Средношколците ослободени од партиципација, бесплатен градски превоз за учениците

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
абе и јас ги испуштив работичкиве
ама да се надевам дека додека стаса моето дете во средна школа ке даваат и бесплатно јадење нашколо

-IVANA-

Lady Marmalade
Член од
26 август 2008
Мислења
278
Поени од реакции
1
Ako ste budali plakate!!!! Ako tolku vi baraat od skolo fino lepo javete se vo ministerstvo ili pisete mail na adresata sto ja ima na stranata na mon, koja e dadena tokmu za takvi slucaevi dokolku ste primorani da plakate!!! Pa malce neka ja stresat direktor/kata

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
е да бе бесплатен превоз за прва година а ние?јадни ние...уствари непто привилегирани се они да не плакаат?ме нервира ова

V

Viktoranius

Гостин
е да бе бесплатен превоз за прва година а ние?јадни ние...уствари непто привилегирани се они да не плакаат?ме нервира ова
Тоа е за прволаците да нервират.

Они ќе викат "ЊАЊАЊА НИЕ ИМАМЕ ПРЕВОЗ"
А ние ќе викаме "ЊАЊАЊА НИЕ ИМАМЕ УШТЕ ЕДНА ГОДИНА"

:pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
31 август 2008
Мислења
21
Поени од реакции
0
Pa i jas platif participacija i razgovarav so klasnoit rakovoditel i toj mi rece deka ke ja vratat utre t.e na 22-09-2008. Pa ke vidime za toa ako ne ja vratat e nz so ke se sluce.:tapp:

elencesrce

Love Is In The Air!
Член од
10 јануари 2008
Мислења
95
Поени од реакции
2
А оти никој професор не знае дали ќе ни ги вратат парите?? А слушнав транзит мислам дека биле картички да ни отворат за нормално да ни земат ддв

Член од
8 јуни 2008
Мислења
13
Поени од реакции
0
Бесплатно е само за тие што се прва година . Тоа е заради законот за задолжително средно образование . И превозот исто. Така да , кој не платил нека си ќути , ке се извади на незнаење на професорите.:D

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
- Професоре, баскети има ?
- Па ако ви ги вратиме парите нема да видите цела година. А, и да.. издишани се баскетите.
- Пумпа има ?
- Не.

- Директоре, парите ?
- Потрошени се, бели табли воведовме.

После ке речат, треба крупните ѕверки да се отстранат, па потоа.. напротив, почнувајќи од ваква лопужа па на даље, раце да им се сечат.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
- Професоре, баскети има ?
- Па ако ви ги вратиме парите нема да видите цела година. А, и да.. издишани се баскетите.
- Пумпа има ?
- Не.

- Директоре, парите ?
- Потрошени се, бели табли воведовме.

После ке речат, треба крупните ѕверки да се отстранат, па потоа.. напротив, почнувајќи од ваква лопужа па на даље, раце да им се сечат.
Кое враќање пари кај нас не слушнале за такво нешто. Не верувам дека и ќе ги вратат.

Член од
31 август 2008
Мислења
21
Поени од реакции
0
Mora d gi vratat parite mozes da gi tuzes ako ne gi vratat a za kartickite e vistina ama nema na ucenicite da bide prefleno tuku ke zemes karticka na roditel so zima plata master maestro nee bitno kakva e od sto e bitno odnesi ke ti gi vratat na mene mi gi vratija a za drugite neznam:vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Одлично.

Одам во саботата утрото да си извадам слободна, тетката ми вели : "Девојче немаме слободни ни маркици, уште не ни се стигнати од министерство, не ни знаеме кога ќе ни стигнат." И викам : "Е јас како ќе одам во среда на училиште?" Типката крева рамења.

Толку изгледа од реформите на сињор пwемиеw.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Џабе ве лажат , директорите на средните училишта никогаш не враќаат пари....:nenene:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
и јас парите од мојата партиципација не ги добив сееуште а нема ни да ги добијам како што гледам

cacikr

K@ŧ€ň©€ŧǾ
Член од
4 јануари 2008
Мислења
452
Поени од реакции
8
Кај нас рекоа за тие што имаме платено дека ќе задржеле 100ден. за осигурување 150ден. за обезбедување 800ден. за униформи и 450ден. ќе ни врателе ама кога ќе ги вратат никој тоа не го знајт тешко нас со нив:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom