Па сами не се асимилираа сигурно, Бугарската диктатура го направи тоа, исто ко и тие што се Грци а уште живеат во Егејска Македонија, исто ко и вие што пробавте да ја посрбите Македонија. А како ми збориш смешен си ми, као вие никад да немавте претензии тука, и ја не знам како бе мајка му стара заради вас сме почнале Македонци да се осеќаме не ми е јасно. Што не ни дадовте да се викаме Македонци до 41 кога бевте на власт. Туку го требевте до крај македонскиот елемент ословувајќи го како бугарашки. Вие и Бугарите до ден денес водите иста политика по тоа прашање, секој што се осеќа како Македонец е Бугараш или Србоман за Бугарите или Србите во зависност со кој праиш муабет, ептен се имате уходано.Многу лесно сте се "асимилирале". Бате свати едно, не ти мислам лошо неќу да те вреѓам, но ради Србија се има разбудено чувство дека жителите на Вардарска Македонија не се бугари. :smir: Вмро ја ти гарантирам е најголемо зло за Македонија, тргне те ги ако саката да си ја имате оваа убава државичка.
Пази сега сценарио. Нема компромис нема нема , запад се цепи исток се лепи на Бугарија и Љубчево сценарио се исполнува. Кој ми гарантира дека Груевски не е пион на Љубчо ? Тргајте тоа ѓубре на време, ќе зборите на форумов после неколку години, ееее СЦГ убаво ни збореше ...... а ја тогаш наступам ко СЦГ.. 1258
Брате Србине зашто седиш у Македноија бре?Бате, турци смо појебали па што остана за ЕУ.
Ја сум п***а фактор :pos2: јадам бурек у вегера, не дроби многу, и ај гони се у п***у м***р и не се мешај у муабетот, од такви како вас пропаѓаме, а вие изразувате незадоволство е не јас, ако си ја сакате Србија ете ви ја мрш пут под ноге фаќајте пат и да не ве гледаме тука повеќе на никој не сте му потребни.:smir:А кој к*р фактор си ти да кажуваш кој да седи а кој да си оди од државава? По твоево размислување треба цела држава да се испразни,а први што би си оделе си ти и твоите истомисленици,кои по цел ден се пред компјутерите и само јадат бурек по форумиве.Ептен големи патриоти сте!
А ти гледам за пушка се фати да браниш :nenene:А кој к*р фактор си ти да кажуваш кој да седи а кој да си оди од државава? По твоево размислување треба цела држава да се испразни,а први што би си оделе си ти и твоите истомисленици,кои по цел ден се пред компјутерите и само јадат бурек по форумиве.Ептен големи патриоти сте!
Пропаѓаш поради твојот простотилак.Се гледа дека си од некоја планина симната.Кога ќе ги избркаш твоите браќа во Албанија,тогаш и јас ќе си одам во Србија.А не викај дека не ти требам,можеби некој ден ќе се осеќаш осамена,па ќе ме побараш да те утешам:helou:Ја сум п***а фактор :pos2: јадам бурек у вегера, не дроби многу, и ај гони се у п***у м***р и не се мешај у муабетот, од такви како вас пропаѓаме, а вие изразувате незадоволство е не јас, ако си ја сакате Србија ете ви ја мрш пут под ноге фаќајте пат и да не ве гледаме тука повеќе на никој не сте му потребни.:smir:
Вие се правите големи јунаци и патриоти(преку тастатура),не јас.А ти гледам за пушка се фати да браниш :nenene:
Јас пак ке се ставам во нејзина одбрана...а бе од авион ти се познава српската просташтина.Пропаѓаш поради твојот простотилак.Се гледа дека си од некоја планина симната.Кога ќе ги избркаш твоите браќа во Албанија,тогаш и јас ќе си одам во Србија.А не викај дека не ти требам,можеби некој ден ќе се осеќаш осамена,па ќе ме побараш да те утешам:helou:
Не па ти штотуку се напраи јунак (преку тастатура), така да би ти препорачал иди брани го Косово и не ни дели совети за патриотизам.Вие се правите големи јунаци и патриоти(преку тастатура),не јас.
Абе дрвен адвокату,Македонија е моја колку што е и твоја.Само што јас малку пореално ги гледам работите од "патриотите" какви што сте вие.Јас пак ке се ставам во нејзина одбрана...а бе од авион ти се познава српската просташтина.
И не прави изводи како е во Македонија, дај гледај си ја твојата Србија,која во цела Европа е позната како Gipsyland.:helou:
Единствено нешто што би го бранел е мојот дом,моето семејство и Мојата Македонија!Не па ти штотуку се напраи јунак (преку тастатура), така да би ти препорачал иди брани го Косово и не ни дели совети за патриотизам.
П.С. Јужни фронт гробари ти текнуе:helou:
Твое требаше да биде Косова,но гледаш не е.Абе дрвен адвокату,Македонија е моја колку што е и твоја.Само што јас малку пореално ги гледам работите од "патриотите" какви што сте вие.
Па вака преку постовиве одлично ти иде, keep with the good work :uvo:Единствено нешто што би го бранел е мојот дом,моето семејство и Мојата Македонија!
П.С. Не ми текнуе:helou:
Па ги нема, како ќе ги има кога за прв пат во историјата на човештвото една изјава на српски министер целосно се поклопи и со нивните ставови:pos2::pos2:Само едно ме чуди и ми е неразјаснета мистерија...оти уште ги нема бугарите на темата ?
Не е комплетна, уште бугари фалат и ќе оди под кључ за 5 минути.