Србија ја поддржува Грција во “спорот’’ за името

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ни имаат дел од територија..не ни признаваат црква..а сега застануваат и на страна на фашистичка гејлада?:nenene:

Z

zmej gorjanin

Гостин
Многу лесно сте се "асимилирале". Бате свати едно, не ти мислам лошо неќу да те вреѓам, но ради Србија се има разбудено чувство дека жителите на Вардарска Македонија не се бугари. :smir: Вмро ја ти гарантирам е најголемо зло за Македонија, тргне те ги ако саката да си ја имате оваа убава државичка.

Пази сега сценарио. Нема компромис нема нема , запад се цепи исток се лепи на Бугарија и Љубчево сценарио се исполнува. Кој ми гарантира дека Груевски не е пион на Љубчо ? Тргајте тоа ѓубре на време, ќе зборите на форумов после неколку години, ееее СЦГ убаво ни збореше ...... а ја тогаш наступам ко СЦГ.. 1258
Па сами не се асимилираа сигурно, Бугарската диктатура го направи тоа, исто ко и тие што се Грци а уште живеат во Егејска Македонија, исто ко и вие што пробавте да ја посрбите Македонија. А како ми збориш смешен си ми, као вие никад да немавте претензии тука, и ја не знам како бе мајка му стара заради вас сме почнале Македонци да се осеќаме не ми е јасно. Што не ни дадовте да се викаме Македонци до 41 кога бевте на власт. Туку го требевте до крај македонскиот елемент ословувајќи го како бугарашки. Вие и Бугарите до ден денес водите иста политика по тоа прашање, секој што се осеќа како Македонец е Бугараш или Србоман за Бугарите или Србите во зависност со кој праиш муабет, ептен се имате уходано.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Бате, турци смо појебали па што остана за ЕУ.
Брате Србине зашто седиш у Македноија бре?
Зашто ја трпиш оваа шовинистичка националистичка политика на премиерот?
Јас првпат гледам некој да седи во држава чиј народ неможе да го поднесе и што ја мрази од дно на душа,
пут под ноге ете ти ја Србија не е ниту тешко да се оди ниту далеку еве каде е комши капиџи, ајт таму што седиш тука нити ние те сакаме ниту ти не сакаш што к** сакаш тука?
Море таквите како тебе треба да се протераат од земјава оти само сеат незадоволство и идиотизам, треба закон да се донесе против србоманишта и шпиуништа како тебе, само ја разоруваш целобитноста на македонштината ништо корисно од тебе, само песимизам и негативности.

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22
А кој к*р фактор си ти да кажуваш кој да седи а кој да си оди од државава? По твоево размислување треба цела држава да се испразни,а први што би си оделе си ти и твоите истомисленици,кои по цел ден се пред компјутерите и само јадат бурек по форумиве.Ептен големи патриоти сте!

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
А кој к*р фактор си ти да кажуваш кој да седи а кој да си оди од државава? По твоево размислување треба цела држава да се испразни,а први што би си оделе си ти и твоите истомисленици,кои по цел ден се пред компјутерите и само јадат бурек по форумиве.Ептен големи патриоти сте!
Ја сум п***а фактор :pos2: јадам бурек у вегера, не дроби многу, и ај гони се у п***у м***р и не се мешај у муабетот, од такви како вас пропаѓаме, а вие изразувате незадоволство е не јас, ако си ја сакате Србија ете ви ја мрш пут под ноге фаќајте пат и да не ве гледаме тука повеќе на никој не сте му потребни.:smir:

Z

zmej gorjanin

Гостин
А ти гледам за пушка се фати да браниш :nenene:

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22
Ја сум п***а фактор :pos2: јадам бурек у вегера, не дроби многу, и ај гони се у п***у м***р и не се мешај у муабетот, од такви како вас пропаѓаме, а вие изразувате незадоволство е не јас, ако си ја сакате Србија ете ви ја мрш пут под ноге фаќајте пат и да не ве гледаме тука повеќе на никој не сте му потребни.:smir:
Пропаѓаш поради твојот простотилак.Се гледа дека си од некоја планина симната.Кога ќе ги избркаш твоите браќа во Албанија,тогаш и јас ќе си одам во Србија.А не викај дека не ти требам,можеби некој ден ќе се осеќаш осамена,па ќе ме побараш да те утешам:helou:

А ти гледам за пушка се фати да браниш :nenene:
Вие се правите големи јунаци и патриоти(преку тастатура),не јас.

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Пропаѓаш поради твојот простотилак.Се гледа дека си од некоја планина симната.Кога ќе ги избркаш твоите браќа во Албанија,тогаш и јас ќе си одам во Србија.А не викај дека не ти требам,можеби некој ден ќе се осеќаш осамена,па ќе ме побараш да те утешам:helou:
Јас пак ке се ставам во нејзина одбрана...а бе од авион ти се познава српската просташтина.

И не прави изводи како е во Македонија, дај гледај си ја твојата Србија,која во цела Европа е позната како Gipsyland.:helou:

Z

zmej gorjanin

Гостин
Вие се правите големи јунаци и патриоти(преку тастатура),не јас.
Не па ти штотуку се напраи јунак (преку тастатура), така да би ти препорачал иди брани го Косово и не ни дели совети за патриотизам.

П.С. Јужни фронт гробари ти текнуе:helou:

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22
Јас пак ке се ставам во нејзина одбрана...а бе од авион ти се познава српската просташтина.

И не прави изводи како е во Македонија, дај гледај си ја твојата Србија,која во цела Европа е позната како Gipsyland.:helou:
Абе дрвен адвокату,Македонија е моја колку што е и твоја.Само што јас малку пореално ги гледам работите од "патриотите" какви што сте вие.

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Само едно ме чуди и ми е неразјаснета мистерија...оти уште ги нема бугарите на темата ?
Не е комплетна, уште бугари фалат и ќе оди под кључ за 5 минути.

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22
Не па ти штотуку се напраи јунак (преку тастатура), така да би ти препорачал иди брани го Косово и не ни дели совети за патриотизам.

П.С. Јужни фронт гробари ти текнуе:helou:
Единствено нешто што би го бранел е мојот дом,моето семејство и Мојата Македонија!

П.С. Не ми текнуе:helou:

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Абе дрвен адвокату,Македонија е моја колку што е и твоја.Само што јас малку пореално ги гледам работите од "патриотите" какви што сте вие.
Твое требаше да биде Косова,но гледаш не е.
Така да,за Македонија не смее да стане ни муабет.

П.С.Патем,кај беше ти ко требаше да го браниш Косово од Албанците???

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Само едно ме чуди и ми е неразјаснета мистерија...оти уште ги нема бугарите на темата ?
Не е комплетна, уште бугари фалат и ќе оди под кључ за 5 минути.
Па ги нема, како ќе ги има кога за прв пат во историјата на човештвото една изјава на српски министер целосно се поклопи и со нивните ставови:pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom