некого :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom