Србија ја поддржува Грција во “спорот’’ за името

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Пропаѓаш поради твојот простотилак.Се гледа дека си од некоја планина симната.Кога ќе ги избркаш твоите браќа во Албанија,тогаш и јас ќе си одам во Србија.А не викај дека не ти требам,можеби некој ден ќе се осеќаш осамена,па ќе ме побараш да те утешам:helou:

Вие се правите големи јунаци и патриоти(преку тастатура),не јас.
Да еве со моиве офци ручавме зелник со биено сирење јас им отсвирив неколку нумери на кавалчево и отворив лап топ да напишам некој пост троа пред да ги легнам во трлово оти знаеш навечер волци хараат по планињено па поарно на сигурно да ги сместам:pipi: имам јас многу другарки Албанки и можам да речам дека повеќе е набуцкана ситуацијата со Албанците отколку што е реална, со Албанците на нож стасавме 2001 година ако не ги заштитеше УСА сега ќе беа здробенки кутрите, дали сакате и вие господо да се дотераме до нож?
Совет од мене е да си ја сакаш грутката земја на која си роден и која те храни рака што дава не се плука:smir:

H

HITCH

Гостин
Зборовите правда и Македонија веке е магија ако се склопат во една реченица.Треба да го смениме името затоа што грците се плашат да не му заличи на некој колку македонци убиваа на времето и колку територија имаат окупирано.Треба да го смениме името на нашата духовно-просветителна куќа бидејќи србите се плашат да не му заличи на светот дека ние сме им ги дале сите книги,цркви и светци.И калимеро би заплакал на ова.
па и вие се судите со Хрватска и со Косово бар Македонија е единствена што има решено граници :toe: ние се тужиме за непризнавање а вие за геноцид :tapp:

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22
Твое требаше да биде Косова,но гледаш не е.
Така да,за Македонија не смее да стане ни муабет.

П.С.Патем,кај беше ти ко требаше да го браниш Косово од Албанците???
Што има јас да одам и да го бранам Косово? И Косово не беше освоено од Албанците,туку од нашите големи "пријатели" од западот.Истите тие што ги тренираа нашите борци за права во 2001.Истите тие што сакаат до ден денешен да ја распарчат Македонија,да не постоиме повеќе.И затоа е целиот мој муабет тука,да не ги бараме кривците во Србите затоа што тие најмалку лошо ни мислат од сите други!

Z

zmej gorjanin

Гостин
Што има јас да одам и да го бранам Косово? И Косово не беше освоено од Албанците,туку од нашите големи "пријатели" од западот.Истите тие што ги тренираа нашите борци за права во 2001.Истите тие што сакаат до ден денешен да ја распарчат Македонија,да не постоиме повеќе.И затоа е целиот мој муабет тука,да не ги бараме кривците во Србите затоа што тие најмалку лошо ни мислат од сите други!
Не они се поштени, ич неќат да ја делат Македонија, освен што сме Срби со говорна маана за нив.

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Сакаш да кажеш дека исправен е нивниот став со тоа што даваат поддршка на Гејланд??????:nesum:

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22
Сакаш да кажеш дека исправен е нивниот став со тоа што даваат поддршка на Гејланд??????:nesum:
А ти сакаш да кажеш дека е исправен нашиот став што го признавме Косово?Што црвени теписи им постиламе кога ќе дојдат нивните политичари тука? Нивната реакција беше одговор на нишите постапки. А ако беа толку на страната на педерите,немаше никогаш да не признаат по уставното име.

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
А ти сакаш да кажеш дека е исправен нашиот став што го признавме Косово?Што црвени теписи им постиламе кога ќе дојдат нивните политичари тука? Нивната реакција беше одговор на нишите постапки. А ако беа толку на страната на педерите,немаше никогаш да не признаат по уставното име.
Кажувам дека не е исправно,но едноставно кога некој по-силен од тебе(читај САД и ЕУ,чија марионета сме)ти налагаат и на некој начин те присилуваат да извршиш дадено дејствие,тогаш србите нема причина зошто да се лутат на признавањето на Косово од наша страна.:toe:

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Само едно ме чуди и ми е неразјаснета мистерија...оти уште ги нема бугарите на темата ?
Не е комплетна, уште бугари фалат и ќе оди под кључ за 5 минути.
Е да обично се они тука онака индирекно педерски а алудораат колку сме биле Србомани нали ако си од Македонија а не си Татар под дифолт си Србоман нели?

Член од
27 април 2009
Мислења
177
Поени од реакции
22
Кажувам дека не е исправно,но едноставно кога некој по-силен од тебе(читај САД и ЕУ,чија марионета сме)ти налагаат и на некој начин те присилуваат да извршиш дадено дејствие,тогаш србите нема причина зошто да се лутат на признавањето на Косово од наша страна.:toe:
Како тоа посилни? Па до кога ќе попуштаме за се и сешто? Тебе некој може да ти каже да правиш нешто против твоја воља? Па тогаш и педерите им наложија на Србите така да не наречат пред некој ден,посилни се(ЕУ),немате причини да им се лутите.

Член од
21 ноември 2009
Мислења
28
Поени од реакции
1
За каква правда збориш ти Србине, што кога ве бомбардираше НАТО најголемата помош во храна пристигна од Македонија за тоа ли? Затоа што јадевме и ние ембарго заради вас? И кога више запна за Косово, Косово го призна и Црна Гора ама пак ти стои името СЦГ, а и Македонија не е никој фактор за независноста на Косово, го признавме присилно. Така да за правда не соли памет.

Скопска Црна Гора

види потпис :smir:

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Политиката е Кучка...:toe:

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Како тоа посилни? Па до кога ќе попуштаме за се и сешто? Тебе некој може да ти каже да правиш нешто против твоја воља? Па тогаш и педерите им наложија на Србите така да не наречат пред некој ден,посилни се(ЕУ),немате причини да им се лутите.
Види србоманче,со ваков акл навистина немаш место во Македонија!

А,добро ти да не сакаш цел живот на србендата да им го правиме кефот?

Која е причината пак да им го правиме кефот?Јас лично не чувствувам ништо кон србите,нит ги сакам,нит ги мразам,ама пак не мислам мојата држава постојано да игра по нивната свирка.:toe:

Е,нече мочи.:toe:

Член од
21 ноември 2009
Мислења
28
Поени од реакции
1
Брате Србине зашто седиш у Македноија бре?
Зашто ја трпиш оваа шовинистичка националистичка политика на премиерот?
Јас првпат гледам некој да седи во држава чиј народ неможе да го поднесе и што ја мрази од дно на душа,
пут под ноге ете ти ја Србија не е ниту тешко да се оди ниту далеку еве каде е комши капиџи, ајт таму што седиш тука нити ние те сакаме ниту ти не сакаш што к** сакаш тука?
Море таквите како тебе треба да се протераат од земјава оти само сеат незадоволство и идиотизам, треба закон да се донесе против србоманишта и шпиуништа како тебе, само ја разоруваш целобитноста на македонштината ништо корисно од тебе, само песимизам и негативности.

Поседувам поприличен дел од неа така да ако одам ја ќе оди и она. Поздрав.

Kajgana Shop

На врв Bottom