Србија ја поддржува Грција во “спорот’’ за името

Z

zmej gorjanin

Гостин
Така ги релативизираш Србите знаејќи дека Бугарија ви има дел од територијата и дека у секоја прилика ве окупирал. ВМРО е бугарска и секогаш ќе биде бугарска организација. Тргни од Тодор Александров заврши со Љубчо Георгиевски. Зашто ВМРО никад не дејствувал кога сте биле под Бугарско. Ооооо јеееее бејбеееее о јееееее !!!
Па не е основана како бугарска, види кој го убил Јане Сандански и зошто па ќе ти стане јасно колку е бугарска. Тоа што подоцна се инфилтрира бугарско ѓубре е друго прашање. Инаку да Бугарија има окупирано дел од територија и не само тоа има асимилирано околу 2000000 македонци од Егеј и Пирин така да не ги наоѓам воопшто за блиски.

Член од
21 ноември 2009
Мислења
28
Поени од реакции
1
Ма нека подржат, нека идат поединци у ПМ, гледам сега на детски евросонг тој водителот не именува „из бивше југословенске републике македоније„ :tapp::tapp::tapp:
На детски евросонг пренос, ќе му се слошеше ако речеше само Македонија :tapp:
Мора да се држи со Грција, членка на ЕУ + не ја признава нелегалната независност на Косово.

офтопик. Нели сте пред меѓународен суд на правдата. Која правда ја бараш кога туѓа неправда признаваш. Ако си праведен биди до крај. :smir:

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
А боли Косово а? :)
Епа боли и името златен и тоа како :)
Да се држи до Грција затоа што е членка на ЕУ- тоа е оправдувањето?
Ок. Тогаш признавањето на Косово наше, беше нели за да се приближиме кон ЕУ, (да не речам под притисок), што значи да се држиме не до една, туку до политиката на повеќе земји во ЕУ :smir:

Член од
21 ноември 2009
Мислења
28
Поени од реакции
1
Сестро слатка ти не ми значиш многу. Али Espana такоѓе не признаје Косово. Ariba Ariba Andere Andere LOL

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Мора да се држи со Грција, членка на ЕУ + не ја признава нелегалната независност на Косово.
ХЕ ХЕ ХЕ.... не ја признава нелегалната независност на Косово..се до денот кога во име на вишите интереси на ЕУ не се испазари и за тоа...а брзо ќе дојде и тој ден...

Толку ќе биде од пријателството со србија.....:toe:

Интересно ќе биде тогаш да му се види фацата на тој српскиот министер...:vozbud:

Член од
21 ноември 2009
Мислења
28
Поени од реакции
1
Па не е основана како бугарска, види кој го убил Јане Сандански и зошто па ќе ти стане јасно колку е бугарска. Тоа што подоцна се инфилтрира бугарско ѓубре е друго прашање. Инаку да Бугарија има окупирано дел од територија и не само тоа има асимилирано околу 2000000 македонци од Егеј и Пирин така да не ги наоѓам воопшто за блиски.

Многу лесно сте се "асимилирале". Бате свати едно, не ти мислам лошо неќу да те вреѓам, но ради Србија се има разбудено чувство дека жителите на Вардарска Македонија не се бугари. :smir: Вмро ја ти гарантирам е најголемо зло за Македонија, тргне те ги ако саката да си ја имате оваа убава државичка.

Пази сега сценарио. Нема компромис нема нема , запад се цепи исток се лепи на Бугарија и Љубчево сценарио се исполнува. Кој ми гарантира дека Груевски не е пион на Љубчо ? Тргајте тоа ѓубре на време, ќе зборите на форумов после неколку години, ееее СЦГ убаво ни збореше ...... а ја тогаш наступам ко СЦГ.. 1258

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Може нас да не подржи за она доле а гејците во:pusk:

Член од
21 ноември 2009
Мислења
28
Поени од реакции
1
ХЕ ХЕ ХЕ.... не ја признава нелегалната независност на Косово..се до денот кога во име на вишите интереси на ЕУ не се изпазари и за тоа...а брзо ќе дојде и тој ден...

Толку ќе биде од пријателството со србија.....:toe:

Интересно ќе биде тогаш да му се види фацата на тој српскиот министер...:vozbud:

Бате, турци смо појебали па што остана за ЕУ.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Брате мили, мене ич гајле не ми е дали Шпанија го признала Косово или не, не гледај толку површно и ариба абахо да судиш според јузер :smir:

И не ми е ни гајле дали Србија ја подржува Грција, не ме ни чуди.
Глупо се испровоцирав само од водителот :)

И што е до мене не би го признала Косово и според мене правно и секаво не беше в ред тоа што се случи, ама во светов стана се- кај што има сила нема правдина, оној кој што си има среќа да има наклонетост од земјите и политиката на земјите од Европа и светот тој ќе си добие. Кога си сам и немаш подршка- само ќе преташ и џабе ќе ти е.

Z

zmej gorjanin

Гостин

офтопик. Нели сте пред меѓународен суд на правдата. Која правда ја бараш кога туѓа неправда признаваш. Ако си праведен биди до крај. :smir:
За каква правда збориш ти Србине, што кога ве бомбардираше НАТО најголемата помош во храна пристигна од Македонија за тоа ли? Затоа што јадевме и ние ембарго заради вас? И кога више запна за Косово, Косово го призна и Црна Гора ама пак ти стои името СЦГ, а и Македонија не е никој фактор за независноста на Косово, го признавме присилно. Така да за правда не соли памет.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Бате, турци смо појебали па што остана за ЕУ.
Заеби ти турци и ЕУ..ме заболе за нив......ме интересира само ова парче земја овде...

Но со грк краставици да садиш......не доаѓа во предвид.......тој и мајката би си ја продал само ако има корист од тоа....

The Mad Doc

Алхемичар
Член од
16 март 2009
Мислења
653
Поени од реакции
46
Нели сте пред меѓународен суд на правдата. Која правда ја бараш кога туѓа неправда признаваш. Ако си праведен биди до крај. :smir:
Зборовите правда и Македонија веке е магија ако се склопат во една реченица.Треба да го смениме името затоа што грците се плашат да не му заличи на некој колку македонци убиваа на времето и колку територија имаат окупирано.Треба да го смениме името на нашата духовно-просветителна куќа бидејќи србите се плашат да не му заличи на светот дека ние сме им ги дале сите книги,цркви и светци.И калимеро би заплакал на ова.

Kajgana Shop

На врв Bottom