Последното силување во мојата држава, колку што памтам е кога пред еден месец храбриот албански маченик и другарите, силуваа медицинска сестра каурка.Da , raduvaj se ti , samo prodolzi vaka preku PC da se raduvas , a te siluvat kako sakat vo tvojata drzava so pravdata
Треба да се засрамиш, уште еднаш се докажа дека сте пички, е па жалам, Србија не е Македонија..Eve ti se ispolnilo zelbata i ti "cestitam" samo tebe deka primetiv so netrpelivost go cekase ovoj moment
Se mi izgledase po tvoite komentari deka si ocekuval uste nekoja pogolema akcija (tepanje , pukanje po Albanci itn) , samo ete ... pomina i toa bez akcii
Mene seto ova mi izgleda kako dobar cekor kon internacionalizacija na Presevskata dolina super Trik i se mislam deka uste nisto ne e zavrseno so ova denes sto se slucilo ,Треба да се засрамиш, уште еднаш се докажа дека сте пички, е па жалам, Србија не е Македонија..
1% Albanci ili kolku ziveat vo Srbija denes , i sto si ocekuval ? I pazi na recnikot deka jas ne te vregav tebe , me razbra !?уште еднаш се докажа дека сте пички,
Odgovorot go dobija utredenta :POKOLJ U NAJAVI: 300 huligana krenulo na Skoplje!
Oko tri stotine huligana iz Srbije kreće večeras put Makedonije kako bi se obračunali s lokalnim Albancima http://www.kurir-info.rs/pokolj-u-najavi-300-huligana-krenulo-na-skoplje-clanak-459424
ItnNovi incidenti u Skoplju: izbodena tri srpska navijača!
U Skoplju pretučena petorica navijača Srbije
А ана ема учк и останатите паравојски каде се ? Пуштија србите 250 души, и оп исчезнаа.1% Albanci ili kolku ziveat vo Srbija denes , i sto si ocekuval ? I pazi na recnikot deka jas ne te vregav tebe , me razbra !?
Радувајте се и смејте се додека можете Еден ден тоа што се случи денес на прешево ќе се случи и тука А знаеме за што сте способни да силувате, невини, беспомошни и помалубројниDa , raduvaj se ti , samo prodolzi vaka preku PC da se raduvas , a te siluvat kako sakat vo tvojata drzava so pravdata
Мала исправка Косово иако е доминантно Албанско(со население) него го зеде НАТО а не Албанците сами ............... после страотно 3 месечно бомбардирање на Србија од страна на НАТО-пактот каде што со најсовремено оружје беа бомбардирани и воени но исто така и цивилни објекти згради, телевизиски станици, мостови, фабрики и.т.н. Србија беше приморана да капитулира и да потпише договор со кој нејзината армија, полиција и целокупна администрација ќе се повлече од границите на јужната покраина ........... бомбардирањето како што се сеќавам почна крајот на март(1999) и траеше се до 10 јуни кога се потпиша Кумановскиот договор и истовремено сопре бомбардирањето врз Србија и започна повлекувањето на Србите т.е. Српската војска и полиција од Косово !Некои пробуваат да го омаловажат овој чин со коментари од типот „Нив Косово им го земаа сеа се дуваат со еден споменик од Прешево што тргнале“. Не е така, ги знаеме ние нив, не знаат за СТОП, им даваш прст сакаат рака цела, да не им го тргнеа овој ќе продужеа, ние Скендербег го дозволивме, никна Хасан Приштина, а кој л исе уште ќе никне. Ова е порака, Косово можеби го земавте, Јужна Србија не ја барајте.
Го знам јас ова многу добро, на 24 март 1999 почна бомбардирањето, го памтам датумови и во сон да ме прашаш. Денови кога не знаевме дали најблиските ни се живи или не. Но без разлика, како што го добија Косово со помош на НАТО, зошто да не го добијат и јужниот дел со помош од истите?Мала исправка Косово иако е доминантно Албанско(со население) него го зеде НАТО а не Албанците сами ............... после страотно 3 месечно бомбардирање на Србија од страна на НАТО-пактот каде што со најсовремено оружје беа бомбардирани и воени но исто така и цивилни објекти згради, телевизиски станици, мостови, фабрики и.т.н. Србија беше приморана да капитулира и да потпише договор со кој нејзината армија, полиција и целокупна администрација ќе се повлече од границите на јужната покраина ........... бомбардирањето како што се сеќавам почна крајот на март(1999) и траеше се до 10 јуни кога се потпиша Кумановскиот договор и истовремено сопре бомбардирањето врз Србија и започна повлекувањето на Србите т.е. Српската војска и полиција од Косово !
Тоа би бил голем преседан, не дека не беше голем преседан и тоа што го направија НАТОвците во 1999, но уште и јужна Србија да сакаат да ја лапнат е тоа би создало турбуленции од многу широк карактер, а мислам дека западот моментално и не е многу расположен да игра дадилка и да заштитува некого тука, под тоа заштитува мислам на Албанците, бидејќи они нели се секогаш ’’угнетените‘‘ и никој друг !Го знам јас ова многу добро, на 24 март 1999 почна бомбардирањето, го памтам датумови и во сон да ме прашаш. Денови кога не знаевме дали најблиските ни се живи или не. Но без разлика, како што го добија Косово со помош на НАТО, зошто да не го добијат и јужниот дел со помош од истите?
И во Прешево има споменик на Скендербег , и тоа во дворот на државно средно училиште.Некои пробуваат да го омаловажат овој чин со коментари од типот „Нив Косово им го земаа сеа се дуваат со еден споменик од Прешево што тргнале“. Не е така, ги знаеме ние нив, не знаат за СТОП, им даваш прст сакаат рака цела, да не им го тргнеа овој ќе продужеа, ние Скендербег го дозволивме, никна Хасан Приштина, а кој л исе уште ќе никне. Ова е порака, Косово можеби го земавте, Јужна Србија не ја барајте.
Трк по метадонот нонеен...На истото средно училиште учат и ученици срби.
Прешевската долина не ја бараме , таа ја имаме. Заедно со десетина други споменици низ Прешево и Бујановц.
Нема споменик на ОНА во ниеден плоштад во Македонија.Србија уште еднаш докажа дека има муда за се и сешто, и не се пички како нашите власти во Скопје.
Спомениците за кои збор не се слуша.Знам бе , демек многу мушки изиграваат овие , па треба потврди презимиња да имаат , не им личи тоа ДачиЌ.
Еве и други споменици кои ДачиЧ треба да ги сруши во неговата србија , а сепак немаат муда ни да ги спомнат: