Спотот на евровизиската песна, го има некој?

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Ете што забораив. малку непрофесионално од нивна страна (малку повише) дечките и девојките на спотот се од ФОН, можеле барем неколку танчерки и танчери да земат.Инаку аудиција немаше кој сакаше отиде.Многу малку сакаа!!!:pos::pos::pos:

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Тоа црното светкаво фустанче шо го носи Тамара е истото она шо го носеше лани на изборот за песна на евровизија :pos:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Бла, бла, бла.
Коли, мотори, многу девојки што играат (па уште и сите во бело, ко во на Пи Диди спотовите :pos:)
Ништо ново и оригинално. Стандардно. Ништо посебно. Како впрочем и самата песна.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.988
Све наопачки напраиле со спотов место да ја видиме Тамара подразголена ги гледам Врчак и Гаџа угол голи:tapp:
Кој педерски фазон бее ејј...затоа ке ги гласа само Малта кога не знаат единиот адут да го искористат како што треба

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
закон песна според мене подобра до сеа не сме имале
еве ни добра шанса за победа:zlo:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
закон песна според мене подобра до сеа не сме имале
еве ни добра шанса за победа:zlo:
:uvo: :uvo: :uvo:
Леле бе... ти веруваш во тоа?
спотот е длабоко срање... не дека досега сме имале вау спотови али овој мене ми личи крајно албански... 100% по9големиот дел е идеја на гаџа

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.981
Колку што можев да прочитам по веснициве, највеќе работата ја турка Емин Гаџа, татко му на Адријан.

Спот ко спот, само никој да им каже на луѓево дека 90тите завршија, уште пред 8 и пол години.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Значи само да се оговарало и да се пљукало по тоа што е наше.По тоа што е Македонско.Ако ние не ги бодриме нашите претставници сигурно дека нема никој друг да ги бодри.Ако ние не кажеме дека спотот е убав кој друг ке каже.Какво и да е наше си е Македонско.Убаво си е.А неможам да разберам некои од форумов кои идат од крајност во крајност.Само седите и знаете да зборите.Ако веке толку имате идеи и мислите дека можете да направите нешто подобро од ова повелете.Ама лесно е да се збори тешко е да се направи.Да ви кажам искрено ке одам во Белград и кога ке пеат нашите ке давам аплауз колку имам сила и ке викам МАКЕДОНИЈА колку што ме држи гласот.Нјадобри сме.Имаме убава песна и се е убаво дека е наше дека е од Македонија.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.981
Јас си беф јасен и гласен (добро, не викав :) ) дека добри се само Паркети и Гиш. Според мој вкус.
Објективно, прочитај ред погоре, плус ќе пројдеше и Туна.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.988
Стеванее непорен си машко до изнемоглости...

Спотот е како оние од Балканика (ако си гледал ке знаеш на што мислам) по еден шаблон правени се сите спотови таму и е како што рече тиквичка албански до коска..
Ако ти сакаш се што е наше да фалиш без разлика какво е ја нејкам и ова за мене е чакрт!!!

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Значи само да се оговарало и да се пљукало по тоа што е наше.По тоа што е Македонско.Ако ние не ги бодриме нашите претставници сигурно дека нема никој друг да ги бодри.Ако ние не кажеме дека спотот е убав кој друг ке каже.Какво и да е наше си е Македонско.Убаво си е.А неможам да разберам некои од форумов кои идат од крајност во крајност.Само седите и знаете да зборите.Ако веке толку имате идеи и мислите дека можете да направите нешто подобро од ова повелете.Ама лесно е да се збори тешко е да се направи.Да ви кажам искрено ке одам во Белград и кога ке пеат нашите ке давам аплауз колку имам сила и ке викам МАКЕДОНИЈА колку што ме држи гласот.Нјадобри сме.Имаме убава песна и се е убаво дека е наше дека е од Македонија.
среќен ти пат... факт е дека немае шанси за победа, мислам да не се лажеме, песната ми е симпатична МАКЕДОНСКАТА ВЕРЗИЈА али спотот е гаден... инаку имаше песни што повеќе ми се допаѓаа... Паркети ќе направеа интересна работа... НО тоа не значи дека доколку би одела во Белград не би навивала за нас... секој си има право да си каже дали нешто му се допаѓа или не...
дај објасни ми ја смислата на правење на 6 верзии на песната?
што ќе ни се руската, албанската и турската верзија?
убедливо македонската ми е најсимпатична

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Тоа количето на деканот на ФОН е? :)

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Тоа количето на деканот на ФОН е? :)
На газдата...Фијат цаноски,у комшии ми живее има и Мерџо ГЛ500, хонда некоја двосед,бмњ х5,х3,м3...некој ленд крусер,уше некое мерџо и така:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само пари да се фрлале на кичерај и glitters things, so lame :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.981
Секоја чест за Дејан Миличевиќ. 20 (дваесет) години прави едни исти спотови. И уште го бараат :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom